- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Примолут Нор?
Познатия проблем,трябва да ми идва на морето цикъла.Обадих се на генеколог,той ми препоръча примолут нор,да го пия 3 дни преди да трябва да ми дойде цикъла и около седмица да го пия.Искам да ви питам,дали има някаква опасност от хормонални нарушения от приемането на хапчето,и проблем ли е пиенето на алкохол през това време,защото сами се досещате,че няма как да мине море без алкохол..И искам точен отговор,а не да ми казвате да използвам тампони,знам че и така става,но щом съм предпочела да пия хапчета отколкото да използвам тампони значи си имам причина.Предварително благодаря
![]()
ne mislq 4e nqkoi koito ne e doktor moje da tikaje to4no kakvoto iskash... pitai doktora ili pro4eti ko pishe na upatvaneto na hap4etaata
Никога не съм пила такива хапчета,нито пък имам намерение някога да пия.За това дали може да го използваш с алкохол-виж в упътването.Не знам дали ще предизвика хормонални нарушения,но си мисля,че е твърде вероятно да стане,такива хапчета само разбъркват организма.
"...но щом съм предпочела да пия хапчета отколкото да използвам тампони ..." - тогава какво и защо всъщност питаш. нали си решила. и си имаш мноооооооооооого важни причини ....изразяващи се в пениса на един пикльо.....Първоначално написано от kvosekiorish
искаш точен отговор? - ето ти го:
- не, със сигурност няма да умреш от факта че за много дълго време ще разстроиш нормалния си функционален цикъл като "излъжеш" тялото си.
но тъй като всико е свързано, а най-паче в хормоналната регулация - удоволствието да не "течеш" само за да направиш кефа на някого си - ще ти струва достатъчно много, но не сега. и не утре. а най-лошото е, че когато дойде време да плащаш желанията на човек чието име вече даже не помниш и ти ще си забравила за поетите рискове понеже с умрялата в негово лице квази-любов ще си погребала и спомена за тези писания...
и ще стоиш безпаметна, тъжна и уморена пред кабинета на някои колега....
...ми ела, походи малко по този род университетски или други клиники...поогледай пациентките...всички имат едно характерно излучване...
p.s изумявам се, че модератори - призвани по презумпция, а и от Правилника на този Форум вместо да ограничат рекламата на подобни биологичновисокоактивни медикаменти ipso facto ги рекламира сред съзряващите.
Срамно е....
Това,че нямам изрази в ника от рода на 'kotence,pisence,sladurche,f,sexy,или baby' не ме прави момче !!