.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Момичета помагайте :)

Здравейте...Ако темичката ми се повтаря,нека бъде изтрита.Значи утре ще ума купонче в един приател,и ми се искаше да се появя по малко по-различен начин.Та мисълта ми е....ако може да дадете някакви снимчици или идейки,как да си направя косата...Става въпрос да е някаква не прекалено официална,но да е оригинална.Косата ми е черна и права.Дълга е долу горе...малко над кръста...Благодаря предварително за идейките
    PeggY zIna ---> Ena

Дай снимка за да преценим каква прическа ще ти отива

Нямам...или поне нямам такава с права коса...Или е на опашка или с някаква друга прическа
    PeggY zIna ---> Ena

em bez snimka malko trudno da kajem.No ako iska6 razgledai v neta ima mn idei za vsqkakvi pri4eski- s pusnata kosa,leko pribrana ili pak vyrzana... uspeh!

Еми щом по принцип ти е права може да си я накъдриш или да си я намачкаш с пяна и дифузер

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Еми щом по принцип ти е права може да си я накъдриш или да си я намачкаш с пяна и дифузер

Това е жестоко
    А по темата-направи си обем на косата-преса/сешоар/топиране,и й направи леки къдрици с маша
    Или направо и за най-лесно отиди на фризьор-така ще е най-добре

Мерси за идейките Да ви кажа чесно,не мисля че си заслужава да ида на фризьор за прическа,която едва ли ще издържи 3-4 часа...Иска ми се да е нещо различно и свежичко
    PeggY zIna ---> Ena

schhhhhhh голямо благодаря,че си отдели от времето за тъпичката ми тема
    PeggY zIna ---> Ena

Тази много ми харесва

На мен също...Май забравих да спомена,че косата ми е .... абе липсва и доооооста от обема
    PeggY zIna ---> Ena

Ето ти още няколко
    <==(Тази в дясно)

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Тази много ми харесва
    Shtqh da q citiram, ako ne go beshe napravila. I na men tazi mnogo mi haresva! Eto oshte nqkoi idei :

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Цитирай Първоначално написано от just_say_it
    schhhhhhh голямо благодаря,че си отдели от времето за тъпичката ми тема
    Няма за какво

Град
    По света и у нас :)
    Тази е много красива
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

може да я изправиш с сешуар и после да я накъдриш с преса
    c(: ))))

Повече от фен
    ami zna4i 6tom kosata ti e prava q nakydri. Moje da izpolzvash pqna za kosa. Zna4i navejdash se nadolu(taka,4e kosata ti da padne nadulu ot strana na liceto...nemoga da ti obesnq syvsem,dano si me razbrala), posle q namokrqsh malko za da stane vlajna, no ne q mokri syvsem mnogo ili pyk tvyrde malko, sled tova slagash pqna za kosa i q slagash, kakto se slaga obiknoveno pqnata (ni6to osobeno), sled kato slojish pqnata si vdigash kosata rqzko i tei kato 6te e mokri4ka q isu6avash sys seshuar kato q ma4kash za da se nakydri.Tova e pri4eskata i stava mnogo lesno i byrzo. Ne mojah mnogo dobre da ti obesnq, no se nadqvam da si me razbrala.

emi na me edin pat edna moq fr mi na prai mn qka i mn lesna pri4eska zn kostata ti kakto e prava nali i vzima6 edin ki4ur i go napraskva6 s lak za kosa i posle ot gore s presata s nai-sitnata pristavka nali minaa6 ki4ura i taka kolko si iska6 e ne prekalqvai estestveno 6toto ina4e sedi nqkak si mn sme6no pone za men ako primerno se naprai6 cqlata kosa ina4e staa mn qko probvai i 6te vii6
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си