Да започна от там, че изобщо не разбирам защо 2-ма души, които се обичат и правят страхетен секс, ще се разделят заради спорове и скандали. може да ви се струва невероятно(а тези, които са ми чели мненията и си мислят, че живея в приказен свят), но споровете с мъжа, дразгите, кавгите са ежедневни. Караме се за супер дребни наща, аз викна, той пък нещо премълчи, аз заридая.....почти няма ден, в който да не сме си казали дума навъпреки.....и въпреки това нямаме ни най-малко желание да се разделяме. В спорът се ражда истината, той ни помага да разберем по-добре другия от хилядите часове излияния, той е начинът да притъпим и нагодим характерите си. не обичам да спорим, да се караме или нараняваме, но се случва често, защото ежедневно човек се сблъсква с хиляди проблеми....Спорът е доста важен за 1 връзка, както и сексът. Не говоря за скандали от типа на мятане на ножове и побой, а просто разногласия, повишавне на тон и т. н...(трябва да пусна тема за споровете във ръзката по-късно).
Сега по същество-ако аз скъсам с приятеля си, който обичам и явно ме задоволява, значи има непреодолима пречка за това. След като нито любовта, ни то сексът могат да изгладят нещата, значи причината няма оправяне. няма да има и за в бъдеще. за мен краят би значел КРАЙ и не бих погледнала дори повече към него. Никакво приятелство, никакви чувства, никакво виждане. секс още по-малко.
АЙ и ви се чудя на хладнокръвието. В събота с него се скарахме по жестоко от всякога,2 беше много неприята ситуация, защото не бяхме сами както друг път. Аз си тръгнах от събирането наранетна, огорчена, с мисълта, че никога няма вече да го видя, да го целуна, да го прегърна, да го докона.....изобщо не съм мислела, че никога вече няма да правим секс, че никога няма да изпитам оргазъм изпод ръцете му ил нещо от сорта. беше ми адски болно в душата, че ние като двойка сме приключили. Причините са до болка познати-той не иска да се жени за мен сега, а аз искам........Изобщо не бих си помислила в такъв момент( който тая около 30-40 секунди всъщност) за секс с него. Аз се виждах загубена, тръгнах по пътя като пияна и се молех да ме блъсне някое такси, че да се свърши.......де да знам, ама щом първата ти мисъл е за секс..не ми се вижд много читава и любовта.....мале как се олях