- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Раэделихме се,но той предложи да се виждаме само эа секс
Според мен за да можеш да бъдеш в подобна чисто сексуална връзка трябва чувствата да ги оставиш настрани. Но не съм сигурна, че ще успееш. Защото от сега нататък нямаш право на ревност, нямаш право да му се сърдиш ако го видиш с друга или разбереш, че спи с още някоя.
Помисли си хубаво.
Първоначално написано от Kettty
Според мен му откажи,защтото по този на4ин (ако правите секс без сеериозна връзка)ще ти е трудно да си намериш приятел.Освен това няма да изглежда добре пред останалите ти приятели. Това е само моето ли4но мнение![]()
Първоначално написано от ivito_13
4е ти мом4е ли си![]()
![]()
Току-що се разделих с приятеля си и се разбрахме да поддържаме същите отношения.Решихме,че е по-добре първоначално когато ни се доправи секс да го правим задено,вместо да ни е яд,че другия скача на нови партньори.Така по-лесно ще свикнем,може би...Пък и знам,че никой от нас няма да мисли,че връзката е както преди.
дрън-дрън.И аз така бях разсъждавала преди... и се бях завързала в 'подобна връзка' с бившия ми приятел. В началото всичко хубаво, точно както го искаш, няма чувства, няма нищо, просто взаимно си 'задоволявате нуждите'... Докато след известно не време не започват разни чувства пак да се 'възраждат', скандали, проблеми, сърдения... "тоя що те погледна", "сега с кого ще излизаш"... и накрая к'во... нито удоволствие от секса, нито 'пълноценна' връзка...
Все от едната страна нещо ще се 'пропука' и съвсем вече "няма да е същото".
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
+10000000000000 Много правилно казано!Първоначално написано от cherinka
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Да започна от там, че изобщо не разбирам защо 2-ма души, които се обичат и правят страхетен секс, ще се разделят заради спорове и скандали. може да ви се струва невероятно(а тези, които са ми чели мненията и си мислят, че живея в приказен свят), но споровете с мъжа, дразгите, кавгите са ежедневни. Караме се за супер дребни наща, аз викна, той пък нещо премълчи, аз заридая.....почти няма ден, в който да не сме си казали дума навъпреки.....и въпреки това нямаме ни най-малко желание да се разделяме. В спорът се ражда истината, той ни помага да разберем по-добре другия от хилядите часове излияния, той е начинът да притъпим и нагодим характерите си. не обичам да спорим, да се караме или нараняваме, но се случва често, защото ежедневно човек се сблъсква с хиляди проблеми....Спорът е доста важен за 1 връзка, както и сексът. Не говоря за скандали от типа на мятане на ножове и побой, а просто разногласия, повишавне на тон и т. н...(трябва да пусна тема за споровете във ръзката по-късно).
Сега по същество-ако аз скъсам с приятеля си, който обичам и явно ме задоволява, значи има непреодолима пречка за това. След като нито любовта, ни то сексът могат да изгладят нещата, значи причината няма оправяне. няма да има и за в бъдеще. за мен краят би значел КРАЙ и не бих погледнала дори повече към него. Никакво приятелство, никакви чувства, никакво виждане. секс още по-малко.
АЙ и ви се чудя на хладнокръвието. В събота с него се скарахме по жестоко от всякога,2 беше много неприята ситуация, защото не бяхме сами както друг път. Аз си тръгнах от събирането наранетна, огорчена, с мисълта, че никога няма вече да го видя, да го целуна, да го прегърна, да го докона.....изобщо не съм мислела, че никога вече няма да правим секс, че никога няма да изпитам оргазъм изпод ръцете му ил нещо от сорта. беше ми адски болно в душата, че ние като двойка сме приключили. Причините са до болка познати-той не иска да се жени за мен сега, а аз искам........Изобщо не бих си помислила в такъв момент( който тая около 30-40 секунди всъщност) за секс с него. Аз се виждах загубена, тръгнах по пътя като пияна и се молех да ме блъсне някое такси, че да се свърши.......де да знам, ама щом първата ти мисъл е за секс..не ми се вижд много читава и любовта.....мале как се олях![]()
Защото любовта в единия изчезва, е за т'ва!![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Кремче, не съм ти чел чаршафа но от първото изречение си ми ясна
До авторката на темата - виждайте се, правете секс, говорете си няма нищо лошо. Само си набийте в главите че вече не сте заедно. И не хранете чувства един към друг.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
krem4e,dano pro4ete6 tova , no az vapreki 4e ot skoro ima registraciq tuk predi vilizax samo da 4eta bez pregistraciq ..i sam 4ela mnogo tvoi komentari i moga da ti kaja 4e mnogo mi xaresva kak misli6 super zrqlo ...i vinagi dava6 palnocenti otogori po dadenata tema i po dadeniq problem ..naistina ti se vazxi6tavam![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
i dano ste se sdobrili s priqtelq ti
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
Ако искаш да забравиш момчето не се съгласявай,но ако смяташ,че има шанс да се съберете и ти искаш му кажи,че си съгласна.
Винаги съм си мечтаел за такава връзка...
Аз съм велик.
Ние не се караме по дни и часове.....беше всичко за около час, поговорихме си, изяснихме си и пак сме ок!Първоначално написано от saltbaby
А иначе-мерси за мнението. Просто съм малко по-голяма от повечето тук![]()
Тъпа работа, сътворена от тъпи хора!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Аз съм "за" това да правиш секс с него.
Познавате се добре, предполагам му вярваш, че няма да направи издънка.
По- добре с него, нищо, че не ходите (това не те прави курва)
А и нищо чудно да се съберете отново.
Успех!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
emi i moq biv6 tai mi predloji ama tai i ne stana![]()
toi iska6e tai 6tot be6e se razdelil s nqkfo momi4e koeto go hvanala s dryga ama sq pak se sabrali abeee ko da govorim prosto ....!
apak si ima mn dr mom4eta prodaljavai napred
Единствено ще бъде гадно, ако той си хване някоя и ти му станеш курвичката, при която да си начешеее ...
А и другото гадно нещо, което може да се получи е единият от двама ви да е все още влюбен в другия и да има напразни надежди за връзка.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
da ti kaja i az sam bila v tva polojenie i nevidqh ni6to lo6o v tova i prodaljihme da si pravim sex dori sled razdqlata 6tom si dopadate nqma kakvo da se 4udi6 a ve4e sled kato si namerite gadjeta 6te mu misli6 pak ni6to ne se znae ako taka prodaljite moje pak da se saberete
бих казала само еми срещайте се,стига да не се нараняваш от повода
Виждайте се..нищо лошо,може пък да се съберете![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Хах,това ми е много познато,и ние с приятелят ми бяхме 1г заедно,но после се разделихме...останахме си "приятели",но всеки ден си правехме секс и си излизахме по кафета,и през останалото време всеки си излизаше с който и където иска,мина така 1месец и..осъзнахме,че не можем един без друг,не само за секса де,а попринцип и сега пак сме заедно.Опитай..после може пак да се суберете.Е,зависи дали се обичате и колко...
Е,успех,мила!![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Първоначално написано от Kettty
Господи ... все едно аз съм го писала, защото съм в абсолютно същата ситуацияСпоред мен си струва щом си пасвате в леглото
![]()
ti sama trqbva da znae6 no spored men tva 6te ti pomogne da go prevazmogne6 ili da se obedi6 4e ti lipsva i nemoje6 bez negy dali te ti ponese tva 4e samy sex pravi6 s negy ?dali 6te ti stigne az bih pravila sex s negy 6toty znam kvo e da si pasvate mnogy ii ne bih se otkazala no ako se obi4ate ne bih go pusnala i ne bih se zadovolila samy s edin strahoten sex:}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~