- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как си търсите гадже?
Използвам метални пръчки като ония дет се търси вода с тях, само че си настройвам магнитното поле за красиви момичета
Имам каталог.. и с една вълшебна пръчка..бам върху снимката на който си харесам и той се появи на вратата ми ...и хоп вече с гадже:P
![]()
По-тъпо не успях да го измисля![]()
Еми като ида в зоопарка там все има нещоПървоначално написано от zelenooko_kote
![]()
![]()
ni6to ne t1rsq az
MILO OBICHAM TE!![]()
как ? пот дърво и камък !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
бе за какво ти е гадже , най-хубаво по чуждо да ходиш :P
П.С-Идиотка виждам че си идиотка , ама се пише поД
Пускам обява във вестник "Трета възраст"![]()
офф да :Д:Д:Д както и да еПървоначално написано от K_O_L_E_V
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
По бойскаутски лагери с компас в ръка, това е ако сме на пресечена местност.
Има и друг вариант, ако обикалеме пещери, тогава с фенерче.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
не търся...просто всичко с времето си ...![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
EEEE naistina me ubihte....pone se posmqh na volq![]()
![]()
![]()
В сайтовете за запознанства.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
mm saitove za zapoznanstva..i kato izlizam..glasq si se..moje da resha da se zapiznaq snqkoi..no po pirnicp vinagi koggato ne ochakvash nishto..togava stavat rabotite
Мии не си търся,в момента не,ноо попринцип мен ме търсят не аз тях![]()
Just haters make me famous! εĭз
в гугъЛ
Zapoznava6 se s nqkoe mom4e,stavate priqteli i kato useti6 4e toi ti haresva ne kato priqtel,a kato gadje mu kazva6 puk kvoto stane.Първоначално написано от zelenooko_kote
![]()
![]()
![]()
Ми за сега не съм си търсил,но мисля,че за вбъдеще ще направя един кастинг.Журито ще е Доктор ХаусСамо да не ми намери 40 кандидатки и всяка седмица да разкарвам по няколко
Хъхъ
Баси тъпата тема,но поне е повод да се посмеем
![]()
Баси тъпото мнение...моето
![]()
хах.пускам си обява.мн забавен въпрос.не е необходимо да си търсиш,ако някой те кефи или ти се кефи нещата стават сами
Ми чета редовно списание "Хвани си гадже" .. Точно по каталог и тоя дето най-много ми хареса му звънкам и се срещаме и така ..![]()
![]()
![]()
![]()
Сега сериозно ... Знаеш ли има една приказка - Ако не ти хваща окото,не си прави труда- .. Така е и при мене,ако е момче което определено ме кара да се обръщам всеки път след като се разминем .. о да действам.Но понеже въпроса ти е как си намирам гадже.Еми .. не знам разчитам на случайността,на съдбата абе както искаш си му викай... Просто всичко е въпрос на време .. но напълно изключвам нарочните запознанста, сайтовете за запознанства и т.н. Едно непринудено запознанство с момче е някакво яко преживяване .. А не хващане на гадже по план ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
az ne tursq....to me namira![]()
А....ми те сами идват при мен.....даже и без покана
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
пи6а на актири от холивуд и им пращам мои снимки .....не знам защо но все още съм сами4ък![]()
зимам картата и почвам да търся![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...