- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- A Walk To Remember
Хората които са гледали този филм знаят за квко иде реч ! Обаче ще попитам следното ? Смятате ли че е възможна такава любов в нашия свят ? Възможно ли е наистина нещо толкова красиво да бъде създадено реално или това е възможно само на филм ?
De-Phazz - Anchorless
Само аз ли си мисля, че филма е травмиращо тъп?
щом не съм го гледал, начи не е както трябва![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Извинявай че не пиша за филми със Стивън СегалИли Брус Уилис или който там се сетите дето с 1 пистолет избива цял град .... w0sh това че си постоянно отрицателно настроен незначи че е задължително да пишеш поредния пост просто за да има .... Питам прост въпрос и очаквам мнения от сорта на "не защото така и така" "да защото така и така" но както и да е
![]()
De-Phazz - Anchorless
Няма невъзможни неща авторе!![]()
Go fix yourself !
Не не може да се случи, зашото е травмиращо тъпо?
Happy?
w0sh ти ме изумявашНаистина преди време сгреших за тебе да определено успяваш да ме разсмееш
както и да е явно от тая тема няма да излезе нищо свястно
![]()
De-Phazz - Anchorless
абе гледахте ли рамбо последния как изби сигурно 200 човека с една картечница е те тва е човеко![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Nai - krasiviq !
Nai -velikiq !
Nai - qkiq !
Nai - romantichniq !
Abe tozi film e lubovta !![]()
Филмите са просто филми бе хора.Погледнете реалността!!Тя е доста по различна !
Абе филма радва окото.. любов като тая... това не е любов... това е игра!!! Играят си хората ролите и им дреме каскета дали тинейдж1рки като тебе на 15-16 години ще питаш излишни залухави теми по форумите...и така..
Както виждаш никой няма да ти даде смислен отговор. Ако искаш заинтересовани отговри им задай лесен въпрос катоПървоначално написано от Vichko0o
"приятелката ми изневерява, дали ме обича?"
ИЛИ
"Той ме целуна с език, харесва ли ме?"
Това са въпросите, на които 60% от форума ще ти отговри след по-малко от 7 минути мисловен процес.
Ми не мисля..Те хората са си го казали: " любов като на филм"..Тва е продукт..Харесва се на хората...Заблуждават ги,като ги карат да си мислят ,че тва може и на тях да им се случи..Иначе филма ми хареса..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Аз съм гледала филма и по мое мнение е чудесен даже мисля сега пак да си го дръпна да го гледам.Според мен съществува такава любов, но е рядкост, тя е чиста и вечна, но не всеки осъзнава какво е любовта като използва думите ОБИЧАМ ТЕ, които отдавна са изменили главното си значение или по-точно са ги изменили тинейджърите..На 16 съм , но никога не съм казвала обичам те ей така...
...
Пускаш различна тема от "ох сега как да избирам между двамата" или "ау не тои ме цунка по бузката сега какво гаджета ли сме?" и веднага получаваш отговори който просто ме удивяватБуквално така гледах на простите мнения като на "дразнител" и "кифлаа" или нещо такова ! Толкова ли ви е трудно бе хора ? Наистина ли ви е толкова нисък коефициента на интелигентност?
Btw не съм на 15-16 !! Дори и да бях пак поне се старая да напиша нещо като хората ! Дразнител ти на колко си 18-20 ? Еми да леко си изостанал умствено но ще се оправиш някой денУспех !
De-Phazz - Anchorless
Тоя филм е точно както аз и гаджето ми, само дето накрая няма да умра ( Дано!, че всичко се случва), защото съм болна от рак. Иначе всичко друго го има-той е от готините, е аз не съм смотла като тая, обаче по принцип той харесваше съвсем друг тип. Запознахме се много случайно...после туй с тръшкането на вратата...с боя (заради един съученик)...всички малки неща, които е правил...които са ми били мечта...абе да. Мога да кажа, че тоя филм разказва в голяма степен нашата история. Love it.
Филмчето наистина е добро.От началото ми беше малко тъп, но после като се загледах ми стана супер интересен.Според мен е възможно, но чак когато човек го пуснат хормоните и започне да мисли трезво.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
хорааа,този филм си е върха,обожавам го и наистина вярвам 4е съществува такава любов :P
но има още един толкова прекрасен филм и тва е the notebook
тва са любимите ми филми![]()
Е значи положенито не е толкова лошо във този форум все пак има хора който имат акъл беАми да "Тетрадката/Дневника (както искате си го превеждайте)" е добър филм също
w0sh все пак има няколко читави мнения бе
не е толкова отчайващо положението
![]()
De-Phazz - Anchorless
Ама вечно сте във филма, бе! Душици златни!
Вичко, ама и ти го измисли - който не харесва филма, значи е тъп, така ли?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я излезте малко и си спрете нета поне за една година.
Друго толко тъпо трудно се намираПървоначално написано от w0sh
![]()
може да
..то и втори като теб залупеняк трудно се намира ама к'во да се пра'и..Първоначално написано от Tazadar
nqma nevuzmojni ne6ta mislq 4e vse o6te ima hora koito da obi4at taka silno i ne e vuzmjojno samo vuv filmite a i v realniq svqt![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз не съм го гледала. Най - любовният филм, на който буквално през цялото време ревах (което е твърде необичайно за мен,аз никога не рева на филми) беше P.S.: I love you. Ама не се заблуждавайте деца и попорастнали! Такива неща не се случват наистина. Светът е прекалено егоистичен. Хората, които имат сърце да направят такъв огромен жест за някого (визирам ония, дето се гътна в горепосочения филм) са нереално малко. А тези, които заслужават такъв жест са още по - малко!