.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93

Тема: A Walk To Remember

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Филмът както казвам аз е просто една илюзия на реалността.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Париж
    Аз вярвам,че съществува толкова силна любов.

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Друго толко тъпо трудно се намира
    ..то и втори като теб залупеняк трудно се намира ама к'во да се пра'и..
    За сметка на това кранти кат тебе под път и над път

Град
    РЮАР
    АхАм.. и от кога на м1жкото се вика кранта?

My favorite movieeeee
    Бих казала, че е напълно възможно да има толкова силна любов..не е просто "като на филм" а е нещо, което може да се случи..Но жалкото е, че надали едно наистина надуто "гъзе" като главния герой би се променил заради любовта..и би оставил всичко за да бъде с любимата..Не и в България.Тук мисленето и манталитета на хората е толкова НЕнормален, че е плашещо.
    А по света..със сигурност има много красиви истории като тази..просто единици намират истинската любов..и успяват да я познаят навреме..
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

АхАм.. и от кога на м1жкото се вика кранта?
    Кретен!

1.Дръглив, мършав кон.
    http://www.kakvo.org/tword/%EA%F0%E0%ED%F2%E0

Град
    РЮАР
    ьхАХьАХьхаХьах престави си колко си залухав, че чак т1лковен речник ми ползваш... т'ва тре'а общата култура да ти играе тука...
    Слушай да ти кажа пиклио вчерашен..не си намерил човека, с който да се занимаваш... гледай си т1лковния речник и ме остави мене.. не си лепвай още една беля на главата..

Град
    Русе
    Стига с този СПАМ..Какви хора сте незнам всяка тема я обръщате на караница с обиди
    ...

Град
    Русе
    ...
    Слушай да ти кажа пиклио вчерашен..не си намерил човека, с който да се занимаваш... гледай си т1лковния речник и ме остави мене.. не си лепвай още една беля на главата..
    по- изтъркана реплика не можа ли да измислиш
    ...

Град
    РЮАР
    т1по копеле, нали ха

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    ...
    по- изтъркана реплика не можа ли да измислиш
    Кво се заяждаш са?
    Погледни се как си написал пиклИО (справка - пише се пиклЬО) и тогава се прави на големия отворко с единичките...

Град
    РЮАР
    Абе к1в ви е проблема на вас немога да разбера?
    К'во ме нападнахте всички немога да проумея?!
    К'во п1к дай да не пиша с 1-чки,а ?

К'во ме нападнахте всички немога да разбера?!
    Лека нощ!

Град
    РЮАР
    А жива и здрава!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Абе филма радва окото.. любов като тая... това не е любов... това е игра!!! Играят си хората ролите и им дреме каскета дали тинейдж1рки като тебе на 15-16 години ще питаш излишни залухави теми по форумите...и така..
    + 0.1
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Дразнител пусни си темичка и се заяждай с който искаш !!! BTW заслужаваш бан да ти се сложи и ако бях администратор щях ! Просто млъкни явно щом всички на тебе скачат неможе ли да проумееш че ТИ си виновен за това ?Просто млъкни пиши си както искаш пусни си темичка "ох тя ме хвана за ръка дали ме харесва?" и ми се махни от главата щото си просто поредното жалко комплексирано създание !И с тея 1-чки пиши на латиница НА КИРИЛИЦА СЕ ПОЛЗВАТ БЪЛГАРСКИ БУКВИ !!!!!!!!!Се 1 като седнеш в час по БЕЛ и пишеш съчинение или есе или каквото със 1-чки ?Просто спри и ходи спами друга тема аз искам някакви свестни и смислени отговори а не от простодушието като тебе които просто пишат за да имат повече коментарчета !
    De-Phazz - Anchorless

Не се ядосвай, все пак тряа да има някой и смрад да прави..
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Град
    РЮАР
    Ооо Vichko0o извинявай, мойто момче..
    1-во. Мисля, че вече можеш да си отговориш на в1проса защо ника ми е gPa3HuTeJl..
    2-ро. Виж сега.. ти администратор неможеш да станеш никога... а и извинявай на колко си ? на 15?... не не не тв1рде зряло конско ми се начете... сигурно си на 16 и ш'е пра'йш 17..
    3-то. Това с 1-ците..АДМИНИСТРАТОРИТЕ не са ми направили проблем, че пиша с тях, а ти нек'1в си изклецак от село тр1гнал да ми казва аз как да пиша..
    4-то. Мисля, че с1м повече време в този форум от тебе и по знам за к'во иде реч, а не ти нек'1в си селски бег да ми се регне тука преди 1-2 месеца и да ми д1ржи сметка аз как пиша или п1к да ми чете морал..
    5-то. Лека Нощ Деца мина.. време ти е ... Айде.. зап1твай се к1м кревата..

Град
    Сахара
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    w0sh ти ме изумяваш Наистина преди време сгреших за тебе да определено успяваш да ме разсмееш както и да е явно от тая тема няма да излезе нищо свястно
    щом w0sh напише коментар...темата вече не става за нищо...понякога и мене разсмиваш w0sh...само,че квото и да ти каже някой винаги го затапваш,така че ще си замлъча,а ти продължавай с враждебните си нападки...
    а относно филма...мене лично ме жегна...наистина е много як филма и такова нещо в реалния живот рядко би оцеляло...но според мене може да го има...
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Мда селянин съм верно си е ! Псувам като каруцар и т.н 2-ро единичките са за твоя сметка не за моя 3-то ника ти е изключително кретенски и не не си толкова дразнещ колкото тъп 4-то явно щом седиш толкова много в тоя форум отчаяно търсиш нещо което не можеш да получиш Вероятно
    когато си с девойка и си отвориш устата тя тича да се крие и 5-то Бе батка фани си жена че усещам че от тези чикии си прекалил и вече изнемогваш
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Сахара
    К'во ме нападнахте всички немога да проумея?!
    да не ти се доплака..?спомени от лошото детство...нищо!и за тебе ще се намери някоя тема в която да си излееш мъката...
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    абе има ги такива любови(поне в първите години,когато влюбените не могат да си се наситят един на друг и не могат да си представят живота един без друг)
    по света има толкова свестни момчета и момичета-не във всяка връзка секса е най-важното(демек накои хора търсят и духовни взаимоотношения)
    типично по холивудски филмчето е леко поокрасено,но знам ли-може и да има толкова перфектни двоики,а и като се замисля-те май нямаха много време да си писнат един на друг и да почнат със скандалчетата....убедена съм,че ако тя беше живяло още 10-15 годинки нямаше да ви се струва толкова неверояна връзката им

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

силно се надявам да има такава любов ! относно спамерите-тъпи та вдлъбнати
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Гледал съм филма, странен е, за момичета е, особено тия дето не са виждали истинският живот. Навън нещата не стават така. w0sh е прав както винаги - в тоя форум се обсъждат неща на нивото на - приятеля ми иска да се чукаме, аз също искам, но се чудя - да се чукаме ли.. (аналогично със "да ходим ли?") - въпроси по мисловни филми и книги - в разделите в които не пишат по 12324 човека на час (поради простата причина, че 97,6% от младите са талантливи кретени)
    България над всичко!
    skype acc: bgb-dead

ьхАХьАХьхаХьах престави си колко си залухав, че чак т1лковен речник ми ползваш... т'ва тре'а общата култура да ти играе тука...
    Що не ходих кротко да си ревеш пред огледалото и да си стискаш пъпките, вместо да се правиш на мъж пред монитора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си