- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- A Walk To Remember
ма..опитвате се да ме затапите ли хахах трудно..
пф колкото и да ми е смешно - с1жалявам ви..
Спирам да пиша аз щото не мисля да падам на ваш'ето ниво..
Убий глупака с м1лчание![]()
филма е невероятен,но в наши дни според мен такава любов много рядко може да сйществува....веднъж на 1 милион може би....И все пак е обнадеждаващо,че още има и примери за истинска и силна любовПървоначално написано от Vichko0o
![]()
Оф,Боже ..
Колко по-силна любов съществува от тази.
Те не могат да повярват на a walk to remember..
![]()
Забавни..
Този филм наистина е невероятен!И човекът,който открие такава любов би бил най-големият късметлия!![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Гледала съм филма страхотен е , дано наистина може да има такава любов![]()
Първоначално написано от Vichko0o
![]()
![]()
Този Филм е УниКалеН прОстО
![]()
![]()
ами аз мисля че е възможна такава любов ...
![]()
![]()
![]()
![]()
ама малко трудно в днешно време ... ама пак де възможно си е
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Филма е уникален, няма втори като него. Обаче е само филм... В реалният живот нещата стоят по съвсем друг начин и вероятността да срещнеш такава любов е 1 на 1000. И все пак вярвам, че може да има такава любов.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
o,da...ima takava liubov...i az q izjivqh...be6e izkliu4itelno krasivo...be6e vsi4ko...i nikoga ne mi e trqbvalo ne6to pove4e...be6e daje i ot pruv pogled...ima takava liubov...slu4va se,no samo vednuj!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Филмът е наистина доста силен и чувствен, пълен със смисъл който малко от вас могат да разберат..тези които се правят че им е бил тъп само те си знаят как са ревали на него. Според мен такава любов в днешно време съществува,но е супер рядко явление..не защото любов няма, а защото хората днес са повърхностни актьори и всеки гледа да прецака някой за да бъде щастлив.. в смисъл..всеки гледа изгодата и собственното си щастие.. Сега ще ме нападнат 20 момиченца на 11-14 годишна възраст с аргомента колко обичат приятеля си с който са от 2 седмици как биха дали живота си за него и биха направили всичко за него..е аз ще се направя че ви вярвам и ще ви пожелая наистина да е така,въпреки че както казах такава любов се среща изключително рядко в реалността.
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
filma e neveroqten..vinagi mnogo placha na nego..po sredata ..zashtoto e mn krasivo vsichko..i kym kraq kogato neshtata se oburkvat...
mn silno se nadqvam da syshtestvuva takava lubov..koqto da promenq da pravi kompromisi..da bude kato vqtyra..ne mojesh da q vidish..no mojesh da q usetish.. dano ima..
Ами аз познавам една толкова силна и безгранична любов(като изключим болестта в случая разбира се).
Гледала съм филма мн пъти и винаги съм ревала като луда,със сигурност някъде съществува такава силна любов.
;]
Днеска , като видях тази тема и реших да го гледам до преди това не го бях гледалаФилмът е наистина много хубав , за мен той е просто великолепен
Това е първият филм , на който аз плача
(като изключим преди около 5 години когато плаках на едно детско филмче , за едно куче на което умираше майката
)
Не знам сега дали тези сълзи бяха толкова заради филма или защото се скарах с приятеля ми , но определено доста си поплаках![]()
П.П. Дано наистина и в живота за някой има такава любов , пожелавам го от все сърце , разбира се не с такъв крайТакава любов , като в този филм е възможна според мен , доста трудно , но все пак възможна
![]()
![]()
![]()
И аз изгледах филма, след като прочетох темата... Много сълзи изплаках. Заради красотата и чистотата на човешките взаимоотношения и боклата в края. После се замислих, че такива момчета са рядкост... Но след това ми хрумна, че и момичетата като Джейми далеч не се среат често... Затова и любовта им е такава. Искрена истинска, непокварена. Не знам дали има точно такава любов в реалния живот. Знам само, че любовта съществува и тя е не по-малко прекрасна от тази, във филмите и книгите...Убедила съм се в това...
Аз на този бях на крачка да зарева.Само на един филм съм ревал и всеки път като го пусна си плача на негоПървоначално написано от vesito13
Цар Лъв![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Vsi4ko e vazmojno.moje Stiga da iska6 da stane realno.Първоначално написано от Vichko0o
???? kakvo im e na filmite na stiven segal i bruse willis???? az mn gi haresvam. i A Wlk To Remember haresvam mnoogooo i spored men tokova ne6to ne moje da se slu4i.. donqkude e vuzmojno da se pripokriqt ne6tata ot filma ama 4ak puk tolkova ne..Първоначално написано от Vichko0o
ina4e film e strahoten. koito ne go e gledal mu go preporu4vam
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Филма найстина е великолепен много ми харесва момента в който тя му казва"Внимавай да не се влюбиш",заслужава си да го гледаш,но дали съществува такава любов?Никой не може да каже...може би да, може би не,едва когато я изпиташ можеш да кажеш,че съществува.А може би любовта е просто една илюзия...може би...
Толкова силно исках да те забравя,че предадох душата си на Дявола и сега вместо сърце имам камък,вместо кръв във вените ми тече отрова,вместо любов изпитвам само омраза...станах човек... търсещ отмъщение...а не...любов...
x
аь ус ефь пьтнсше
Ъъ.. нема ли да спрете да спамите тая тема ?
Ало модераторите... к1де сте бе !?
напълно съгласна съм за The notebook много готин филм,не знам дали може да има такава любов като в A walk to remember,но като в The notebook със сигурност няма...за съжалениеПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
![]()
Ти от всичките ти 2 000 поста имаш ли поне ЕДИН който да е смислен ? И да не е настроен срещу другите ? И земи научи разликата между ФЛУУД и СПАМ !!!! Щото ми е много смешно като чета "стига спамихте"Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
Защо модераториде ги викаш така силно ? Темата си е коректна и хората си пишат в нея тебе къв ти е проблема ?А да ти вечно имаш проблем извинявай ;(
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от Virus_
Да съм казала случайно Virus_ е ревал като заклан на тоя филм? Казах само че е един от филмите със смимсъл не поредната сополива боза!!![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Е добре...щом тя умира какво му е романтичното на филма?! Кой го ебе за любов, като ще умре от рак?!