- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- какво мислите за SLIPKNOT ??
за мен те са най-добрата групанай добрите песни, а с маските са просто недосегаеми
![]()
[/img]
невероятни!
x
аь ус ефь пьтнсше
na mene tva mi e lubimata grypa (rock)
Уникални и неповторими.. направо..Първоначално написано от haterkata
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Обожавам ги!Просто песните на малко групи успяват да проникнат в подсъзнанието ми и да ги почувствам.. Slipknot са една от тези групи.
![]()
![]()
Да живеят!
![]()
![]()
SLIPKNOT 4ever нямам какво друго да кажа![]()
![]()
![]()
![]()
омг кви са тия с тия маскии![]()
се едно
не ги слушам.
Хе хе ... Такова им е сценичното представяне. Винаги са с маски на концертите и ги сменят при всеки нов албум,но виж Corey Taylor на профила ми. Сладур е,нали?Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()
И да попитам феновете,които пишат и ще пишат в темата - Какво мислите за новите им маски за албума "All hope is gone", който ще излезе края на лятото?![]()
ROCK OOOON!!! I feel hate rise up in me kneel down clear the stone of leaves... inside my shell i'll wait and bleed!
Една от любимите ми песни![]()
![]()
всеки с вкуса си![]()
Фен съм на няколко песни. Най-вече комерса Wait and bleed, Duality, Before i forget, Liberate.
бифор ай форгет деееееееееет
не ме кефят. Верно, че съм пубер, ама ми идат прекалено пубер ;рр
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Една приятелка ги слуша ама на мене са ми много "твърди" ако мога така да кажа :P
Първоначално написано от [R
Ми не ме кефят.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Имат хубави песни, но основно се дерат и почти не хващам текста.
Napomnqt mi na Cirk Bolero. To cirk e hubavo, ama za metyl... tz.
Абслолютни идиоти и боклуци...Ще се обоснова дори.Музиката им не струва нямат и капка талант и музикален усет а визията им е смешна и не ефектна![]()
Не ми харесватТова не е метъл, а някаква ню пародия
![]()
И аз имам затруднения с текста, преди ги харесвах сега не особено...Първоначално написано от plmn``
Пози... Само Vermilion ми харесва, донякъде...![]()
Страхотна група са.![]()