- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е това? /до момичетата/
спокоино хаха при мен 2 години минаха от като ми доиде за парви пат и почти винаги ми закасняя![]()
нормално е няма за какво да се притесняваш![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
в началото всичко е нормално![]()
напълнолно нормално е! при всяко момиче е различно,на мен ми идваше,спираше,идваше спираше цял месец така ,после ми стана веднъж в месеца и продължаваше дълго.... голяма трагедия бях докато не се регулира![]()
на мен ми дойде и после чак след 4-5 мак ми текна напълно нормално е![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Само искам да вметна нещо.МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ПОСТА МИ!!!
Темата е "към момичетата" и прочетох 30 поста само женски мнения.Защо като някой направи тема "към момчетата" 90% от постовете са ваши?!?!?
СПРЕТЕ ДА СЕ БЪРКАТЕ в нашите теми, както ние не се бъркаме във вашите.Благодаря ви за вниманието.
+1normalno eПървоначално написано от angel_love_
ako mn s epretesnqva6 vuri na lekar![]()
![]()
Напълно нормално е да не ти идва първите месециА също и да ти идва на различни дати.Не се безпокой-ще се нормализира!
Така е при много момичета
ГолЯма РабОта , Че моЖеШ вСяКа Да сваЛиШ
СлеД КатО нЕ МожеШ дА я ЗаДъРжИш!!!
напълно нормално, на една приятелка след като й дойде за пръв път после не й идва цели 6 месеца! после се нормализира спокс
ve4e se 4yvstvam nenormalna... na men ot kakto mi doide za 1 put vinagi mi idva....
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Да това е нормално,все още не ти се е нормализирал ти какво искаш от първия път на цикъла и всичко да е съвършенно.
нормално е... въпреки, че на мен първите 3 месеца ми беше редовен след тва 3 месеца "ни вест ни кост" и ся скоро чакам "включване"спокойно, мацка :P
И на една позната ,така и беше ,така че не се притеснявайЕ ако водиш полов живот ,тогава ....друга тема
Vinagi purvite meseci e neredovno..vuzmojno e da ti propysne. Na men naprimerno mi propysna 3 meseca i mi doide toq ..spx...no na men vse pak predi tfa su6to imax cikul,ne mi be6e sled 1q put,no nqma za kakvo da se pritesnqva6![]()
jUst [HappY MaimuNa] ... SuNfLowEr
nqma za kakvo da se pritesnqva6..pri vseki e razli4no,no po princip 1vata godina nqma da ti idva redovno...normalno eno vinagi si nosi prevrazki...6ot ne znae6 koga 6te polu4i6 iznenada
![]()
xxx
+1Първоначално написано от Nadelina
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Да,нормално е.. на една приятелка не и идва вече 9 месеца.
Нормално е първите 2 години цикъла ти да е нередовен, не се притеснявайПървоначално написано от boriana_borislavova
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
saglasna sam...smisal chetoh che v taka narecheniq "falshiv pubertet" imalo neshto takova no tova ne e cikal...am ti na kolko si?Първоначално написано от cherinka
napylno normalno e spox![]()
da ne si bremenna ? :O:OПървоначално написано от boriana_borislavova
![]()
tashak si4ko ti e nared na men oshte mi e taka
![]()
![]()
![]()
![]()