.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 133

унифоми в училище

Кажетеми Вашето мнение. Според Вас трябва ли да ходим на училище/в гимназията/ с униформа. Какви са предимствата или недостатъците на това предложение, наложенo ни от МОН. Дайте ни и някякви по-приемливи и хубавки скици или снимчици на униформички. Благодя Ви предварително!

не съм против униформите,защото примерно тези,които са по - богати,постоянно парадират с парите си,но има и деца,които са в мн затруднено положение,и им се налага сами да си изкарват парите

и малко или много ,униформите поне до някаква степен ще премахнат тези различия.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от nailana
    не съм против униформите,защото примерно тези,които са по - богати,постоянно парадират с парите си,но има и деца,които са в мн затруднено положение,и им се налага сами да си изкарват парите

и малко или много ,униформите поне до някаква степен ще премахнат тези различия.
    Именно затова, когато се наложат униформите в дадена училище, то получава 40 000 лв, за да покрие голяма част от разходите за тези униформи.
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Добрич :o)
    Не

Мега фен
    Град
    София
    Аз съм "за" униформите. Писна ми да гледам разни момиченца дето изглеждат така сякаш отиват на дискотека, а не на училище.

Град
    somewhere over the rainbow
    Нищо против.Писна ми постоянно учителката по математика да прави забележка на момичетата от предния чин:"Корегирай деколтето!" А като дойдат с едни къси поли...Неска едната ни чалгарка дойде с потник и мини пола. Е не можах да го преживея това.Простотията ходи по хората,обаче това вече беше прекалено.Категорично съм "за" с две ръце и два крата.

Против!!! Според мен всеки човек трябва да е свободен да изразява себе си, независимо в стил на обличане или друга област. Живеем в демократична държава, за мен не е приемливо слагането на всички под 1 знаменател. Дори и с малко пари пак може да се облечеш стилно, повярвайте... Ама да гледаш напред и да виждаш само 1 и същи хора за мен е психясало... твърдо против

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Да ги въвеждат да им е гадно, охх добре че вече не уча
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Ami v1v moeto u4ili6te ve4e uniforma.. ama kvo da se pravi.. sq 6te q nosq makar 4e s1m protiv..
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Град
    Plovdiv
    Лично аз нямам проблем с униформите,даже съм за тях,защото ще доведат малко приличие в училище(не че имам против да гледам мадами с големи деколтета и къси полички,но понякога се чудя къде съм-в даскало или в някой стриптийз бар).Ако униформите са готини и се харесат на учениците ще бъдат добре приети,защото ще поставят учениците на едно ниво(няма единия да ходи с дънки за 300лв.,а другия да се чуди как да изкара до края на седмицата с останалите във Вторник 5лв примерно).При това ще изчезнат и отвратителните ЕМО-та и найгнусните метали(харесвам метали и имам такива приятели,но всичко трябва да е с мярка)

Супер фен Аватара на WaterLilly
    И за, и против съм. "За", защото и на мен ми е писнало тъпи лигли да идват с къси поли, токчета като кокили и какви ли не фешънски облекла. Против съм също, защото НИКОЙ, ама напъъъълно никой не може да ме принуди да обуя пола, ако я има в униформата! Ако е по-приемлива униформата, може (нещо семпло, примерно черен панталон и бяла риза).

Еми в нащо даскало въведоха униформите и да ви кажа няма голяма разлика от преди, много хора не си носят униформите, пак си се обличат както си искат и само дето дадохме около 50 лв за две ризи, една вратовръзка и две тениски, приличащи на пижами...

Град
    in my world!
    ami i za i protiv,za za6toto nqkoi hora sav zatrudneno polojenie i t.n sa6tite ne6ta sa pisali i dr.Protiv za6toto ako sa nqkakvi prestilki ot edno vreme ujas,a i vseki si ima individualnost i ne vseki primerno iska da nosi pola ili edi kakav si pantalon,ako vavedat uniformi navsqkade to pone da sa sveji i hubavi,takiva 4e i u4enicite i u4itelite da gi odobrqvat,za6toto ako sa nqkakvi pijami mn qsno 4e nqma da iska u4enika da gi nosi
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз съм против,НИКОГА няма да нося униформа...въпреки,че от една страна е добре,но не аз не искам....

az u4a v NTBG i oshte ot zimata imame uniformi ot edna strana sam ZA ot druga NE no..............

Град
    isperih
    Абе аз съм за униформите, защото момичетата от класа идват полуголи в топлите месеции заради тях не мога да се концентрирам върху часа-възбуждат ме! :P Не искам в школото да мисля за секс!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    ец ец
    по темата-ПРОТИВ
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    И аз бях "ЗА" преди да ни ги въведат ако бяхме като бабички нямаше да имам нищо против.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Нямам нищо против-нека ги въвеждат,но като ги въвеждат-нека поне да са нормални и що-годе сносни а не да ми тупнат некви ужасни дрехи..Все пак по униформите ще се различават учениците в отделните училища..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Лапландия!?
    Абе ако не са прекалено бабешки,с някой доуправяния ще станат супер,но просто в бг са супер бабешки тъй че съм против засега...
    примерно ако беше нещо подобно

Ако са белички и хубавички ,с никви грозни бабешки райета ии дълги вълнени чорапи ок,ама иначе съм против!
    ROCK
    ON!

Повече от фен
    ako vyvedyt uniformi ve4e nqma da ima typi momi4eta, koito se pravqt na emo ili momi4eta, oble4eni kato prostitutki... no ako vyvedyt uniformi sigurno 6te sa nqkoi super grozni i vsi4ki 6te sme ednakvi...zatova sam i "za" i "protiv"

znachi az sam za uniformite zashtoto mislq che vsqko edno uchilishte trqbva da e s uniformi kakto v drugite darjavi ili voabshte zashtoto ne nqkakvi golemi ot 11 ili 12 ili 10 klas da hodaqt razgoleni i grimarani s tokcheta kakto hodqt na diskoteka!!! takiva ima v nasheto uchilishte a kato doide nqkoi v uchilishte koeto i da e shte si pomisli che tova e civilizovano uchilishte zashtoto ima uniformi taaka che az mislq che sma napalno prava za tova sam za "ZA" uniformite... a i za sajalenie nqkoi bqgat ot chas koeto izobshto ne e hubavo

ЗА при условие, че са хубави. Нашите не са особено лоши,ама мен ме дразнят-едни розовеникави ризи/все едно мръснобяло прано с червено пране-ей такъв е цвета/ и за зимата червени торбести пуловери без ръкав. Само вратовръзката ме кефи. При нас са задължителни,който е без униформа не го пускат в даскало сутрин,а следобеда,записват ако някой е без и после докладват на класния. Гот,поне има някакъв ред. Е,аз завърших тази година,така че вече не ме грее особено. Дано продължат.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Град
    !!!_DoBrIcH_!!!
    много ясно че против..няма да ме карат да се обличам както те искат..
    Th3.VolleyBall.!s.My.Lif3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си