- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с запознаване :(
Значи проблема ми е такъв..близо до нас има един хранителен magazin..вътре някакво момче се е хванало на лятна работа..ii ми взе акала просто..мисл;я,че не е кой знае колко по-голям от мен,давам му най-мн година,две,триа сега проблема-мн искам да се запозная с него,но незнам как..една фр ми каза,че не е мн отворен,тя се опитвала да го свали по едно време,обаче не успяла..ноо как да кажа,с нея мн се различаваме,аз съм по-нормално момиче от нея,тя гси пада ,,малкo\\\" к**ва,та сигурно затова не е успяла да го свали..а аз мн искам да се запозная с негоо..виждам го всеки ден да продава в магазина,но нз какво да му кажа,как да го заговоря,при положение на общовазприетия факт,че момчетата свалят момичетата,а не обратното,но както и да е...плюс това винаги като ме види,докато не се отдалеча от него,ме гледа..мн..
ако можете да ме насочите със някакви съвети ще съм ви мн благодарна,мерси предварително![]()
И аз съм си харесала един от магазина, та преди да видя, че си от Пловдив бях почти сигурна, че става въпрос за един индивид.Незнам как можеш и аз това се чудя.Тоя от моя магазин е голям красавец и всеки път ме зяпа ама незнам незнам..
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Отиваш поръчваш си 4 кутии Дюрекс и казваш, че ти трябва помощ с използването им.
Първоначално написано от w0sh
![]()
предлагам следното: отиваш в магазина и казваш ''добър деен'' казваш кво искаш примерно ''дай мии едни дъвки орбит, един чипс, 5 кг домати и телефонния си номер/скайпа си, ако може '' ама така нали по-закачливо ше говориш![]()
![]()
ако не друго, така поне ше му направиш впечатление
като ти прочетох историята, тва е 1-вото за което се сетих
и ако нещо се дърпа да ти го даде, му казваш (не майтап ест) че ше се оплачеш на управителя на магазина
![]()
А ако е на щанд за меса?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
тогава си поръчваш 5 свински бута и телефона муПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
абе душа, направи тва дето ти казах бряПървоначално написано от divanetyyy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abe snakschita i vaflichki prodaaa sladura bieee...ii oveseni trici,sh ma pomisli za hamster![]()
![]()
![]()
кво продава?! кажи че имаш кучеПървоначално написано от divanetyyy
![]()
Еми вярно ще ти дам един безценен съвет.Кажи му Здрасти,Как си и,че завърже разговор.Е като кажете тея работи еми аз такоъъъъъ![]()
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Въпроса е теб дали те е срамПървоначално написано от divanetyyy
![]()
. И пиши малко на кирилица
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от w0sh
1+![]()
Идеята на sladur4etyYy е оригинална и ми хареса.Защо не я пробваш? Просто се дръж естествено,търси погледа му и се усмихвай. Мисля,че така чарът ти ще е на преден план,а и щом казваш,че те заглежда... Е,уредена си. Честито!
:P
Емм нз..щото ми се струва мнн един такаф...не стига,че аз не съм от най-отвореHите,ами и ми се струва,че няма да може да завържем разговор..а въпреки това като минавам през него,не спира да ме гледа,като е пред магазина с приятелите си,и нещо си шушукат..![]()
ама ти още ли не си действалаПървоначално написано от divanetyyy
бе иди бе кво ще загубиш в крайна сметка?!
mdam nai-dobre da deistva6ni6to ne gubi6..daje spored men 6te spe4eli6
![]()
Напрао отиаш и му кааш..че искаш да му кажеш нещо мн важно..на живот и см1рт ..да си даде скайпа ..и така![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
пускай в действие идеята на сладурчето (мързи ме да и напиша ника на латинеса за което ме извинете) мнг е сладко и ако не да го свалиш ш му направиш впечатление и пиши кфо е станало :P :P :P
Еми в момента най - добрата ми приятелка ( бяхме гаджета преди това ) се запозна с мен като дойде и каза: " Имам да ти кажа нещо. Сега бях на лекар и ми казаха, че ако не ти взема телефона, ще се побъркам ". Не е кой знае какво, но ми стана много хубаво и не можех да откажа.
P.S. По - принцип съм общтителен, но когато опозная човека, иначе като не го познавам не мога да отида просто така и да започнем да си говорим. Малко кофти, ама..
много добра идея......малко като по филмитеПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
Хораааааааааааа! Неска най-после успях да се запозная с негооо (party)Значиии аз от 5 дена вече се каня,обаче в магазина се имаше мн хора,и не стааше..обаче днеска аз отивам,и си зимам дъвки,и му казах така:,,Може ли да те питам нещо",и той ,,Да",и аз ,,Ами с една фр се фанахме на бас за годините ти,я сега кажи на колко си,да видим коя печели" и той вика на 18,и аз излагах,че аз печела :Д:Д и му викам ами може ли да се запознаем,и той да,аз съм тошо,и се запознахме,и аз набързо си излезнах,излагах,че трябва да тръгвам,и си излезнах :Д Ииии такааа... сега в неделя заминавам на море,и ша са варна другата неделя...и се чуда как пак ше са покажа пред него,щото ме е мн срам.. :Д ако можете да ми дадете идейки какво да правя,щото мнн го харесвам.. :P :P![]()
Тва с продавачите в магазина е голям купонАми пазаруваш си всеки ден от там,казваш му здрасти няколко пъти след 2-3 дни като няма опашка и го свариш в подходящ момент го питаш как е какво прави или пък за нещо конкретно от стоките в магазина.После спомени ,че живееш наблизо усмихвай му се и така!Няма как да не стане :P
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...