.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от divanetyyy
    Хораааааааааааа! Неска най-после успях да се запозная с негооо (party)Значиии аз от 5 дена вече се каня,обаче в магазина се имаше мн хора,и не стааше..обаче днеска аз отивам,и си зимам дъвки,и му казах така:,,Може ли да те питам нещо",и той ,,Да",и аз ,,Ами с една фр се фанахме на бас за годините ти,я сега кажи на колко си,да видим коя печели" и той вика на 18,и аз излагах,че аз печела :Д:Д и му викам ами може ли да се запознаем,и той да,аз съм тошо,и се запознахме,и аз набързо си излезнах,излагах,че трябва да тръгвам,и си излезнах :Д Ииии такааа... сега в неделя заминавам на море,и ша са варна другата неделя...и се чуда как пак ше са покажа пред него,щото ме е мн срам.. :Д ако можете да ми дадете идейки какво да правя,щото мнн го харесвам.. :P :P
    ами то щом ве4е сте се запознали е по лесно-отиваш,казваш му здр,кво прайш...как си ...и така,говорите си...и нататъка той тряя да действа ве4е
    I can't stop myself from loving you <3

абе отиваш и му казваш,че искаш да го чукаш и тва е
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Проблем с запознаване :(

Значи проблема ми е такъв..близо до нас има един хранителен magazin..вътре някакво момче се е хванало на лятна работа..ii ми взе акала просто..мисл;я,че не е кой знае колко по-голям от мен,давам му най-мн година,две,три а сега проблема-мн искам да се запозная с него,но незнам как..една фр ми каза,че не е мн отворен,тя се опитвала да го свали по едно време,обаче не успяла..ноо как да кажа,с нея мн се различаваме,аз съм по-нормално момиче от нея,тя гси пада ,,малкo\\\" к**ва,та сигурно затова не е успяла да го свали..а аз мн искам да се запозная с негоо..виждам го всеки ден да продава в магазина,но нз какво да му кажа,как да го заговоря,при положение на общовазприетия факт,че момчетата свалят момичетата,а не обратното,но както и да е...плюс това винаги като ме види,докато не се отдалеча от него,ме гледа..мн..
    ако можете да ме насочите със някакви съвети ще съм ви мн благодарна,мерси предварително
    Ти на училище ходила ли си???????
    Много зле,многоооооо...
    Иначе по темата-
    щом курвата не го е свалила,ти къв шанс имаш

А ти що не земеш да си гледаш работата??!!

Град
    Sofia,Bulgaria
    хаха и аз имах по едно време такъв проблем ех спомени спомени при мен пък стана ей така от само себе си бях в магазина и както си гразглеждах кво сладко да си зема нз ква стана ама съборих некви кроасани и той дойде да ми помага да ги събираме и се запознахме после като теб ме беше срам но на следващият ден като влязох в магазина той веднага ме заговори и се отпуснах спокс ще свикнеш другият път му кажи здрасти измисли нещо може "без да искаш" да бутнеш некой снакс успех :P
    "La sonrisa es el unicо virus que no hace da

Град
    Nowhere
    тва с бутането на някви неща върши работа...миналата година си ахресах един сладур от музикалния магазин в моя квартал.И ме беше срам да го заговоря.И един ден както си разглеждах "уж" някакви дискове минах две крачки назад и съборих 2 щанда с дискове ама наистина беше без да искам.Момчето дойде при мен,аз мусе извиних около 148 пъти,след което той ме покани на кафе "...заради любезността ми..." добре,че не бях изпочупила дисковете,че иначе такова кафе щях да видя

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    А ти що не земеш да си гледаш работата??!!
    Щото нямам друга в момента,
    освен да ти чета тъпотиите и
    да те хранкам хахахахх

П.П.Пусни тема "Как да кажа добър ден"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си