- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рязане на вени
аха.и какво по-точно постигаш като се режеш?![]()
![]()
![]()
внимание :РПървоначално написано от Dreamy~~
kato bqh malka s 4a6a {bez da iskam si porqzah venite} ama be6e yjasno o6e imam beleg do horata bez komentar![]()
![]()
(sun)~{}*
Не изразявам общо мнение , но ето една по различна гредна точка....
Когато някой реши , че има повод да се прикрати живота , колкото и това да не е негово право, се самоубива заради себе си , заради причините си , нещастието си.Тогава се тровят с хапчета например...няма публичност , никой не е нужно да разбира , че съм умрял/а.
Когато обаче във всичко това е намесена и самотата , загубата , малтретирането , тогава следват по фрапантни форми - рязане на вени е много драматично да се види от страни и привлича вниманието , скок от тераса , от някакъв балкон от високо , от мост в река , достатъчно публично и драматично за да привлече вниманието на хората , да съжалят този човек....
Имам колега , който е висша форма на самота , и всеки път като започне разговор решава да сподели с всички как иска да се самоубие като скочи от терасата или си клъцне гръкляна....Привлича вниманието....За радост на родителите му той си е жив и здрав...
Суицида винаги трябва да се приема сериозно....Ако някой сподели такива мисли с вас не го отрязвайте , не се подигравайте , приемете го сериозно...Че ще вземе да го направи и става лошо...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Една приятелка си сряза венте на футболен мач, докато отивах да купя Спрайт...
Според мен това е излишна показност и напълно подкрепям по-горното мнение.
живота е страхотен , кви са тe да си режиш вените ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
...Колко ли пъти трябва да го повторя...Хората,които правят опити за самоубийство или си режат вените НЕ са добре с главата...Това НЕ е нормално.Те просто страдат от ПСИХИЧЕСКО растройство,което и навярно трудно се оправя.Първоначално написано от IdiOtKa
ами аз съм си ги рязала и то не веднъж..цялата ми ръка е в белези..и при 3-те пъти целях самоубийство но..явно не ми е било времето..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
S kakfo se reje6?Първоначално написано от SaD_KiD
ем първия път с нож..а другите два с бръснарско ножчеПървоначално написано от krasitoOoO
I did
а може би страдат от келешлък???Първоначално написано от SuNsEt
az sam se rejala sas staklo,pergel......i sa s brasnarsko noj4eПървоначално написано от SaD_KiD
Повтарям за глухите(по скоро слепите) не само кухите "емота" се режат!!!
Да имах един супер ужасен период,в който цялата ми ръка беше в линий(пергел,ножче,нож).Ням значение,защото е минало.
Не се гордея с това...
I've seen love die
Way too many times
When it deserved to be alive...
Само се чудите как да привлечете внимание.Много лошо,че искате да е по такъв начин ://Първоначално написано от krasitoOoO
ако исках да привлека внимание щеше да е по друг начин..Първоначално написано от Taste the rainbow
I did
Добре,тогава моля те обясни ми какъв е дълбокия смисъл на твойто рязане с бръснарско ножче?
Честно казано по нищо не различавам хората,които се кълцат от другите.Много странно,нали..
Иначе не съ мсе рязала щото ме е бъз.![]()
SaD_KiD , целта ти не е била истинско самоубииство,защото всекичовек дълбоко в себе си се страхува от това да си причини болка или да се самоубие.Ако наистина си искала да се самоубиеш,можело е да го напраивиш по милион други начини.А ако толкова искаш да се самоубиеш,мога да ти кажа и метода : Режеш по дължината на вената .Демек почваш от началото(там при китката) и режеш посоко лакътя.А са да те видим дали ще се накълцаш?БТВ тва го знам щот бях доста информирана относно емотата едно време ама не съм се кълцала,споко хора.![]()
ako iskah da privleka vnimanie 6tqh da zapla4a i da govorq za tva kak se 4yvstvamПървоначално написано от Taste the rainbow
метода го знам..не е нужно да ми го казваш..Първоначално написано от moon_flower
I did
За да си режеш вените трябва да си бахти големия идиот.Имаме една в класа си беше донесла пиене на даскало и едно момче го взе и го скри , а тя започна да си реже вените с ключа си , после с огледалото, целият клас около нея седи и я разобеждава , ауе общо взето тъпа работа![]()
пълни малоумници.
като толкова ви харесва да се режете, режете се бе, никой не може да ви спре. ама защо трябва да обикаляте по форумите и да го афиширате непрекъснато? каквито и периоди да си имал, ако си искала да се самоубиеш, да си го направила бе, тъпа ли си. а рязането, което няма за цел самоубийство може да бъде адски отпускащо, но защо трябва всички да знаят, че го правиш? щото си малък и търсиш внимание? прочети някоя книга и си говори с хората за това, а не за вените си.
Не си прав/а....Какво значи НЕ нормално и НЕ добре....Ти ли определяш границите....Първоначално написано от SuNsEt
Не е задължително да страдат от психическо разтройство....за да бъдеш с наклонност към самоубийство....
Допусни версията за слаба воля , желание за бягство от реалност проблеми или причини , които са важни в техния мироглед.....Ти може би бягаш от проблемите като играеш игри , или излизаш с приятели , споделяш или както си знаеш ,но ако се стигне до такава степен , че всичко е объркано и неразрешимо в краткосрочен план тогава......
Не отричам , че има обче голям процент сколнни към самонараняване и самоубийство заради психически разтройства , култове , последвотели секти....Но не всички....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...