.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 157
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Да се режеш, да си причиняваш болка и това да ти харесва и да те отпуска е болестно състояние и се превръща в мания. Като анорексията е. Имаш проблем започваш да си причиняваш физическа болка и по този начин притъпяваш за известно време психическата. След това обаче ти става като мания и осъзнаваш че имаш проблем но е мн трудно да се откажеш от навика. Ако имате подобен проблем се обърнете към психолог защото наистина е сериозно.

Не смятам че темата е подходяща за този форум и ако бях на мястото на модераторите щях да я заключа. Твърде мн идеи бяха дадени на 13-14 годишните чиито хормони бушуват и са доста лабилни.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice

Не смятам че темата е подходяща за този форум и ако бях на мястото на модераторите щях да я заключа. Твърде мн идеи бяха дадени на 13-14 годишните чиито хормони бушуват и са доста лабилни.
    Дай направо да ги затворим в мазето тия 13-14 годишни, за да не излизат на улицата, и да не виждат в какъв свят живеят... точно тъй!

Животът е най-хубавото нещо, дадено на човек... не мога да си представя какви проблеми трябва да имаш, за да посегнеш на него, смятам го за грях поне в повечето случаи. Е, винаги има ситуации, в които това май е единственото решение.

Самонараняването е вид успокоение и не виждам лошо в това да се практикува, стига наистина да ти действа добре. И не е задължително да се превръща в мания, хах. о.О
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от пор

Дай направо да ги затворим в мазето тия 13-14 годишни, за да не излизат на улицата, и да не виждат в какъв свят живеят... точно тъй!

Животът е най-хубавото нещо, дадено на човек... не мога да си представя какви проблеми трябва да имаш, за да посегнеш на него, смятам го за грях поне в повечето случаи. Е, винаги има ситуации, в които това май е единственото решение.

Самонараняването е вид успокоение и не виждам лошо в това да се практикува, стига наистина да ти действа добре. И не е задължително да се превръща в мания, хах. о.О
    Оффф ама мн сте докачливи беее. Представи си че си на 13 (а може и на толкова да си не знам) , току що влизаш в пубертета, целия свят ти е крив, мъчат те някви депресии ала бала и попадаш на тая тема в която се казаха какви ли не неща... Е извинете но аз мислех че форума е да дава съвети как да се справим с проблемите по нормален начин а не наранявайки се
    И както казах това е като анорексията. И анорексиците си казват "Не бе аз само 2-3 кг ще сваля то не е страшно" и после не могат да се измъкнат от тоя ад.
    Пояснявам че не говоря за рязането на вени с цел самоубийство.

Da se porejesh do kryv ne znachi "da si rejesh venite". Ima hora na koito im dostavq udovolstvie da si ostavqt belezi na razlichni mesta po tqloto s razni ostri predmeti. Dori poznavam takiva, koito ne go pravqt sami, a po-skoro e chast ot edna lubovna igra. Tova nqma nishto obshti s emota, s chernata strana na jivota, depresarski istorii ili samoubiistvo.

Pyk i... koi glupak bi trygnal da se samoubie rejeiki venite si?! Vsichko svyrzano s veni e poza

Еми, това са нещата от живота, кво да правим? Ако не го видят тук, ще е я по телевизията, я в списание или ще чуят някой да говори за това... не можем да предпазим лабилните хлапета... пък и сегашните на 13 сигурно са видели повече отколкото аз ще видя през целия си живот.

Какво му е ненормалното на самонараняването? Същото като да си палнеш цигара/налееш едно, когато си нервен... даже е по-малко вредно. Не говорим за касапски изпълнения, де..

Недей да казваш толкова категорично, че рязането става фикс идея, защото просто не е вярно. Познавам хора, които го правят веднъж на няколко месеца, а не сутрин/обед/вечер.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от пор

Оффф ама мн сте докачливи беее. Представи си че си на 13 (а може и на толкова да си не знам) , току що влизаш в пубертета, целия свят ти е крив, мъчат те някви депресии ала бала и попадаш на тая тема в която се казаха какви ли не неща... Е извинете но аз мислех че форума е да дава съвети как да се справим с проблемите по нормален начин а не наранявайки се
    И както казах това е като анорексията. И анорексиците си казват "Не бе аз само 2-3 кг ще сваля то не е страшно" и после не могат да се измъкнат от тоя ад.
    Пояснявам че не говоря за рязането на вени с цел самоубийство.
    Ти заби всички представи в земята...Щом поставяш на една линия "рязането" и анорексията значи положението е сериозно....

Анорексия нервоза или само анорексия е психическо заболяване , което се базира на нереализъм спрямо теглото на болния.При него се налага доброволно гладуване...Спирам до тук да ти кажа нещо ....Ти гладувала ли си...Знаеш ли каква воля се иска за това....
    Хората , които си режат вените нямат воля за справяне с проблемите....Така , че слънчице не натъртвай на основните си грешки...Освен това с адекватен курс на лечение то психиатър е напълно възможно да се излекува анорексия докато суицидизмът вече е много по трудно и склонността си остава...
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от belerofone
    Анорексия нервоза или само анорексия е психическо заболяване , което се базира на нереализъм спрямо теглото на болния.При него се налага доброволно гладуване...Спирам до тук да ти кажа нещо ....Ти гладувала ли си...Знаеш ли каква воля се иска за това....
    Хората , които си режат вените нямат воля за справяне с проблемите....Така , че слънчице не натъртвай на основните си грешки...Освен това с адекватен курс на лечение то психиатър е напълно възможно да се излекува анорексия докато суицидизмът вече е много по трудно и склонността си остава...
    Ставяше дума за това че всичко почва като при анорексията в повечето случаи. Казваш си "Ама аз само малко то нищо няма да ми стане" и после не можеш да се измъкнеш защото ти е станало навик. При хората които се режат става същото (доколкото съм чела в разказите на хора които са преживяли подобно нещо). Имаш някакъв проблем и си причиняваш физическа болка с цел болката която те измъчва отвътре да избледнее. Постепенно това ти става навик и при най-малкия проблем хващаш нещо остро за да си причиниш болка.
    Явно съм дала неуместен пример който никой не е разбрал. Надявам се сега малко да се изясни какво съм имала предвид.
    Да, гладувала съм и знам колко воля се иска. Не знам какво общо има с темата обаче...
    Аз 2 пъти поясних че говоря за причиняването на болка НЕ с цел самоубийство.

male za6to vsi4ki drankate nekakvi gluposti??Ai sa da vi kaja az ot moita gledna to4ka.....seki 4ovek kato se nervira pravi ne6to s koeto da se ospokoi,kakfoto i da e to...nqkoi pu6at,dr qdat 6okolad,treti sly6at myzika i t.n.....samo4e ima takiva hora koito kogaqto se nervirat zapo4vat da se naranqvat...ako iskate me mislite za lyda no 6te vi kaja 4e na men tova me ospokoqva,za6toto s edna bolka se kompersira dryga.Naprimer s fizi4eakata bolka moje6 da kompersira6 psihi4eskata....6te se vazpolzvam ot tova 4e ne me poznavate i 6te vi razkaja kak zapo4nah da si reja venite.Kogato bqh malka na 8,9 godini i roditelite mi zapo4vaha da mi se karat dosta seriozno za nqkoi ne6ta az se nervirah i dori neosaznavah kak sas noktite si draskah po racete....tova razbirase ne be6e izob6to fatalno,no se prevarna v moi navik.....i sled edna,dve godini pak se bqh qdosala i otnovo si naranqvah racete s noktite,samo4e togava na poda ni,y doma ima6e padnala igla...az q vzeh i re6ih da probvam s neq...dra6tih se tolkova silno 4e mi prote4e kryv....i zapo4nah da go pravq s igla,s pergel,sas staklo.....i sega sam na 14 i se reja sas noj4e,samo4e ne kato predi....sega si pri4inqvam mnogo pove4e bolka i te4e pove4e kryv.....po racete imam belezi.....sega prili4am na edno ni6to......sega sam palno ni6to.....vapreki 4e vina za tova imam az i samo az.....

Az ne sum na mnenie 4e horata koito si rejat venite sa bezmoza4ni su6testva..6toto v trudni momenti tova e 1voto ne6to koeto mi idva v glavata..no nqmam smelost i ne sum si rqzala venite..i me e strah 4e nqkoi den 6te go napravq i naistina she stane tupo..HEI NE GO PRAVETE NE SI STRUVA..

Е*ала съм ви майката, тъпи емота и 13-15годишни пикли, които мислят, че е 'яко' да се режеш или, че ви помага да се справите с мижавите си проблемчета! Как можа и това да стане модерно?! Гади ми се от вас!

Рязала съм се. Доста жестоко. Не, не опитвах да се самоубия. И не, не съм емо, всъщност не съм особено чувствителна. Да, помагаше ми до известна степен. Така душевната болка придобиваше физически размери. Не бях на 14, а на 17. А проблемите ми - за всички, които бяха наясно, определено бяха много сериозни. Просто ми нацелиха слабото място. И рухнах. Мислех за самоубийство, не виждах смисъл да живея. А съм изключително весел човек по принцип. Но тогава бях в пропаст, бях на дъното. И си причинявах болка. Не можех да видя как сърцето ми се разкъсва, но виждах кръвта. Доставяше ми някакво извратено удоволствие да се наранявам. Не изглежда правилно, но кой може да ме съди, ако не е бил на моето място? Всеки, който го е изпитал, ще ме разбере. Не и малките глупачки, които мислят, че ако гаджето ги зареже е краят на света. Заради такива трябва да се срамувам от болката си, защото на пръв поглед ставам част от масата заблудени тинейджърки. Не че ми пука особено какво мислят за мен хора, които не познавам, но не ми е и приятно да мислят точно това. Като цяло реакциите на хората са или "Олеле, какво си правила?!", или "Уау, колко е яко!" Хм, не ми беше яко, когато се рязах..

Сега съм почти добре, вече изобщо нямам желание да го правя, но и не съжалявам. Може да не беше особено умно, но тогава в този момент изпитах нужда и го направих. За възмутените - не знаете дали и вие няма да паднете толкова ниско. Дано не. Не всеки успява да се пребори с болката.

Тцтц.. Оспокоявала се
    Абе.. кво ли се ядосвам и аз.. я се самоубивайте по-бързо, че ми писна от такива..

Повече от фен Аватара на japixloops
    Не си струва да се самоубиеш , за Момче/Момиче

95% заради това стават
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    яяяяя спри да си режеш вените най-добре
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    da ne bi rqzaneto na venite da e nai interesniq na4in po koito mojete da se samoubiete
    na men sa mi hrumvali mnogo po interesni i sigurni

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Видин
    Аз съм си резал вените 6 пъти, много е яко, опитай и ти
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Аз не съм ЕМО, не само ЕМО хората си режат вените
    ейтука съмсъгласна.аз не съм си ги рязалаи предполагам няма да си ги срежа,ама не само емотата го правят.те го правят от мода а някой наистина са слаби и от психическата болка си причиняват и физическа а именно рязането на вени.за някой пък тва е ритуал

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хора,които имат слаба психика и трудно се справят с проблеми.Нали знаеш,отчаяните хора правят грешки... Като няма самоконтрол можеш да направиш какво ли не,под влияние на чувства.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    вчера мама не ме пуска на дискотека.
    аз съм тру емо и се нарязах нокторезачката/
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    в мазето ;dd
    не съм се рязала и не мисля да го правя това не е решение на проблемите

пълна тъпотия, по- добре да се метнеш от някъде отколкото да си режеш вените.

Ей такива дет си режат вените заслужават да мрат !!!

Аз за малко да си прережа вените Белех ябълка и ножа се ,,плъзна,, на долу и се порязах (дълбока рана) няколко милиметра над ,,опасната зона,,. От тогава внимавам, а иначе съм твърдо ПРОТИВ рязането на вени
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
    Ей такива дет си режат вените заслужават да мрат !!!

И кво ши убиеш някой който се самоубива?
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Град
    Panamaaa
    ДЕЦА
    Както казах раждаме се да живееме,
    не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - Достойни и жалки.

Майка ви да еба откачена
    Аз съм резал телешки шол от 9.99
    Хубава скара стана
    Че си правим квото искам
    Не ни търсете,ние ще ви намерим.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си