- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рязане на вени
Аз мисля,че е супер тъпо.А извинения от типа,че има хора,които изживяват нещата по-навътре не ми ги пробутвайте.Колкото и да съм страдала,не бих си помислила за самоубийство.Това не е решение на проблемите.Това е решение на страхливец.Егоист.А близките му след това как ще се чувстват?И стана модерно 14-15 годишни хлапета (то и аз съм на толкоз де) да тръгват да се самоубиват за поредната ,,любов,, дето ги е изоставила.Айде сега.Всеки е бил нараняван.И кво всички сега трябва да се изпотрепем ли
извинявам се ако мнението ми е прозвучало по-грубо отколкото исках,ама и на мене ся ми се струпаха доста неща и ми е тежко и мн ме дразнят такива ,,иванчо/драганчо/петканчо ме заряза сега ще се самоубия,,Както писах така не си решаваш проблемите,а се държиш като страхливец и егоист
Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите
тва пък точно е най-голямата идиотщина и просто тия дето го правят искат внимание ако искаш да се самоубиеш има далеч по-сигурни начини така че тва са глупости...
Абсолютно против самоубийствата съм.
Егоизъм си е(ако има за кого да живееш), да го направиш знаейки че на хората ще им е гадно и че ще страдат е жалко и не е единствения начин да привлечеш внимание.
Което обаче ме дразни е факта че ВСИЧКИ обиждат подобни деца когато в действителност те нямат вина. Да съдим едно 13, 14 годишно дете(то не че съм на повече..) за това че е решило да привлича внимание по брутален начин е глупаво. Виновни са родителите, в България голям процент за зарязали тотално децата си или просто не знаят как да ги възпитават(или пък не им пука?). Обществото е виновна. Такива деца страдат от внимание от семейството а подкрепата на двама-трима съученици не е достатъчна.
Както казвах, когато си на 13 нямаш особено опит в живота и не знаеш какво е истинска болка, затова всеки малък проблем ти изглежда голям. Да не говорим че половината от тези които го правят не знаят какви могат да са последствията.
Според мен не е нормално да се самоубиеш толкова малък, ама не е и нормално останалите да ти се нахвърлят, да ти казват колко си жалък, как трябва да мреш в кофите или да се самоубиваш по-бързо. Дам, децата го правят за внимание(и не всички междудругото) защото им ЛИПСВА и вината не е само тяхна. Никой който в действителност получава внимание няма да се нареже и да "забрави" да скрие белезите.
Не е само безмозъчност, понякога е липса на обич.
Що се отнася до мене, аз съм мазохистка. И имам разни сериозни проблеми ама не искам да се самоубивам. Обичам да си причинявам болка и обожавам рани и въпреки всичко, НИКОЙ не знае за тях защото не го правя с цел внимание или защото искам да умирам-просто ми е приятно. Физическата болка, иначе ме е срам и НЕ СЕ ГОРДЕЯ с факта че обичам да ме боли или че имам разни там белези, не е за гордост, а и никой не би разбрал защо го правя. И не съм емо.
Сега, не ме изяждайте жива за това, няма никога да се самоубия, просто имам различни разбирания...
Да, много беше хубаво срежи си ги и ти
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първоначално написано от ATAKABG
Това са лапета,който страдат от липса на внимание и явно нямат какво да правят.Лично аз имам съученичка,която демонстративно си реже по ръцете и се показва на сички...Всичко е за внимание...Жалка работа![]()
Down On The Farm!!!
Като гледма много се депресираш от това-яземи си срежи венитеПървоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
Иначе и аз съм чувал,че ти става навик и е трудно да спреш...
И не никога не съм с иразял вените![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
тъпи...
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Хората които си режат вените са обикновено разглезени,депресирани и прекомерно емоционирани психически нерентабилни личности. Или хора искащи да изразят себе си чрез демонстрации на мазохизъм и склонност към самонараняване.Разликата между емоционалното и инфантилното поведение е доста голяма,за това аз лично наричам подобни индивиди дебилни инфантили.
Или по-просто казано пълни Олигофрени.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Аве айде стега ве!Егати народа дето сме!
Ми сори ама вече всеки втори пита как се режат вени и тем подобни глупости!!!
Ми айде дай да се изпоржем всички и...Ми кво?!
Ужас!ВСИЧКИ Емота да се изпорежат та да изчезна тая тъпа сган!
![]()
Мислела съм си го няколко пъти..Но съм прекалено страхлива. Просто не мога сама да си разрежа нещо. Аз само като видя кръв и ми става лошо. Не, не.. пък и аз все за някакви глупости се ядосвам и си викам "тая ся цял живот ще съжелява кво ми е казала ако разбере, че съм пукнала" .. та мен това би ме подтикнало де, едва ли ще искам да си реша проблемите със рязане на вените.
А какво мисля за хората, които го правят - както казаха преди мен "безъмозъчни същества"
Тъпа ли си или са правиш то ако някой си е срязал вените ся щще възкръстне и ще пишеПървоначално написано от krasitoOoO
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
razglezeni
slaboharakterni
glupavi
ima6ti nujda ot vnimanie
egoisti
bezotgovorni
.........
Нееее тя имаше в предвид онова позьорско рязане, само за привличане на вниманиетоПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Този профил не се използва!
Аз МнОгУ уБиЧъМ!
РеЖъ Си ВеНиТе Пу 3 пЪтИ нА дЕн!![]()
Не ти ли е скучно като го правиш толкова често.Първоначално написано от Em0_BoY
То по 3 пъти на ден и секса писва...
Е аз разнообразявам...режа ги на ширина, на дължина, по диагонал, пробвам различни остриета и т.н.....Първоначално написано от StopAndThink
![]()
Е,ама само вените ли си режеш? Не си тру ..![]()
Ааа ясно, демек както се сменят позите и мацкитеПървоначално написано от Em0_BoY
![]()
Бе, пробвай тотална промяна. Вмесно резане - пиене :P
Недей така, подобни подстрекавания са подсъдими...Първоначално написано от tqnkо
![]()
Абе хора, вие добре ли сте, тези които го правят са БОЛНИ, имат сериознои психически проблеми(не тези които го правят за внимание) или страдат от физическо или сексуално насилие и така се справят със стреса. Проявете разбиране. В Америка има клиники за такива хора. Това е сериозно е не е нещо с което трябва да се подигравате.
Умен механизъм е. Когато не можеш да се справиш с психическата болка, си причиняваш физическа за да чувстваш всичко под контрол. И действа само дето после не можеш да спреш, като наркотици е.
През какво ли не съм минала аз лично за да се справя с това(и все още се режа). Не се гордея с това и не съм тъпо емо.
Междудругото, преди да наречете някого "емо" мислете малко. Думите могат да са по-силни отколкото мислите. Self-injuring е нещо супер сериозно, заради което хората ходят по терапии.
И мога да ви гарантирам, защото с много такива хора съм говорила, за разлика от вас очевидно, че никой не се гордее с това и не го прави заради стил. Всички се чувстват дори засрамени.
Ама ние комплексираните българи всичките сме убедени, че ако някои наранява себе си веднага е луд, изрод, заслужава да мре или го прави за внимание. Разберете че не всичко което хората вършат се крепи на "аз съм емо искам всички да ме забележат".
И какви 12-годиншни бе? Има 30 годишни жени които се режат.(не в България) не е мода, а успокоение и е ужасно. Ама трябва първо да минеш през нещо, за да го разбереш.
Абе кво ви говоря, ПЪЛНО е със сайтове ама никой не се интересува от друг освен от себе си.
Мазохизъм, глупост, идиотщина... все красиви неща
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Вероятно имат огромно желание да ги видят отвътре ...Първоначално написано от krasitoOoO
Бях пияна, когато си написах ника.