- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рязане на вени
абе има хора на които просто им е писнало от всичко, от всички, от жисота...от хората и т.н. не им се мисли за нищо..не им се живее...не намират изход от проблемите си..смятат се за едно голямо НИЩО и не намират начин това да се промени...чувстват, че каквото и да направят няма как да променят нещата...и си режат вените, с надеждата, че никой няма да ги открие на време и ще се отърват от цялата тази гадост...или си режат вените, защото им харесва усещането....как кожата се разкъсва под напора на някое малко стъкълце...виждаш я как се разкъсва пред очите ти...усещащ кръвта стичаща се по дланите и...
НЕ ги упреквайте...всеки си има право на избор, за това, как да продължи жиивота си и как да реши проблемите си.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
![]()
Бива ли такава драматична тема да е толкова смешна?
По темата-човек има инстинкт за самосъхранение, тъй че и да е намислил да се самотрепе, точно тоя инстинкт може да му попрече.Вече, когато имат психически проблеми, тоя инстинкт може и да не се задейства.
Всички с такова намерение по-добре да измислят ефикасен и бърз начин за самотрепене ами да не оклепват всичко с кръвта си.
Някакъв писа, за пикла, дето си рязала вените пред класа.Трябвало е някой съученик да и прасне един хубав шамар, да я овика, пък оная да се осъзнае.Пфу....
Видели сте проблеми на по 13-14 години!Чакайте като станете на по 70-80!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Оня ден една от моя блок 5 клас разказваше как едно момиче от нейния клас искало да умре 'щото и бил гаден живота.При въпроса с какво може да е гаден живота на момиче 5 клас,тя отговори,че момичето си правило бритона на "емо" и се карала с всички,че и те трябвало да го правят.Забавно..
Та за твоята тема,ето ти гледна точка за размисъл..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
1000000000000000000000000000000000000000000000000 ++++Първоначално написано от mitternacht
Бях пияна, когато си написах ника.
Това е едно действие на изключително безмозъчно,,просто и позьорско същество,което мисли само за собствените си гъз![]()
To infinity and beyond.
Режат се щото само по тоя начин могат да си изкарат душената болкаТ'ва го права само истинските emo-та, които не съществуват в бг btw
![]()
не думайПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Простотия.
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
браво, умна сиПървоначално написано от schoolgirl
пък и рязането на вени е да ти обърнат внимание, който ще се самоубива си намира по ефективни начини!
Raise your fist!
MADO'!Първоначално написано от ATAKABG
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Не съм си рязала вените, само веднъж без да искам щях, ма се усетих. Рязала съм си ръката, неведнъж, когато .... абе има много причини.
Но не съм го правила в училище.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.
Глупава работа .
Мислят се за интересни,а са смешни .. Поне на мен де .
.!.
резаните,направете си ФЕН тема,е![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Е то тогава кво рязане е тогава?! Ти порязваш горния епидермален слой ама до вена не се стига след като няма да се самоубиваш.Като ще ми се прайте на готини и да ми прайте драми и такива глупости който да ми дразнят визуалната и слуховата система ще се режете като хората набутваш си полвината бръснач в ръката и отърваваш света от мизерното си съществуване.(то и без тва земята е пренаселена)
Йога и мъдрост
Какво хуманно изказванеПървоначално написано от Nitroglycerin
![]()
.!.
Според мен го правят, защото е модерно. Но познавам и такива, които си режат вените за да се измъчват, че са направили нещо.. въпреки това аз също не ги разбирам такива лапета на по 13-14 год. които се правят на интересни...![]()
Но луната е мъдра и вижда и знае, че не е страшно вълк да ридае, не е страшно сълза да се стича. Страшно е когато единакът обича!!!
ииииииииил
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Първоначално написано от kotetokateto
Раят и адът са единствено в ума ни !