- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рязане на вени
Тая тема още ли е тука !?
nqk0oi hora ne go pravqt v imet0o na m0odernoto!Първоначално написано от kotetokateto
Депресирани хора които имат нужда от помощ.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Еми значи са още по-големи идиоти
Раят и адът са единствено в ума ни !
Ллеле.. ами не мисля ,че са идиоти тия хора , нито пък ,че са безмозъчни или каквито и да е емота и т.н. .Просто на моменти на човек му писва и иска да се самонарани ,може би чрез самонараняване притъпява душевната болка, не знам.. Но ако някой го прави просто за да има белег и да се жалва пред останалите, колко му е било гадно и как се е нарязал.., да се изкарва като изстрадал и безпомощен едва ли не .... е жалка история. Закво да се режеш , като можеш да си насочиш болката и яда в нещо полезно за теб - удряй боксова круша , тичай , свири на барабани или китара , или просто излез сама и се поразходи докато не се успокоиш и не обмислиш сериозно и трезво нещата . Нали си наясно , че с подобни експерименти с рязане на вени можеш да умреш ?! Препоръката ми е да използваш някои от изброените по-горе методи , а ако го правиш просто щото така ти е скимнало , те съветвам да потърсиш психиатър или да си ориентираш вниманието върху друго нещо , не си рискувай живота заради глупости . Ако толкова ти се мре.. спокойно.. живота ще ти предостави с времето тая възможност.
Аз лично не ги подкрепям, защото това е супер мазохистко!!!![]()
![]()
Веднъж видях едно моми4е, което се бе рязало-то направо се бе жигосало, ако питате мене!!!
![]()
![]()
За това никога не бих го направила!
Има едно просто правило:
"Ядът и отчаянието се изкарват на околните предмети и ХОРА, не върху себе си!"
Не са нормални !Първоначално написано от krasitoOoO
много правилно,,не разбирам за какво го правят това..да си излеят мъката ?! хахах ..осъзнайте сеПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Да ве напрао всеки ден си и режа![]()
![]()
Ела с мен да пием един Savoy така да разбереш кой е Ivoy
Просто са хора, с болна амбиция да бъдат център на внимание, а всички вие които правите милионите теми и го разправяте на всеки срещнат колко са жалки им го осигорявате. То му мина модата, кво се врете в стари теми, ставате по-досадни и от тея дето мрънкат как са се нарязали.
Your pseudo sunshine I don't need.
+_+ Погледни се как пишеш бе, зомби..Първоначално написано от krasitoOoO
КАто малък веднъж бях правил подобна простотия..бях изпаднал в депресия.Бях..отчаян.Не го направих, за да се направя на интересен или нещо такова.Адски глупава постъпка, но понякога хората изпадат в състояние, в което не могат да мислят правилно.Бях..адскиии депресиран, докато не се научих да се радвам на нещата около мен, на коио не бях обърнал ни най-малко внимание. :]
ала бала
Ебала съм ви майката,лепилари сте вие венорезачи![]()
Важното е да има!
Пхах..като си срежеш вените по-модерен ли си ?.. Освен че създаваш проблеми на близките си причиняваш болка и на себе си
![]()
[h] T W I L I G H T ! [h]
Созопол <3 [h]]*
То да управяше проблемите рязането на вени до са всички да сме без кожа бе хора.
Я се замисли след 10-20 години дали ще искаш да имаш "Fuck love, защо ме остави Пешо" на ръката заради някво момче с което си била 3-4 месеца.
Бахти тъпия подпис имам
Трябва да си бавно развиващ се за да си режеш вените де**а ако искаш да се самоубиеш пробвай свръх доза или преспивателни тукмо ниама да те боли и тиа емота закво си режат вените да се правиат на нещастни а пук всъщност всичко им е добре а пък не знаят кви хора има дето нищо ниамат нито храна да ядат нито пари нито къща и пак се опитват да живеят а не да се режат със пурвото ножче дето видят![]()
![]()
напълно безмислено...никога не съм го правила и не бих..
![]()
Който е страшно депресиран, който има проблеми, решението е просто!
Изпийте една бира.
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
аз искам да разочаровам майка си...а тя ми е казвала никога да не ставам емо....аз съм против тях..но се чудя да се надупча ли..и да го покажа на нея.. (не с цел за самоубийство) ...
![]()
хах и какво постигаш с това? само да я разочароваш и изплашиш до смърт? не си заслужава.. по добре изкарай двойка по математика като толкова си решила ..
che kat ne go pravish za da se samoubiesh za kvo togaa go praish.. pff..kato sh praish neshto go pravi kakto trqaa![]()
xixixi...