- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рязане на вени
Вчера в автобуса видях един младеж на 12-13 години, които беше емо. Имаше си бритон над едното око, имаше си тениска на токио хотел, милиони шахматни квадратчета по дрехите си.
Та младежът разказваше на по-малкия си приятел за това, че в момента бил депресиран и щял сигурно да се нареже. И че бил го правил няколко пъти досега. Приятелят му го караше да отиде в аптеката и да си вземе приспивателно, благодарение на което да спи 15 часа.
За щастие дойде мойта спирка.
vie emotata gledate v neta 4e e moderno da se revat veni i za da se pravite na interesni pred nqkoi aideee da se samoubivame![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6ot se pravqt na interesnii mslqt 4w sa mn moderni
![]()
готин подписПървоначално написано от IlOfFME
![]()
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
точно добрия приятел е тоя на които можеш да си го изкараш без това да наруши приятелството виПървоначално написано от nesquiky
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
правят го защото сега е модерно да си режеш вените.....правят го защото искат да привлекат внимание и защото си мислят че е голямо нещо но не е така защото всеки може да си реже вените и не всеки да мисли трезво![]()
eee da ne sichkii go prawqt zashtoto e modernoo az se bqh rqzala zaradii edin chowek na kogoto mn durja taka che..:P :P
“Знам, че много неща още не знам, но имам голямото желание да науча важните за мен неща”.