Цитирай Първоначално написано от пор
Цитирай Първоначално написано от slun4ice

Не смятам че темата е подходяща за този форум и ако бях на мястото на модераторите щях да я заключа. Твърде мн идеи бяха дадени на 13-14 годишните чиито хормони бушуват и са доста лабилни.
Дай направо да ги затворим в мазето тия 13-14 годишни, за да не излизат на улицата, и да не виждат в какъв свят живеят... точно тъй!

Животът е най-хубавото нещо, дадено на човек... не мога да си представя какви проблеми трябва да имаш, за да посегнеш на него, смятам го за грях поне в повечето случаи. Е, винаги има ситуации, в които това май е единственото решение.

Самонараняването е вид успокоение и не виждам лошо в това да се практикува, стига наистина да ти действа добре. И не е задължително да се превръща в мания, хах. о.О
Оффф ама мн сте докачливи беее. Представи си че си на 13 (а може и на толкова да си не знам) , току що влизаш в пубертета, целия свят ти е крив, мъчат те някви депресии ала бала и попадаш на тая тема в която се казаха какви ли не неща... Е извинете но аз мислех че форума е да дава съвети как да се справим с проблемите по нормален начин а не наранявайки се
И както казах това е като анорексията. И анорексиците си казват "Не бе аз само 2-3 кг ще сваля то не е страшно" и после не могат да се измъкнат от тоя ад.
Пояснявам че не говоря за рязането на вени с цел самоубийство.