.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как той да спре да и угажда?

Имаше едно момче в у-ще с което се гледахме доста дълго и после се разбра 4е той ме е харесвал.Свършихме даскало и почнахме да излизаме..той и най добрата ми фр-ка са като брат и сестра..на последната среща сме тримата и той ме прегръща пак най добрата ми фрка вика оооооооооо брат ми добре ве не съм с вас не ви познавам и той и се връзва на акъла и спря да ме прегръща.Незнам кво става с нея знам кво е да ревнуваш брат си ама тя прекалява..лошото е 4е той и се връзва на акъла винаги,квото каже тя тва е закон,имам чуството че най добрата ми фрка иска да ме раздели с него,пък като я питам за кво прави тай тя вика аааааа аз искам да ви събера,нямам нужда от помоща и .. помогнете ми как да ги опрая,смисъл той да спре да и угажда за всичко...нз нз..

т.7
    krem4et0
    Hitotsu, wareware wa, shinshin o renmashi, kakko fubatsu no shingi o kiwameru koto.

Мега фен
    ми кажи й да спре да ти се бърка (ама го формулирай малко по-мило ) обаче пъък ти сиг ли си че тя примерно не го харесва щото и тва е възможно, а ако е така ...става лошо

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    в българската азбука има една хубава буква.

В

постарай се да я използваш, за да не получаваш коментари като моя - ТЪПА СИ!!
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Нормално, приятели са. Явно момчето си е на мястото и не би заменил приятелството за некакво гадже. В крайна сметка поговори с приятелката си, кажи и, че така го отдалечава от тебе...

Животът е адът описан в Библията!

srry che shte ti go kaja no spored men priqtelkata ti q tresat zdravo kompleksite i nai veroqtno ti zavijda...
    prosto po nqkakuv nacin i namekni ili napravo i kaji che ne ti e priqtno da ti se burka v otnosheniqta... a za momcheto nz kakvo da napravish...pogovorete a i ne se vijdaite zaedno s drugoto momiche ne vijdam drug variant.
    uspeh!

Vyprosnata ti "priatelka" e typa kompleksarka koiato tyrsi vnimanie,a za "psevdo" gadjeto - iavno haresva neia poveche ot tebe. Sega ostava i ti da se kompleksirash i shte si stanete trima drugari Niama priatelstvo mejdu momche i momiche kato vyv vashia sluchai. Inache ima,no ne i pri vas. Ostavi gi da si se svaliat i chukat, pyk ti si nameri niakoi det pone she ti e na nivoto. Good luck
    .. Mi-au !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си