.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    брато ако държиш на кръвта по сигурно ще е да и разбиеш носа

Голям фен Аватара на dantro

Re: Ще има ли кръв?

Цитирай Първоначално написано от timbaland 123
    начи с приятелката ми сме решили да го направим ( и 2 мата сме девствени) и се чуда нали като и разкасам девсвената ципа нали ще потече крав много ли ще е и на леглото ли да я разксам или някаде др щото нали кравта ще отиде на чаршафите и после кат ма питат наще от каде е нз кво да кажа може да е малко тап въпроса но.... нз кво да права моля без тапи коментари плссс

т.7
    krem4et0
    Сте има много кръв!!! Кофи кръв ти казвам и от теб и от нея !!! гледаи да не ти остане пишката в нея и да неможеш да я извадиш и преди да правите секс викнете линеика да и прилеят кръв че много голям кравоизлив се получава и може да припадне !!!
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от angel_love_
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Слагаш под ней някоя кърпа за еднократна употреба и няма да изцапате нищо...
    +1 само давай по-нежно това може да помогне донякъде
    Да, обаче е гадно и малко тъпо:"еми мило повдигни се/стани замалко да сложа една кърпа" . По-добре нищо не слагай, а после просто ще изпереш чаршафа или ако толкова те мързи го хвърляй. Нищо няма да ти стане ако изпереш ,а за да не си подозритилен пред ваште /защото на простора ще го видят/ изпираш само петното, изсушаваш мократа част по начин къвто си искаш /примерно със сешоар или ютия ама с ютията мн внимавай/ и после просто го слагаш при нещата, които са за пране

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    След като за 1 чаршаф и родителско мнение си се разтревожил, значи ти е рано за секс. Нито ще е много, а най-вече сигурно ще остане по презерватива. Можеш просто да кажеш, че си се раздрал, че те е ухапал комар и си го почесъл, че си се обол........а може и да се хванеш и да го опереш после. Кръв се пере със студена вода

П.С.При мен нямаше кръв. Кръв се появи след 2-3 месеца след десетки контакти и беше по пениса му и по краката ми!
    samo da kaja 4e kr1v pri mene kato ima6e q mahnax s1s SPRITE (kolkoto i t1po da zvu4i ) i se mahna tei 4e ..
    a po temata az kato pravij sex s gadjeto (na neq i be6e za pr1vt) nqma6e mn kr1v ama 2 i 3 p1t ima6e ne zn dali e normalno tva ama ... moje bi s1m bil mnogo grub ?? ne znam

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    eh ama sex trugnal da pravi i ne znae kvo 6e stane... 4ove4e pri vsqko momi4e e individualno,moje da kapne 1 kap4ica ili puk 20 a ima i variant vub6te da nqma kruv,pri vsqko momi4e e razli4no

Повече от фен
    Град
    Варна
    Римейка на "Тексаско клане" гледал ли си гО?
    Е същото !

начи с приятелката ми сме решили да го направим ( и 2 мата сме девствени) и се чуда нали като и разкасам девсвената ципа нали ще потече крав много ли ще е и на леглото ли да я разксам или някаде др щото нали кравта ще отиде на чаршафите и после кат ма питат наще от каде е нз кво да кажа може да е малко тап въпроса но.... нз кво да права моля без тапи коментари плссс
    vij kfo zima6 1 xavliq i q prai6 na legloto nai dobre tai bez da se pretisnqva mnog mnogo posle uitiva6 namokrq6 xvaliqta kolkot da nesi li4i i q xv1rlq6 za prane ako te pitat kfo e 4arvenoto ako e ustanalo kazva6 liotenica ^^ priqtno otvarqne :P

Град
    Пловдив
    За к'ва кръв говорите тука ... злато ще потече, чат-пат и някой диамант може да се търкулне
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Цитирай Първоначално написано от face.the.future
    За к'ва кръв говорите тука ... злато ще потече, чат-пат и някой диамант може да се търкулне
    phaha ^^

Амм..не може да се каже че е много..но пък при секи е различно Сложи нещо под мацето което после ше го изхвърлиш напрао..така е най-дуре ае ии успеххх
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от face.the.future
    Мда ши и отвори златната мина
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

олеее да знаеш цял фонтан ще се излее не ви ли писна да пускате само такива теми...случаино има думичка "тарсене"с която се намират теми като твоита

Взимай примера на Ной с ковчега да се спасяваш после

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Хехехе вс сте уникални простоооооо а тва с диамантите и златото цепише мрака колкото до автора еми ти си мн зле по добре не тръгваи още да правиш такива работи щом нз елементарните неща каде отиваш може би а?! земи се образоваи малко

Ma kfo ti ne teche.. purvo pochva kryv... sled tova chervata pochvat da i sa podavat... chak mozuka moje da i izteche.. vnimavai s "razkysvaneto"

ха и аз си задавах този въпрос но всичко мина и видях че нямаше много кръв дори едва се забелязваше по презарватива..така че нему се плаши а пак в краен случеи ако видите да тече мн ще спрете и готово

Град
    СоФиЯ

т.7
    krem4et0
    off prestanete s tuite si temi" 6te ima li kruv" pri vsqko momi4e e razli4no ... da ne misli6 , 4e ako pote4e malko kruv4ica kruvoprelivane 6te i pravqt ... aman ot tupi temi

Sori za kirilicata no fextaipa mi iz4ezna
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

XIxi..mn qsny 4e pri vseki 6te e razli4ny..pove4ety mi averki im te4i malky,i az bqh napla6ena togaa,ama to ko stana..pri men v1ob6te nqa6e kr1f ama ko da se prai
    N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P

Цитирай Първоначално написано от angel_love_
    Взимай примера на Ной с ковчега да се спасяваш после
    MaLkO_SlAdKo_MoMcHeNcE !!! :*

SK0RP10N
    Guest
    Za da razberete, dali shte ima krav, izpratete imeto si na nomer 1819.

Град
    "градът на мечтите"
    Това сценария за Тексаско клане ли е бе пич...?!? По темата - при всяко момиче е различно,трябва да я възбудиш и действаш с пръстчетата и нежно,че като те слушам имам чувството че това момиче повече няма да иска да прави секс след това
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

възможно е

И аз съм детствена,но съм чувала,че са само няколко капчици(нищо сериозно)
    а и е жъзможно вобще да няма А ако все пак има нещо на чаршафите,кажи че ти е потекла кръв от носа

щото нали кравта ще отиде на чаршафите и после кат ма питат наще от каде е нз кво да кажа
    т.7
    krem4et0
    Е..ще кажеш,че си в цикъл и си готов!

Направо аортата ще и излезе,даже толкова ще тече,че може да сабирате кръвта в 1 лиген и да го продадете на някой нуждаещ се за пари що сте такива малоумници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си