- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще има ли кръв?
Сте има много кръв!!! Кофи кръв ти казвам и от теб и от нея !!! гледаи да не ти остане пишката в нея и да неможеш да я извадиш и преди да правите секс викнете линеика да и прилеят кръв че много голям кравоизлив се получава и може да припадне !!!Първоначално написано от timbaland 123
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Да, обаче е гадно и малко тъпо:"еми мило повдигни се/стани замалко да сложа една кърпа"Първоначално написано от angel_love_
. По-добре нищо не слагай, а после просто ще изпереш чаршафа или ако толкова те мързи го хвърляй. Нищо няма да ти стане ако изпереш ,а за да не си подозритилен пред ваште /защото на простора ще го видят/ изпираш само петното, изсушаваш мократа част по начин къвто си искаш /примерно със сешоар или ютия ама с ютията мн внимавай/ и после просто го слагаш при нещата, които са за пране
![]()
samo da kaja 4e kr1v pri mene kato ima6e q mahnax s1s SPRITE (kolkoto i t1po da zvu4i ) i se mahna tei 4e ..Първоначално написано от krem4et0
a po temata az kato pravij sex s gadjeto (na neq i be6e za pr1vt) nqma6e mn kr1v ama 2 i 3 p1t ima6e ne zn dali e normalno tva ama ... moje bi s1m bil mnogo grub ?? ne znam
eh ama sex trugnal da pravi i ne znae kvo 6e stane...4ove4e pri vsqko momi4e e individualno,moje da kapne 1 kap4ica ili puk 20 a ima i variant vub6te da nqma kruv,pri vsqko momi4e e razli4no
![]()
Римейка на "Тексаско клане" гледал ли си гО?
Е същото !
vij kfo zima6 1 xavliq i q prai6 na legloto nai dobre tai bez da se pretisnqva mnog mnogo posle uitiva6 namokrq6 xvaliqta kolkot da nesi li4i i q xv1rlq6 za prane ako te pitat kfo e 4arvenoto ako e ustanalo kazva6 liotenica ^^ priqtno otvarqne :PПървоначално написано от timbaland 123
За к'ва кръв говорите тука ... злато ще потече, чат-пат и някой диамант може да се търкулне![]()
![]()
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
phaha ^^Първоначално написано от face.the.future
![]()
![]()
![]()
![]()
Амм..не може да се каже че е много..но пък при секи е различноСложи нещо под мацето което после ше го изхвърлиш напрао..така е най-дуре
ае ии успеххх
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Мда ши и отвори златната минаПървоначално написано от face.the.future
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
олеее да знаеш цял фонтан ще се излее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не ви ли писна да пускате само такива теми...случаино има думичка "тарсене"с която се намират теми като твоита
![]()
![]()
![]()
![]()
Взимай примера на Ной с ковчега да се спасяваш после![]()
Хехехе вс сте уникални простоооооо а тва с диамантите и златото цепише мрака колкото до автора еми ти си мн зле по добре не тръгваи още да правиш такива работи щом нз елементарните неща каде отиваш може би а?! земи се образоваи малко
Ma kfo ti ne teche.. purvo pochva kryv... sled tova chervata pochvat da i sa podavat... chak mozuka moje da i izteche.. vnimavai s "razkysvaneto"
ха и аз си задавах този въпрос но всичко мина и видях че нямаше много кръв дори едва се забелязваше по презарватива..така че нему се плаши а пак в краен случеи ако видите да тече мн ще спрете и готово
off prestanete s tuite si temi" 6te ima li kruv" pri vsqko momi4e e razli4no ... da ne misli6 , 4e ako pote4e malko kruv4ica kruvoprelivane 6te i pravqt ... aman ot tupi temiПървоначално написано от timbaland 123
Sori za kirilicata no fextaipa mi iz4ezna
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
XIxi..mn qsny 4e pri vseki 6te e razli4ny..pove4ety mi averki im te4i malky,i az bqh napla6ena togaa,ama to ko stana..pri men v1ob6te nqa6e kr1fama ko da se prai
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
Първоначално написано от angel_love_
![]()
![]()
![]()
MaLkO_SlAdKo_MoMcHeNcE !!! :*
Za da razberete, dali shte ima krav, izpratete imeto si na nomer 1819.
Това сценария за Тексаско клане ли е бе пич...?!?![]()
![]()
По темата - при всяко момиче е различно,трябва да я възбудиш и действаш с пръстчетата и нежно,че като те слушам имам чувството че това момиче повече няма да иска да прави секс след това
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
И аз съм детствена,но съм чувала,че са само няколко капчици(нищо сериозно)![]()
а и е жъзможно вобще да нямаА ако все пак има нещо на чаршафите,кажи че ти е потекла кръв от носа
![]()
Е..ще кажеш,че си в цикъл и си готов!Първоначално написано от timbaland 123
![]()
Направо аортата ще и излезе,даже толкова ще тече,че може да сабирате кръвта в 1 лиген и да го продадете на някой нуждаещ се за пари![]()
![]()
![]()
![]()
що сте такива малоумници
![]()
![]()