- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За колко време с...
да ... много зависи, но в идеални условия не повече от 10 минутки![]()
5 минути ако искам незабавни резултати, и може би 10-20 ако имам творческа дейност![]()
ebasi typata tema zakleam se.. maloumna li si ili da ? haha.. strogo individualno e i zavisi priako ot obstanovkata, nastroenieto na dadenia chovek i t.n.. LOOOOOOOOOOOOOSER![]()
![]()
.. Mi-au !
Зависи от много неща. Както акзаха по-горе - строго индивидуално е .. При мен не повече от 10 минутки ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
I pri men e ne poveche ot 10 minuti.
Много бързо5 минутки и съм готова
![]()
Робинята на Quench
И аз тейПървоначално написано от SINDEL
![]()
От доста време не мога да свърша от мастурбация.......нещо не ми харесва. с мъжа обаче нямам такива проблеми![]()
зависи..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
10 минути ,а ако не съм го правила от бая време ,тогава и за 5 става![]()
Напоследък много бавно става.30 мин минимум
Dosta, dosta bavno pochti vinagi.
Eating isn't cheating - Arnold
Зависи ,но да кажем до 10 минути![]()
5 minuti predvaritelno![]()
![]()
![]()
около 10 мин...ако искам нещо добро...ако искам просто да свърша не пове4е от 5 мин
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Евала мисълПървоначално написано от HeartBreakKid
Хареса мИ
![]()
По темата: Абре аз да попитам как така като мастурбирате свършвате за по 5-10 мин. а при секс ни карате да се мъчим по 3-4 часа (лично време) това сега на какво прилича?
Komar
Оставяй ги бе.. и те не знаят какво искатТях може да ги цапаш, ама у вас недей..
![]()
There Is Only One..
Първоначално написано от Komar
едно моми4е винаги си знае къде и как да се пипа,докато вие пипате и си мислете,4е правите пожар...къдеее ровите като истината е толкова по-на повърхността...и 10 4аса да пипатеее вероятността да ни докарате до адския О е...минимална,освен ако не познавате тялото на партниорката си толкова добре,колкото своето
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
На която не и харесва как пипам, да ме пипне за... и да се маха.. Аз съм човек който търси чувствата, а не животинското клатене.. Не претендирам да съм много добър или някакъв сексуален Бог.. Тук съм за да се образовам.. Човек се учи докато е жив![]()
There Is Only One..
ти си мом4е,което търси 4увствата??? евала ти!! голяма рядкост сте!