.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    Цитирай Първоначално написано от Komar
    Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    Аз не свършвам, за да не цапам
    Евала мисъл Хареса мИ

По темата: Абре аз да попитам как така като мастурбирате свършвате за по 5-10 мин. а при секс ни карате да се мъчим по 3-4 часа (лично време ) това сега на какво прилича?

едно моми4е винаги си знае къде и как да се пипа,докато вие пипате и си мислете,4е правите пожар...къдеее ровите като истината е толкова по-на повърхността...и 10 4аса да пипатеее вероятността да ни докарате до адския О е...минимална,освен ако не познавате тялото на партниорката си толкова добре,колкото своето

+1 наистина ние знаем как ни харесва ,за това свършваме бързо сами....

:)

There Is Only One..

Чувствам се засегнат подяволите.... я кажи каде ти е приятно да се пипаш... не направо кажи каде да доида.. да ми покажеш каде да пипам....

Град
    Пловдив
    Чувствам се засегнат подяволите.... я кажи каде ти е приятно да се пипаш... не направо кажи каде да доида.. да ми покажеш каде да пипам....
    Мии всяко момиче обича по различен начин...аз обичам първо леко да търкам клитора си и после забързвам и така след няколко мин свършвам...може да питаш момичето как точно и харесва-тя ще те хване ръчичката ,ще ти покаже колко берзо да го правиш и колко да натискаш.... от пловдив съм

Мега фен Аватара на Spider4eto
    всяка харесва на различни места...

И аз съм от пловдив (добре, че приятелката ми не влиза в форуми )
    Добре де добре... тфа ме разпънахте тука

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от Girlicious
    Мии всяко момиче обича по различен начин...аз обичам първо леко да търкам клитора си и после забързвам и така след няколко мин свършвам...може да питаш момичето как точно и харесва-тя ще те хване ръчичката ,ще ти покаже колко берзо да го правиш и колко да натискаш.... от пловдив съм

внимавай 4е някой се обиждат! моя като му хванах ръката се стресна и първо си я махна...после ме погледна изопа4ено казах му така де показах му какво да прави...ама той инат бе кара си по неговото и накрая спряхме..е тва еееее като не ме слуша
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

:)

Да, обидно е.. да му казваш какво да прави.. Аз съм зодия Овен и не приемам критики
    There Is Only One..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    Цитирай Първоначално написано от Girlicious

внимавай 4е някой се обиждат! моя като му хванах ръката се стресна и първо си я махна...после ме погледна изопа4ено казах му така де показах му какво да прави...ама той инат бе кара си по неговото и накрая спряхме..е тва еееее като не ме слуша

е нз ..при всеки е различно..моя приятел сам ми каза да му покажа как ми харесва ,за да може да изпитвам удоволствие...а иначе щеше само да гадае как ми харесва..тряя им малко помощ

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    трябва им ми...ама...ако и следващия път ме погледне на кръв..казвам ви...ще се скъсам тотално от смях...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Ми така де.. и аз да съм и аз ще се убидя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си