- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пълен Абсурд и КеБабчета
Абсурдите продължават:
източник: http://www.dnes.bg/article.php?id=53948
58-годишна жена бе задържана от полицията, след като се опитала да открадне кепапче на стойност 49 стотинки.
Николина Малиновска от квартал „Струмско“ в град Благоевград ще бъде съдена по чл.194 от Наказателния кодекс.
Обвиняемата може да получи до една година лишаване от свобода или пробация.
Законът предвижда в по-маловажните случаи да се налага глоба на извършителя от 100 до 300 лева.
Кражбата на кебапчето е извършена в магазин „Европа“ в града.
Жената била задържана от бдителните охранители в магазина, а управителят на обекта – Георги Грозданов, се обадил в полицията.
Органите на реда иззели кебапчето от Николина Малиновска с разписка, съобщиха прокурори.
обаче и те се чудят с каква простотия да залеят медиите. Следващия път да хванат и да лепнат доживотно на човек, задигнал една тиквена семка, паднала на касата от някой пакет на предишен клиент.
Кражба на лична собственост, егати!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Кражбата си е кражба и се накзава.
Сега ако някой циганин краднеше кебапче друга песен щеше да пееш.
Първоначално написано от w0sh
Да, ама пропускаме факта, че на ден стават сигурно около 1000+/6000+ кражби и опити за кражби, но ги няма разтръбени из медиите, няма и еди колко си месеца/години наказание или глоба от 100/200/еди колко си лева, нали?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Трудоспособен циганин... 58 годишна жена? Нещо не е релевантно?
Освен това става въпрос за кебапче... каква 1 година, какви 300 лева.
Някакви изроди се разхождат с по 10 висящи дела,
органите на реда се занимават с баба откраднала кебабче на стойност 49 стотинки!
^ Бе нищо не знаеш. Предлагам паметник, 'щото, виж, виж:
Жената била задържана от бдителните охранители в магазина, а управителят на обекта – Георги Грозданов, се обадил в полицията.
Хвала на таквиз национални герои, спасяващи гОрките кебапчета от незаконно напускане на търговския обект. Настрана скитащите крадци, незаконни търговци по сергиите си из цяла София, какво ли още не.
49 стотинки му е цаката, бе, брато! Или 45 на борсата, знам ли.
това е отделен въпрос. Даже не послежи на обсъждане. Трагедия ..пълна. Всичко трябва да се наказва, но ..уви..Първоначално написано от ScionOfStorm
Защо я защитавате,днеска е кибаpчe-утре ще е нещо по-голямо.
Това е версия на кибер-бар, подозирам.
Кибер-барче = кибарче.
![]()
![]()
тая е гнила, мани.
уж ни кани на масака, а няма мусака дори.
тя ще каже, ама според мен пингът й е прекалено висок.
не си заслужава.![]()
![]()
измислих интересна дейност за утре- кебапчен гепен у билла
там има много куки, ще вземат да ни излъчат после по БиТиВи.
Банда несресани метъл-гангстери организира кебапчен атентат в столичен хипермаркет Билла. Жертвите бяха спасени от БДИТЕЛНИ охранители, обадили се в полицията. Атентаторите са задържани в 6 РПУ.
Емиииии кражбата си е кражба,но нищетата си е нищета
И в крайна сметка аз я оправдавам,ако не го прави системно,независимо 4е престъпва закона.Предполага се,4е щом е откаднала едно кебаб4е едва ли ще има 300 лева да даде си плати глобата.
По-голямата лакомия,според мен,е не нейната,а тази на собствениците на магазина..
Дразня се и на дребнавостта когато не трябва,не се намери убиеца на двете близна4ки от преди години,не се съдят злоупотребяващите с властта,но ще се съдим за едно откраднато кебаб4е и една открадната кокошка (имаше и такъв слу4ай преди време)
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Може и дюнери. И хот-догчета, те също са за атентат. Че и са по-скъпи, ще е по-голяма тръпката - отвъдживотна присъда за такова провинение.
Дамм..
имам връзки в маркета на ОпълченскаПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
еееее стига бе,сбъркала съм една буква и чудо големоПървоначално написано от ScionOfStorm
И аз съм крал такива неща ... взимал съм си дъвки и след това майка ми ме накара да ги върна - егати срама беше :Р
Иначе наистина - кражбата си е кражба.
Ох, ако беше циганка наистина - колко различно щеше да изглежда темата.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Да, кражба...но това е едно кебапче все пак 0-o
Да и наложат някаква глоба...но дано не я вкарват в затвора за такава глупост.
Но замислете се...кой знае какво я е подтикнало да го направи - бедността, гладът...![]()
хъхъ..
ебаси майката са и мене ако ме хванат кат си крадна кебапчета кво ше ме направят...![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Омг... тези хора не са добре... да я съдят за едно кебабче о.О
Чудя се само какво се опитват да покажат с това...![]()
лакомията мене ако питаш.Първоначално написано от Shadow_Walker
алелуя.
Според Стандарт, няма да има обвинения и т.н. Нито е имало затвор, нито е щяло да има![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....