- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пълен Абсурд и КеБабчета
Доста... сега щяхте да блещите за толерантност, разбиране и интеграцияПървоначално написано от Sam90'
![]()
Или "Да я убият с камъни... **@3$2*12**@!@*$%%&* "Първоначално написано от Fuckin'Hostile
fаke, така е наистина. И аз само него чета, че другите съвсем за нищо не стават.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Първоначално написано от i'm so excited!
лакомия...ако не беше бедна надали щеше да краде кебапчето - щеше да си го купи, все пак е .. колко там, 50 стотинки ?
А и... ако беше лакомията нямаше да вземе само едно.
Пък и като гледам вероятно е пенсионерка жената...
хъхъ..
тя се ебаваше?![]()
Откога 58 е пенсионна възраст...
Нали вдигнаха гранците. Ориентирайте се.
ми на мен не ми се видя точно така...Първоначално написано от Fuckin'Hostile
освен това от едно време сякаш обича се дразни с мен :]
е, не знам колко е пенсионната възраст в момента...вярно вдигнаха я, но може да се е пенсионирала преди това.
хъхъ..
w0sh, не само възрастта е критерии за пенсиониране. Баба ми, лека й пръст, беше пенсионерка по инвалидност, понеже имаше проблеми със сърцето. И беше много по-рано пенсионирана. Както казаха отгоре, по-абсурдно е, когато трудоспособни хора крадат, а се измъкват. По-тъжно е, когато хора, притежаващи с власт, крадат пред очите ни, а се разминават.
Да не напомням как от учителската стачка не излезе нищо, а между временно онези търтеи там (с "малките" заплати от по над 2000 лв.) си бяха гласували 50-процентно увеличение. А някой може ли да им каже нещо? Максимум да пострада, ако говори истината...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
А вие по какво отсъдихте, че не е трудоспособна.
Ужас беее.... Горката жена. За едно кебапче какви проблеми са и направили... Аз ако бях щях да и го дам и да я предупредя не да викам веднага полиция. За да го открадне явно наистина има нужда. Не е като да си е напълнила чантата все пак... Пък и всички знаем какви са пенсиите в България и в каква мизерия живеят възрастните хора...![]()