.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тоник Garnier - 1 въпросче

Здравейте! Искам да ви попитам дали си миете лицето след като си сложите от тоника на Garnier Pure за мазна кожа или направо си слагате кремчето,без да изплаквате лицето?

Град
    Sofia
    Аз имам тоника за смесена кожа и след като си намажа лицето,изчаквам да изсъхне и след това го махам с тоалетно мляко и си слагам от кремчето...

Не съм ползвала този тоник за лице по простата причина,че според мен кожата ми още не достатъчно "голяма" за такава козметика.Но знам,че след като си измиеш лицето с подходящата пяна за лице след това лицето се попива от водата с кърпа само с ЛЕКИ потупвания,за да не се разтяга кожата!После кожато задължително се тонизира с подходящ тоник и след като той изсъхне се поставя крема за лице Тогава кожата е почистена и "лети" в облаците от кеф ако мога така да се изразя Това са грижите,които е препоръчително да полагате ако преди това на лицето ви не е имало грим,но ако преди това сте били гримирани преди това измиване и подхранване на кожата има само още едва много важна стъпка:свалянето на грима с тоалетно мляко Един съвет:за почистването на очният си грим използвайте специасно тоалетно мляко,защото то е много по-деликатно,не дразни толкова много очите,и обикновено подхранва деликатната кожата около очите и се грижи за нея!След като сте почистили грима си остава и вече да почистите и самата кожа

Мерси Много (:

Голям фен Аватара на o0ps
    Ахаххх да да... Първо се почиства грима и след това се използват геловете, тониците и кремовете...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Как ще си миете лицето след като сложите тоник ?? Вие нормални ли сте?? Тоникът си попива в кожата доста бързо

Мацката над мен каза - сваляте грима, миете лицето с каквото го миете, слагате тоник и после кремче.

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си