- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой с какво е обут?
Split my skin, fuck my wounds
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
вторите кефят![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Най-после някой който е носил такива и да ми каже как са!Първоначално написано от Alco
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
cherni maratonchici na Buldozer...ama mn iskam ey takiva http://www.efootwear.com/ProductImag...sLuxEdtWht.jpg ...puk nikude ne moga da si gi namerq
![]()
ako nqkoi znae kude gi ima da kaji...pls
![]()
бяло адио и зелен ванс
зех си ги миналата седмица и съм влюбен в тях
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Etnies Callicut...Черно с розово
Божее,колко много хора имат Converse,а аз толкова си търсих за лятото и въпреки всичко не успях да намеря...Бях в Бургас и се надявах там да открия нещо,ама нищо не ми грабна окото...Някой да знае във Велико Търново къде се продават?
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Искам да питам някой дали знае някакъв магазин във Варна в който продават кецове Etnies.
Егатии, колко сте оборотни всичките-Етнис, Сирка, Конвърс..![]()
Интернет-перфектното място за.. мечти..
Ази пък одим с джапанки за 8 лева.![]()
+1Код:Аз пък съм обута с летни чехли с пръстче мнОго ми е гот... Very Happy
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
Първоначално написано от Amateur
![]()
Аз съм с 2 чифта чехли и едни пантофки на Адидас :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Лятото ходя със сандали.Иначе сега си взех 1 черни маратонки на Adidas(не съм си правила труда да ги снимам или да ги търся из нета).Имам и 1 бели кецове,които обувам много рядко-като почнат да ме болят краката от "разни неудобни гъзариики(както майка ми ги нарича).
маратонки на пума...кецове от манията...и най-мн ме е яд,че не успях да се уредя с кецове на конверс...но пък имам маратонки на адидас![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
същите
Черни Умбро - подобни на горните
ритъм с тия сини на бели черти гуменки ... мат стар са май![]()
![]()
Аз пък ся съм босичка![]()
Суетата.Моят любим грях.
То всеки втори на улицата е с кецове или гуменки на тея и други марки, така че нищо нереално не виждам.Първоначално написано от Hit 2 fit.
Та и аз съм с кецове..![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
с това чудо на чудесата![]()
а за тренировки са едни скъсани и протрити бели Етнийсчета![]()
+ oshte edni beli na PONY, platnenki na Kenvelo i edni cherni na spalding
p.s. s ATAKA qvno imame ednakuv vkus ne samo otnosno hranata i parfumite![]()
Я пусни снимка на "понитата", че не отдавна, като си зимах имаха супер добри неща .