- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой с какво е обут?
ami nqmam snimki ... beli, bez nikakvi znaci, s 3 lepenki, zlatist nadpis pony otzad
izkluchitelno sum dovolen, nad 2 godini i polovina, non-stop nosene izdurjaha.....
Da, super ka4estvo sa, a v sravneniq s drugite prehvaleni marki sa po-evtini, taka 4e tiq dni smqtam da vidq kyde o6te se prodavat takiva maratonki.
Izvinqvam se za latinicata.
Аз съм босичка![]()
![]()
kappa lawrence + джапанки , мислим да добавим една puma , ама ке видим![]()
Veni , Vidi , Vici !!!
Босаааааа![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
АхахахахПървоначално написано от Hit 2 fit.
ТЕй ве...То и моите джапанки струват толкова...Всъщност даже са 7 лева...Но да си носиш качествен цървул си е друго нещо =/
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Че кое им е некачественото на моите джапанлъци?Първоначално написано от krisscha
Вече три месеца изкараха.
Предполагам още толкова биха изкарали, ама няма да пробвам.
![]()
Иначе имам и едни цвички и два чифта маратонки, снимки НЕМА.
samo 4e 4erni![]()
prez lqtoto hodq s gumenki na mat star ili c djapanki ili s obuv4ici![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
е кво някой хора пък си имат сичко дето казват, не можеш да съдиш само по 6-токласниците дето пишат кецове PUMA по сайтовете, с никви лоши чувства не го пиша тва, така че да не помислиш че те съдя или псувамПървоначално написано от Hit 2 fit.
:P
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Първоначално написано от jujulinkaa
и азсъщо и кафяви имам и едни кецове на етнес
![]()
За к'во стаа дума в тая тема бе? М'чи вий и у вас си ли седите с мръсните си, налайнявени обувки, с които сте били навън, 'щото аз не. Особено сега пък, заради бебето Спайк, на никой не позволявам да ми внесе и една песъчинка от вън. У дома си ходим боси през лятото. Зимата си купуваме пантофки от по 3 лв, 'щото повече не давам за чехли, при положение, че купувам на хиляда маймуни. С'а, в момента го раздавам боса.![]()
Ти си кучешки обременена !Първоначално написано от babity
Дали ще умре вече е Божа работа. Аз съм направила, правя и ше продължавам да правя най - доброто за него. Не се съмнявам, че ще дойде и момента, в които да го калявам, зима ни предстои все пак, както и мноооого и дълги разходки, но всичко това само с позволението на доктора му. Засега сме преборили натравянето, дано нямаме повече проблеми. Обаче освен от грижа за него, и от грижа за себе си не бих допуснала някой да ми върви из нас с мръсните си обувки. Всички се събуват!
Аз пък в момента съм с кубнки, защото след малко тръгвам че имам работа.
Тука някои много се вживяват като ми цапнат по 5 вида обуща...
Темата не е какво искате да носите , до колкото виждам ?
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
Първоначално написано от biker_94
![]()
“Sleep, my Bella. Dream happy dreams. You are the only one who has ever touched my heart. It will always be yours. Sleep, my only love.”
ти па нормален ли си^
![]()
хаха
нема,да!![]()
Не е вярно. Темата е кой с какво е обут (в момента), а не какво си обува, когато излиза навън. Едва ли хората носят по 2 чифта обувки наведнъж, а ти?Първоначално написано от Neshtaten_M
Аз съм обута с пухкави оранжеви домашни чехли (мина му времето на джапанките).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз ли не разбрах нещо или наистина в момента си вкъщи с кални кецовеПървоначално написано от Lake_bodom
Или си на зала!?
Не,че ми пука.Първоначално написано от exploitedteen
Въпроса е да не се вкарвате във филмите.
Не конкретезирам тебе,скинчо.
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!