.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

Къде се намира?

Някой може ли да ми каже къде се намират СМГ и ПМГ?С какъв транспорт мога да стигна до там (От Овча Купел съм)?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

какво е ПМГ?Нз дали е най-удобния маршрут но се сещам че до СМГ можеш с 60 до опълченска и сливница...оттам зимаш Тролеи 6 или 7,309 или 310..до сточна гара и оттам имаш около 5 минути пеша но зависи и в коя част на Овча Купел си

има карти за тая работа

Цитирай Първоначално написано от balbuk-balbuk
    има карти за тая работа
    +1

Град
    plovdiv
    хвани такси
    .. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..

под ПМГ?С предполагам имаш педвид природо-математическата или НПМГ съкратено......ако е така ще ти кажа как най-лесно се стига от Овча купел до там.....Хващаш 83 и слизаш или на Хладилника или на последната,от там хващаш 88 или 120 и слизаш на спирката на СОФИЯ ленд,пресичаш и има една пътечка която минава от отсрещната спирка точно до училището
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    трамвай 13

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    На НПМГ викат ПМГ...а математическите паралелки и НМГ...ама ся знам ли.може и друго да има.
    но нпмг-със 102

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си