.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Най-ефикасната диета

Вижте на какво попаднах...Това е диета на Д-р Пиер Дюкан и според статистиката, тя е най-ефикасната диета създавана някога .......

Първи етап на диетата - Чисти Протеини -
    оптимално от 5 дни, но може да варира от 1 до 10 дни в зависимост от броя на кг-те за сваляне. Ако са под 5кг може да се спазва само ден-два, ако са над 20кг - 5 дни е минимум.
    Включва много постно месо ( телешко и говеждо, без свинско) , пилешко - без кожата, фенера и въобще мазните порции, бяла риба, морски дарове (миди, скариди и т.н.), яйца (внимателно с жълтъците, при проблем с холетерола 3-4 жълтъка на седмица, белтъците - без ограничения), обезмаслено кисело мляко (най-добре 0%, може и подсладено с изкуствен подсладител) + 2 литра вода( задължителна, за да не се затормозят бъбреците и да се изхвърлят токсините от тялото ). Няма никакви ограничения в количеството на разрешените продукти, само не бива да се яде нищо освен тях. Така е и в другите етапи, а където има ограничения съм ги написала.
    Разрешават се кафе, чай, подправки, МАЛКИ количества сол и горчица, оцет, лук(като подправка, а не 3 глави на яхнийка), изкуствен подсладител и като че ли това е.

Втории Етап на диетата - Чисти Протеини + Зеленчуци -
    продължава до достигане на желаното тегло, като се редуват дни на чисти протеини и такива в комбинация със зеленчуци.
    Зеленчуците са всички за които се сетите, като се изключват нишестените ( картофи и ориз) и бобовите ( боб, царевица, грах, леща).
    Съотношението на дните от чисти протеини и дни от протеини + зеленчуци е 5/5 за тези с повечко за сваляне и 2/7 за тези под 10 кг за сваляне.

Трети Етап на диетата - Задържане на теглото -
    трае в зависимост от броя на свалените кг, цифрата умножена по 10.
    Значи аз като ги махна тези заветни 3 кила ще имам режим на задържане 30 дни.
    През този период се приема всичко от чистите протеини, зеленчуците от втория етап, 1 плод на ден (или една порция, ако са дребни плодове, но без банани, череши и грозде), две филийки пълнозърнест хляб на ден, две порции нишестени храни на седмица ( картофи или ориз) и 40 гр нискомаслено сирене дневно. ( Хич не звучи лошо, но за жалост съм още далеч от този етап). Към месата от протеиновата първа фаза вече се прибавят свинско и агнешко, максимално нетлъсти.
    Освен това два пъти в седмицата можем да си позволим Гала Вечеря, на която ядем каквото искаме с условието от нищо да не си вземаме допълнително. Едно предястие, една порция храна, една чаша вино, един десерт...в този дух.
    И освен това, вече въвеждаме един път в седмицата деня на чистите протеини, който трябва да запазим докря на живота си. В него храната трябва да се подбира максимално стриктно, само постни риби, месо и яйца, напълно обезмаслено сирене ( напр. котидж - 4%) и дори без кисело мляко.

И Последен Етап - Доживотно запазване на килограмите -
    Храним се нормално и разумно, като спазваме само правилото на един протеинов ден в седмицата ( винаги един и същ - напр. четвъртък), 3 с.л. овесени трици сутрин и достатъчно вода (желателно е да е студена, изгаряли се повече калории при затоплянето й в тялото)

Е как ви се струва....има ли някой който я е правил.......и има ли тя ефект......чакам мненията ви

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    не я четох цялата,ама поне в началото звучи приемлива..но най-ефикасна,едва ли
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    entre el mar y una estrella...
    На мене ми звучи мн добре може да я пробвам
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

и аз си мисля да я пробвам естествено съчетана с упражнения

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    давай че без упражнения можеш нищо да не направиш
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    ами то нито една диета не дава резултат ако не правиш упражнения

Град
    Sofia, Bulgaria
    точно затова го казвам

Супер фен
    точно затова го казвам
    dava,dava,vapros na fizika e az naprimwer otslabvam samo s dieti,nqmam celulit,stegnasta sam no ne pravq uprajneniq,prosto nqmam navika i otslabvam i to po mnogo s 4udesni rezultati,a 6to se otnasq do tazi dieta ne6to ne q razbrah ama kato gledam s tva meso ne6to ne e za men
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    точно затова го казвам
    dava,dava,vapros na fizika e az naprimwer otslabvam samo s dieti,nqmam celulit,stegnasta sam no ne pravq uprajneniq,prosto nqmam navika i otslabvam i to po mnogo s 4udesni rezultati,a 6to se otnasq do tazi dieta ne6to ne q razbrah ama kato gledam s tva meso ne6to ne e za men
    То слабееш ама да не си мислиш,че само мазнини сваляш ... Когато не тренираш и слабееш сваляш до 70 % от мускулите си .... Питай някой батко в залата, ще видиш че ще ти каже същото... Сега знам че си момиче и не ти трябват мускули... Казвам просто научен факт.... НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ!!!
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

мерси за отговорите........но няма ли някой който да я е правил.......да сподели резултати

мерси за отговорите........но няма ли някой който да я е правил.......да сподели резултати
    Аз правя подобни диети само че за качване, заедно с тренировките и хранителни добавки, диетата е хубава като е гледам, но не съм се задълбочил да я разучавам... общо взето има основните неща ...
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

ефикасни диети няма ... чрез диети сваляш и после пак качваш кг!Има здравословно хранене !

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от black_mamba
    ефикасни диети няма ... чрез диети сваляш и после пак качваш кг!Има здравословно хранене !

Най-сетне някой на моето мнение

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Ако пък ви се отслабва ударно, пробвайте диетата на едната от секретарките в "Дяволът носи Прада": не яде нищо и малко преди да припадне яде едно кубче кашкавал.

Сигурно ще има ефект...
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Аз съм я правила тая диетата на Господин Доктора....иии, действа, мн добра...сега съм на етапа за запазване на теглото, свалих 6кг, всичко перфектно, гарантирам....

Град
    Майнатаун
    Диетата е на принципа на НВД-то.(нисковъглехидратна диета)

Абе хора и аз мисля да я почвам тая диета ама ддз.. четох и др тема в форума и хората са доволни. Ето и линк:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...%E0%ED&start=0
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ КАТО "НАИ-ЕФИКАСНА ДИЕТА" ПРОУМЕИТЕ ГО НАИ ПОСЛЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си