- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тои се завърна???????
Зравеите,значи ще започна от там,от кудето се запознахме,миналата година се запознах с едно момче,казва се М.,тогава много се зарибявахме и негожия наи-добър приятел ми предложи.По-това време аз харесвах и двамата,тои му помогна да тръгнем,след 1 седмица ние скъсахме.Тои се премести в друго училище и аз до преди 3 дена не го бях вийдала.Аз сега си имам приятел,ходим с моето момче от 1 месец,имаме си доверие,но преди 3 дена срещнах М..Тои ми взе скаипа и ми даде неговия,аз не го потърсих.Вчера го видях случаино,тои ми каза,че ме е търсил и не мойал да ме намери,аз му казах,че ще го намеря.После си къпих сладолед от неговата брадчедка и няах 15 стинки и тя вика аиде ще дадеш на М.15 целувки.После тои ми прави някви намеци и аз го видях да прегръща 2 момичета и тои кат ме видя нали,доиде веднага при мен после аз си тръгнах и тои ми намигна и сега нз,ко да правя,кои да избера,дали да каьа на приятеля ми или да си замълчя,моля ви помогнете ми!....
em izberi tozi koito haresva6 pove4e nogu qsno
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
ем само от теб си зависи-ако обичаш приятеля си и този М. ти се струва несериозен, по-добре остави нещата както са сега; ако пък наистина го искаш силно няма кво да се чудиш-ДЕЙСТВАЙУспех
![]()
![]()
![]()
Недей си зарязва за сега приятеля, а просто се кефи на М. и неговите закачки и виж докъде ще стигне, но в същото време недей да даваш много надежди на настоящия си приятел.![]()
+1 \Първоначално написано от cherinka
/
Докато си имаш приятел не се забърквай с друг!Не изневерявай-гадно е!
Зависи от коя страна сиПървоначално написано от sasha_90
![]()
trqbva da iz4aka6 i da vidi6,kakvo 6e stane![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Няма да коментирам правописа ти!Просто се обърках от него и не схванах историята!
значи имам гадже и и двамата харесвам,и съм адски обърканаПървоначално написано от Pliok0019
Разбрах само че сте някой келеши които не знаят кво искатПървоначално написано от vilinanova
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Остани с приятеля си.Щом го обичаш и му имаш доверие, както и той на теб, няма смисъл да късате. Пък и откъде знаеш дали този М. пак няма да офейка нанякъде?
![]()
е да,не се знае,ще си остана с приятеля сиПървоначално написано от mistical_girl
![]()
1-во маце научи се да пишеш , 2-ро това е поредната заблудена девойка която виждам тази седмица да пуска такава тема!!!!!!!!! Толкова ли си тъпа бе ? Как не ви писнаНе е никак трудно да избереш..... Харесвам единия щото той е такъв и такъв , да ама харесвам другия щото е такъв и такъв хм с кой ли ще ми е по лесно с кой ли ще имам по добра връзка ? Правиш си сметки с кой ще ти е по готино щото така от 2-та стола накрая ще паднеш на зеямта или ще станеш някфа тъпа уличница дето ходи с по 2-3ма .... Просто си кажи "залужава ли си да зарежа моя приятел заради този въпросния М или по добре да си остана с мойто момче и да си бъда с него" Няма нищо трудно във цялата ситуация !
De-Phazz - Anchorless
детсвооо моееееееееееее.....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
И аз... То не беше някой си "той", после най-добър приятел, после М, после някакво гадже... Тотална манджа с гроздеПървоначално написано от vilinanova
![]()
Животът е адът описан в Библията!
izberi men![]()
pfff koi da izbera are ako ne izbere6 men izberi nqkoi klo6ar
pfff abe izberi koito iska6 mnogo gi poznavame nie toq M,toq X,toq Y......
Izbira6 toq koito ti e po-blizko do s1rceto....
bas hva6tam ne si na pove4e ot 15
![]()