Хора,моят случай е доста странен и честно казано най-вероятно няма с какво да ми помогнете,но просто исках някъде отново да си излея душата...На който не му се четат дълги теми направо да излиза от тази без да пише безсмислени постове...Та,преди вече близо година,на един рожден ден срещнах едно момиче.Да вметна,че и аз и тя сме на по 17 години,вече на по 18.Цялата компания тогава,барабар с мен и нея,бяхме заедно няколко часа.Наистина е удивително обаче как след тези няколко часа ВСЕКИ ДЕН,ЕЖЕМИНУТНО,ТЯ ПРОСТО НЕ МИ ИЗЛИЗА ОТ ГЛАВАТА!!! А аз не съм я виждал след това! Причините са много,по принцип тя по това време тогава си имаше гадже,а след това с огромна доза горчивина разбрах,че варианта тогавашния рожденик да уреди нещо между нас няма как да се осъществи.От това ме заболя доста,тъй като въпросния човек ми беше изключително близък приятел.По принцип когато видя,че човек няма желание да направи нещо,го оставям на мира.В този случай обаче упорствах и нахалствах просто да разбере нещо повечко за нея и да ми помогне да я видя пак.Но уви,този вариант окончателно отпадна.Та това беше миналото лято,а оттогава просто не знам какво да правя.Опитах нееднократно да я намеря в сайт за запознанства на базата на това,което знам за нея.А аз знам само къде учи,в кой квартал е,но не и точен адрес,знам че няма скайп,знам също така и някои от интересите й,защото на въпросния ден,когато я видях,си говорихме известно време.Имам също така нейни снимки,които гледам по няколко пъти на ден.Но това е всичко.В сайтовете не я откривам и ПРОСТО СЪМ В ЗАДЪНЕНА УЛИЦА.А пък просто не ми се занимава да ходя с други момичета,само тя ми е в главата...

А АЗ ПРОСТО УМИРАМ ДА Я ВИДЯ ПАК,ЖИВОТА СИ ДАВАМ САМО ДА МОГА ДА БЪДА ПАК,ПОНЕ ЗА НЯКОЛКО ЧАСА С НЕЯ! Има толкова много неща,за които искам дая питам,искам да види,че тя наистина ме интересува,че искам да я изслушвам и да й обръщам внимание! Искам да й покажа,че съм добронамерен и че наистина я харесвам страшно много! А тя даже не подозира,че съществува човек,който умира за нея,за когото тя дори не знае...
И КЪДЕТО И ДА СЪМ,КАКВОТО И ДА ПРАВЯ,НЕПРЕСТАННО МЕЧТАЯ ЗА НЕЯ,СЪНУВАМ Я,ПРЕДСТАВЯМ СИ,ЧЕ ЩЕ Я СРЕЩНА...УВЕРЯВАМ ВИ,ТЕЗИ МЕЧТИ СА НАЙ-КРАСИВОТО НЕЩО,КОЕТО СЪМ ИЗПИТВАЛ,НО НЯМА ПО МЪЧИТЕЛНО НЕЩО ОТ РЕАЛНОСТТА,КОЯТО ВИНАГИ МЕ УДРЯ В ЛИЦЕТО И ОТНОВО МЕ ИЗПРАЩА В ОНАЗИ ПРОКЛЕТА ЗАДЪНЕНА УЛИЦА...А МЕЧТИТЕ НАИСТИНА СА ТОЛКОВА КРАСИВИ! САМО ДА ИМАХ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СИ ГОВОРЯ С НЕЯ ПАК,ДА Я ОПОЗНАЯ ПОВЕЧЕ,ДА ВИДЯ ПАК УСМИВКАТА Й...ТАЗИ УСМИВКА ОЩЕ НЕ МОГА ДА Я ЗАБРАВЯ! НАПЪЛНО НАЯСНО СЪМ,ЧЕ ТОВА МОМИЧЕ ЕДВА ЛИ Е ТОЛКОВА ИДЕАЛНО,КАКВОТО СИ ГО ПРЕДСТАВЯМ АЗ.НО ПРОСТО ИМАШЕ ВСИЧКИ ЧЕРТИ,КОИТО ТЪРСЯ В ЕДНО МОМИЧЕ,А И СЕ ДЪРЖЕШЕ ПО НАЧИН,КОЙТО НАИСТИНА МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ!
А ПЪК АКО ХОДЕХ С НЕЯ...ПРОСТО ЩЯХ ДА ДАМ ВСИЧКО ЗА НЕЯ! ИМАМ ТОЛКОВА МНОГО ОБИЧ,НЕЖНОСТ,ВНИМАНИЕ,ГРИЖ И ПРЕГРЪДКИ,КОИТО ИСКАМ ДА Й ДАМ! ДОРИ И ДА НЕ ГО ИСКАМ,ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СИ МИСЛЯ ЗА НЕЯ.И ИСКАМ ПРОСТО ДА Я ГУШНА,ДА Я ЦЕЛУНА И ДА Й ВИДЯ ПАК УСМИВКАТА И ОЧИТЕ,И ДА ЗНАМ,ЧЕ СЕ ЧУВСТВА СИГУРНА,КОГАТО СЪМ Я ГУШНАЛ И ЧЕ Й Е ХУБАВО...

Само като чуя името й и усещам как ми се ускорява пулса...Като се сетя за нея и ми става хубаво,защото пак се замечтавам,и едновременно с това тежко,защото знам,че действителността е друга.Почти всяка вечер преди лягане гледам снимките й на телефона ми,както и когато стана сутрин...ДА,ЗНАМ,ЧЕ СЛЕД ВСИЧКО ТОВА МЕ МИСЛИТЕ ЗА ЛУД И МОЖЕ И ДА СТЕ ПРАВИ,НО ПРОСТО НЕ ВИЖДАМ КАКВО БИХ МОГЪЛ ДА НАПРАВЯ...Лесно ще е да кажете-"Забрави я",но не става.И едва ли някой наистина може да ме разбере освен ако не е изпитвал подобно нещо.И НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО,НЕ ЧЕ СИ НЯМАМ ДРУГИ ЗАНИМАНИЯ ОСВЕН ОПЛАКВАНЕ ПО ФОРУМИТЕ И ЖИВЕЕНЕ В ИЛЮЗИИ...ПРОСТО СПОДЕЛЯМ ТОВА,КОЕТО Е В МИСЛИТЕ МИ,СЪПРОВОЖДАЩО ПОЧТИ ВСИЧКО,КОЕТО ВЪРША-БИЛО ТО УЧЕНЕ,РИТАНЕ,ПЪТУВАНЕ,ПИЕН ,КУПОН ИЛИ КАКВОТО И ДА Е ДРУГО.
На мен по принцип не ми се занимава да ходя с гаджета,най-вече защото си мисля,че все по-малко вече си струват.Нещо за една вечер по-може...Друго,което трябва да се знае,е че аз по принцип доста често(почти винаги ) когато видя момиче и си мисля само за секс...Но просто за това момиче,за което ви говорех в горните редове,за него имах чувството,че наистина си заслужава нещо много повече.А съм я виждал само за няклоко часа и то преди близо година...Интересно,нали?