- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лудо Влюбена в ...
... най-добрия си приятел ...![]()
Ето каква е историята ми :
Значи мин. година в аха.бг ми писа едно момче , страшно симпатично ... писахме си известно време и тогава той ми поиска скайпа . Дадох му го и започнахме да си пишем всеки денТой ме наричаше неговото бебе
и така ... започнахме да си казваме всичко ... той винаги ме е покрепял .... Докато един ден ...
тогавашната ми "най-добра приятелка " беше вкъщи и видя негова снимка и ми каза да и дам скайпа му ... за мен той тогава беше ... просто приятел ... така почнали да си пишат и той мн я харесал .. тя му казвала че го обича ... но всичко било лъжа на която той вярвал .... той се влюби в нея ... докато не разбра че тя го лъже ... и че казва на всяко момче че го обича ... И АЗ НЕ ИЗДЪРЖАХ !!! И му казах че го харесвам страшно много ... А той каза просто "уау ! Страшно объркан съм ... Но никога отношенията ни няма да се развалят .. ти си оставаш моето бебе което обичам безкрайно много ... " ЗАРАДВАХ СЕ !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
После си писа на скайпа че ме обича и така и аз на моя за него ... после обаче нещо почнахме да се караме ... и после се оправяхме ... не мога да го разбера за глупости ми се сърди ...
![]()
ТА ВЪПРОСА МИ Е .... Според вас дали той има някакви чуства към мен ??? МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ ?! Обичам го безкрайно многооо !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]