- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лудо Влюбена в ...
... най-добрия си приятел ...![]()
Ето каква е историята ми :
Значи мин. година в аха.бг ми писа едно момче , страшно симпатично ... писахме си известно време и тогава той ми поиска скайпа . Дадох му го и започнахме да си пишем всеки денТой ме наричаше неговото бебе
и така ... започнахме да си казваме всичко ... той винаги ме е покрепял .... Докато един ден ...
тогавашната ми "най-добра приятелка " беше вкъщи и видя негова снимка и ми каза да и дам скайпа му ... за мен той тогава беше ... просто приятел ... така почнали да си пишат и той мн я харесал .. тя му казвала че го обича ... но всичко било лъжа на която той вярвал .... той се влюби в нея ... докато не разбра че тя го лъже ... и че казва на всяко момче че го обича ... И АЗ НЕ ИЗДЪРЖАХ !!! И му казах че го харесвам страшно много ... А той каза просто "уау ! Страшно объркан съм ... Но никога отношенията ни няма да се развалят .. ти си оставаш моето бебе което обичам безкрайно много ... " ЗАРАДВАХ СЕ !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
После си писа на скайпа че ме обича и така и аз на моя за него ... после обаче нещо почнахме да се караме ... и после се оправяхме ... не мога да го разбера за глупости ми се сърди ...
![]()
ТА ВЪПРОСА МИ Е .... Според вас дали той има някакви чуства към мен ??? МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ ?! Обичам го безкрайно многооо !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
ama ti zabelqzala li si nqkakv interes kum teb i vednaga ,kat my kaz,4e go obi4a6 li pisa v skype,4e te obi4a?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами доста преди това ... ми беше казал , че ме обича страшно мноого и че много държи на мен ... ии преди да му кажа че го хар и той ми вика " Ти как още си нямаш приятел ? Как може да са толкова глупави и слепи момчетата та да не виждат истинската красота " и т.н...![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Интернет = Лайф.
Ох, все повече и повече хората не разбират какво значи "обичам те"![]()
Вие някакъв контакт на живо имате ли?
Виждали сме се разбира се ..... и всичко си беше нормално като приятели ....
Make Some Noise ... ;]]]
Виждали сме се разбира се ..... и всичко си беше нормално като приятели ....
Make Some Noise ... ;]]]
em vie sq 6o ne trugnete e aide,ko 4akate
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако зависеше от мееен ... ВЕДНАГА ... но явно нещо него го възпира ... ама нз .... чудя се ....Дали въобще чуства нещо към мен ?!
Make Some Noise ... ;]]]
Отговора на този въпрос е лесен. Грозна ли си?
И на колко си?w0sh
МнениеПуснато на: Сря Юли 09, 2008 1:20 pm Заглавие:
Отговора на този въпрос е лесен. Грозна ли си?
на 15 съм .... еми не мога да определя хах ... всеки си има различно мнение ... ето ме и мене :
www.impulse.bg/AnGeL-Or-DeViL
Make Some Noise ... ;]]]
Много деликатен въпрос.Първоначално написано от w0sh
Към авторката: Поговори с него. Попитай го за мнението му, дали е влюбен в тази твоя "приятелка" и т.н.
Успех.
ами той вече не иска и да чува за нея ....![]()
Make Some Noise ... ;]]]
mi macka spored men si izglejdash mn dobre dajepo temata..i spored men pogovori s nego direktno kaji mu kakvo izpitvash,kaji mu 4e iska6 da si s nego..i da ti dava ve4e konkreten otgovor po vaprosa!Aaa...Shtom s erazbirate taka ili ina4e i qvno 4oveka e to4en ne se pritesnqvai ami pogovorete
Aide uspehhh stiskam palci i da kaje6 posle kakvo e stanalo
![]()
амммм първооо ... Мерсиааааа по тематаа .... еми казвала съм му ... ама .... не ми е казвал отг ...
точно това ме кара да си мисля , че си ме приема просто като приятелка и че не ме хар ... ОБАЧЕ пък постоянно ми прай някфи намеци ... ииии вече не знам какво да си мисля ...
![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Еми като не иска да чува за нея,и преди сте се разбирали с момчето,прави ти намеци.Какво повече искаш писмо с адресат до теб със само "онези две думички"Първоначално написано от B@D_GiRl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от ™G-Baby™
ПФ ! Мнее ... Явно има нещо ... Ако искаше да е с мен щеше да направи нещо ....
А той .... пфф
А сега даже си хареса една приятелка .... По-точно тя му каза че го харесва след като знае че съм луда по него ... но както и да е .... и той си я харесал ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
1.Много интересни приятелки имаш
2.Питай го дали да го чакаш и дали ще се получава нещо...излезте и го питай![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
skype... nqma kvo dr da kaja prosto...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Еми тогава му докажи със степени,че си по-добра от нея.Или му звънни и му кажи да се видите само за 2 минути.Излей си каквото ти тежи и ако той те харесва и т.н. ще стане работата,ако ли не забравяш го.Успех и успокой се малко,защото това лудо влюбване е малко опасно.Ще има последици много върху тебПървоначално написано от B@D_GiRl
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
che tiq momicheta vuobshte kak moje da ti se pishat priqtelki...???![]()
a po temata ami ot tova koeto kazvash za nego sqkash te haresva, kakto i drugite predlojiha prosto pogovori s nego i mu kaji che iskash da hodish s nego i tn
uspeh![]()
Тъй... ще го кажа на твоя език (както се видя от профила ти какъв по-точно е той)
$kyp3=Lif3!!!!!!!!!!!!!!
СпокУуУуУ, мАцКъЪъЪъ, ХъРеСфЪъЪъ ТъЪъЪъ.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!