- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще стане ?
Уфф хора сигурно ви е писнало от моите теми ама само вие давате качествени съвети и мнения![]()
Не ходиме от близо 8 месеца и въпреки че раздялата беше тежка и за двама ни си останахме близки (уж само приятели). Той си има гадже от 3 месеца. Аз също смених 1-2, но просто не се получава с никойНапоследък се държим много странно и двамата - някак си по-близки сме станали. Днес като си говорихме и той ми каза, че ме чувства супер близка напоследък, и че се страхува от тази близост. Призна си, че има чувства към мене и че много съм се променила - станала съм това момиче, в което се е влюбил преди 2 години. Проблема обаче е,че смята, че всичко между нас е свършило (поне така казва), но според мен истинският му проблем е,че има гадже (което твърди, че обича) и имам чувството, че само заради нея не може да е с мен. Днес няколко пъти повтори, че ако не е била тя е щял да се върне при мен. (Аз го скъсах ако това има някакво значение). Също така ми сподели, че ме е оставил да си тръгна като скъсахме и не е направил нищо, защото е смятал, че той е причината за моята тогавашна промяна и тази промяна не му е харесвала. За това ме оставил да си тръгна. Каза, че няколко дни няма да ми говори, да не му се сърдя, просто искал да помисли малко, а и много го било страх от нашата близост и смята, че ако не си говорим тя ще намалее.
Според вас какво ще стане след като си проговорим ? Дали ще се държи с мен като с приятелка или чувствата, които каза че има ще са изчезнали ?Аз искам да съм отново с него, защото го обичам още, усещам, че и той иска същото, но сякаш единствената пречка е новата му приятелка.. Даже ми каза, че ако се виждаме сега ще й изневери, а не искал да го прави, защото бившият й приятел постъпил по този начин с нея и не искал и той да я наранява така..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..