.

Виж резултатите на анкетата: Гримчеее

Гласували
82. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • всеки ден слагам по 5 тона грим

4 4,88%
  • слагам всеки ден,но в нормални количества

28 34,15%
  • 2-3-4 пъти в седмицата

6 7,32%
  • само по специални поводи

8 9,76%
  • само когато излизам на разходка,среща...

19 23,17%
  • когато съм на кеф и не ме мързи

17 20,73%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Грим

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Наистина много рядко се гримирам,защото имам чувствителни очи и след това ми щипе...а когато се гримирам, се гримирам различно-или само с молив за очи,или сенки..зависи от случая
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Цитирай Първоначално написано от albb
    Аз обожавам грима Направо когато мина покрай магазин с козметика и сърцето ми подскача и не мога да не погледам глацовете и спиралите и лаковете и всичко Много обичам да гледам предавания свързани с грим:видове грим,как се полага,грим за различни случаи!Много обичам да гледам как едно не много красиво лице след гримирането става с бочертани очи,предизвикателно,чаровн о...
    Но да не си помислите,че съм от онези,които си слагат по 100 тона грим на лицето Съвсем не!Да слагам грим,но не много-спирала и ЛЮБИМИЯ МИ ГЛАНЦ ЗА УСТНИ Може и без спирала да изляза,но без гланц в никакъв случай-просто това е любимият ме козметичен продукт! Колкото е по-блестящ,толкова по-добре!
    Но също така се грижа и за здравето на кожата си! Това е от много голямо значение!За да получите по-добър резултат преди да се гримирате добре измийте кожата си-после като се гримирате ще видите,че грима се полага много по-лесно и стои по-естествено
    Обикновено преди да отида на даскало си слагам спирала и гланц,понякога и сенки! Когато имам по-специален повод слагам повечко грим:фон дьо тен,перли за лице,сенки,спирала,гланц!
    Момичета,гримирайте се разумно:не прекалявайте с грима,за да изглеждате по-добре и,за да запазите кожата си за по-дълго време!Използвайте и подходящете продукти за почистване на кожата си

И аз съм така ! Кво друго да кажа по темата albb изчерпа всичко
    I az taka ..

Зависи къде отивам - на даскало спирала, пудра и гланц, евентуално молив и от всичко това по малко.
    Ако излизам на разходка и т.н. слагам понякога и сенки и руж.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Аз слагам фон дьо тен, молив за очи, спирала и гланц.

Всеки ден си слагам спирала,ноо се гримирам само по специални поводи,иначе не намирам смисъл.За мен красотата е в естествения вид,а не в това да си слогаш по 5 тона грим на ден и да излгеждаш добре.Даже го намирам за смешно.
    Just haters make me famous! εĭз

Ами ако не се случи така че цял ден да съм вкъщи слагам грим всеки ден - фон дьо тен и черен молив са задължителни! Вече ако има някакъв повод или просто се чудя с какво да си запълня времето мацам и смпрала, сенки... Балсам за устни също ползвам ежедневно, но него го възприемам като грижа за устните, а не като грим.

Аз се гримирам всеки ден със спирала, гланц и фон дьо тен, а когато ми се занимава си слагам и молив или очна линия.

всеки ден слагам по 5 тона грим.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Мега фен
    Що няма отговор: "Слагам когато се чувствам гей"?
    Тва щеше да е моя отговор..

Ъъъ , "Всеки ден слагам пет тона грим !" звучи доста ... тъпо .
    Аз си слагам спирала и гланц винаги , когато излизам . Когато ми се занимава си слагам и черен молив , но рядко , защото вреди на зрението .
    А , когато съм си вкъщи съм без грим . Веднага щом се прибера от вън си чистя лицето , а ако ми се очертава излизане след това отново слагам спирала и гланц .

Когато съм на кеф и не ме мързи (което ще рече рядко) - обикновено това е спирала и гланц (прозрачно розов, или само за блясък.. глос..), понякога добавям леки сенки и/или молив за очи.. и т'ва е....

Междудругото вчера си купих спиралата на мейбълин define a lash... и си я сложих... еми да ви предупредя че като си я изчистих от миглите ми изпаднаха 5 мигли.. е такова не ми се е случвало.. ужас просто.. не знам дали е от спиралата, ама да си кажа. досега толкова много мигли от спирала не са ми падали
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

когато съм на кеф и не ме мързи

Почти всеки ден си слагам само спирала и молив..а когато има някакъв повод или вечер ще излизам някъде си слагам и сенки.. ..фон дьо тен почти не ползвам,само когато не съм се наспала и под очите ми е подуто и по-тъмно

Повече от фен Аватара на plamka
    През лятото не слагам никакъв грим, защото ми е адски некомфортно Най - много да сложа спирала и гланц, но рядко.
    А иначе през другите сезони си слагам фон дьо тен и/или пудра, руж, спирала, молив, гланц и понякога сенки.

mm .. mnoo se drazna nek0i kato kaje che kato si slajame grim na nashte godini licata ni na 30 she izlglejdat sekash sme na 50 .. abe hora jiveem v 21 vek .. purv0 fon du tena ako iskate vervaite no si ima i hubavi strani .. primerno predpazva kojata na liceto ni ot zamursyavaniata ..uv luchite .. i moje da ni navdredi .. samo ako ne se izmiva dobre ! I btw tfa che licata .. ni she prelichat na neznam kfo .. mi okey ama .. za kfo ti e da te haresvat kato stanesh na 30 40 godini .. sa e vremet0 da si gotin ..yak i tn .. a tova do edna stepen se postiga s yakata pricheska .. yakia grim .. i gotonkite dreshki bate ! Kolkoto do men az slagam fon du ten , spiralka ,moliv .. chat pat senki .. est za uchilishte nemam navika da se klyapam .. no tfa e za men .. I tfa che nekoi kazvat che grima gi sastaryaval tfa e che neznat kak da go slagat i ispolzvat .. grima ima rolya ne da ni pravi po krasivi .. a da podchertava krasotata ni !
    I just called to say I lovee yah !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си