хайде сега си признайте колко от вас носят грим (какъвто и да е,без "аз нося само червило" или "аз нося само гланц") и колко често
п.п питам,защото има една от моя клас дето...басииии 50 тона фон дьо тен и секи ден сиг изхабява 1 молив само за очите си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Слагам си почти всеки ден - черен молив и спирала. Гланцове и червила ползвам много рядко, а фон дьо тен и други подобни изобщо не ползвам.
[b][i]Je t'aime au-del
опсс да съжалявам,забравих да кажа за себе си....
Ами аз слагам,само когато съм на кеф и когато има някакъв важен поводдаже понякога когато излизам на първа среща не слагам,защото предпочитам да съм си естествена
и така да ме харесват хората
![]()
Аз слагам само като излизаммолив, спирала, гланц и съм готова
а когато съм в настроение да се цапотя слагам и сенки
![]()
ми всеки ден само и единствено 4ерен молив и то супер малкосамо балсам за устни слагам зимата
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Slagam si, kogato ne me myrzi da si sloja.
мии и аз само молив,спирала и гланц ..от време на време и малко сенки :P фдт и пудри не ползвам![]()
По 3-4 пъти когато излизам по центара или някаде другаде![]()
Гледам да не слаг много грим слагам спирала, черен молив (от време на време) и гланц![]()
Не се гримирам. Само балсам за устни си слагам, когато ми се напукат.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Всеки ден, нося много грим и не се притеснявам да си го призная. Фон дьо тен, руж, червило, очна линия, спирала и някакви сенки ако реша
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
само когато излизам на разходка,среща...
и аз се мацам всеки ден...е не по много...но достатъчно...
1.Пудра , 2. Спирала, 3. Молив, 4. Гланц...
слагам всеки ден,но в нормални количества![]()
Всеки ден - спирала и гланц, от време на време и черен молив.![]()
vseki den fdt spirala 4eren moliv ruj lqtot izbqgvam fdt kato cqlo e v umereni koli4estva nqkoi daje ne zabelqzvat 4e ima.. haha![]()
поне спирала слагам винаги, ако не си стоя само вкъщи цял ден...иначе според настроението и дрехите всякакви вариации - спирала, спирала + очна линия, спирала + молив, спирала + сенки+ молив, спирала + сенки + очна линия...много рядко пудра или фон дьо тен, понякога по съвсем малко руж...2-3 пъти в годината най-много с фон дьо тен, пудра и руж...гланц или балсам всеки ден
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз не мога да си позволя "лукса" да изляза без грим, защото изглеждам супер бледа, направо прозрачна заради бялата си кожа, рижавите мигли и вежди...![]()
Затова винаги си слагам черен молив, спирала и червило... дори и само до магазина да отида. Но не прекалявам през деня. Иначе вечер, ако излизам, съм 'по-смела' в 'рисуването по лицето' и слагам повече молив, сенки, руж евентуално и червило... Все пак 'вечерен грим', но дори и тогава се старая да е 'прилично'.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Обикновенно съм без грим, много рядко слагам черен молив за очи или спирала![]()
Аз обожавам гримаНаправо когато мина покрай магазин с козметика и сърцето ми подскача и не мога да не погледам глацовете и спиралите и лаковете и всичко
Много обичам да гледам предавания свързани с грим:видове грим,как се полага,грим за различни случаи!Много обичам да гледам как едно не много красиво лице след гримирането става с бочертани очи,предизвикателно,чаровн о...
Но да не си помислите,че съм от онези,които си слагат по 100 тона грим на лицето![]()
![]()
Съвсем не!Да слагам грим,но не много-спирала и ЛЮБИМИЯ МИ ГЛАНЦ ЗА УСТНИ
Може и без спирала да изляза,но без гланц в никакъв случай-просто това е любимият ме козметичен продукт!
Колкото е по-блестящ,толкова по-добре!
Но също така се грижа и за здравето на кожата си! Това е от много голямо значение!За да получите по-добър резултат преди да се гримирате добре измийте кожата си-после като се гримирате ще видите,че грима се полага много по-лесно и стои по-естествено![]()
Обикновено преди да отида на даскало си слагам спирала и гланц,понякога и сенки! Когато имам по-специален повод слагам повечко грим:фон дьо тен,перли за лице,сенки,спирала,гланц!
Момичета,гримирайте се разумно:не прекалявайте с грима,за да изглеждате по-добре и,за да запазите кожата си за по-дълго време!Използвайте и подходящете продукти за почистване на кожата си![]()
Първоначално написано от albb
И аз съм така !
Кво друго да кажа по темата
albb изчерпа всичко
![]()
Всеки ден слагам безцветна спирала,но истински грим-само за специални поводи.
Всеки ден слагам по 5 тона грим щото после като го махна мноо ми харесва как хората получват удар а е и супер яко да имам оранжево лице винаги съм си мечтала да не говорим за очите напрао ако не си сложа сенки,молив,очна линия,още сенки спирала и пак черен молив не мога не съм аз,оле да не забравя и изкуствените мигли без тях не тръгвам,а да слагам 3 вида пудра и фдт за да може да изглеждам като лелка защото така много ми харесва да ме мислят за по-голяма о да и слагам бяло-розово червило за завършек защото съм готЕна мацка и обичам хората да ме гледат и да се плашат йиухуу.![]()
![]()
Всеки ден слагам фон дьо тен и балсам за устни.Ама все едно нямам нищоА иначе като излизам вечер освен това слагам спирала и черен молив и понякога гланц.
![]()
off kvoto i da si vzema (grim) maika mi se mi gi gepibila sum malka omg omg
![]()
![]()
![]()
em kogat namera vreme i az malko si slagam (nauvn s fr)
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)