Аз обожавам грима

Направо когато мина покрай магазин с козметика и сърцето ми подскача и не мога да не погледам глацовете и спиралите и лаковете и всичко

Много обичам да гледам предавания свързани с грим:видове грим,как се полага,грим за различни случаи!Много обичам да гледам как едно не много красиво лице след гримирането става с бочертани очи,предизвикателно,чаровн о...
Но да не си помислите,че съм от онези,които си слагат по 100 тона грим на лицето

Съвсем не!Да слагам грим,но не много-спирала и ЛЮБИМИЯ МИ ГЛАНЦ ЗА УСТНИ

Може и без спирала да изляза,но без гланц в никакъв случай-просто това е любимият ме козметичен продукт!

Колкото е по-блестящ,толкова по-добре!
Но също така се грижа и за здравето на кожата си! Това е от много голямо значение!За да получите по-добър резултат преди да се гримирате добре измийте кожата си-после като се гримирате ще видите,че грима се полага много по-лесно и стои по-естествено
Обикновено преди да отида на даскало си слагам спирала и гланц,понякога и сенки! Когато имам по-специален повод слагам повечко грим:фон дьо тен,перли за лице,сенки,спирала,гланц!
Момичета,гримирайте се разумно:не прекалявайте с грима,за да изглеждате по-добре и,за да запазите кожата си за по-дълго време!Използвайте и подходящете продукти за почистване на кожата си