.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    В страната на чудесата

Патологична любов!

Тема не съм пускал отдавна , ето какво се случва.
    Съквартиранта ми , който и без друго има много трудни и болезнени взаимоотношения в любовта има една приятелка (наша колежка) , която е с патологичната нужда да обича някого...След като овърша всички от приятелите му без мен и другия ни съквартирант , сега е решила да го подхване и него.Проблема е , че е тя е невероятно пропаднал човек , зъл , неадекватен , и обсебващ -последното , което горкото момче му трябва сега.Но не знам как да го накарм да осъзнае всичко това за нея...Уточнявам , че той не е влюбен в нея , но пък тя го ограничава в отношениято му с много от прителите му а всички сме на едно мнение....а нали любовта е глуха сляпа и неучтива....

Кажете как да го предпазя от такав грешка , че мойте идеи се изчерпаха...
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Град
    тРоЯн

Re: Патологична любов!

ми.. ти и да му кажеш според мен тои няма да те послуша.. ама после ще съжалява и ще разбере че си бил права

Малко се пообърках, този път явно изцяло се дължи на разсеяността ми( не че някой го интересува), но разговаряй със съквартиранта, въпреки, че едва ли можеш да помогнеш много

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Според мен се дразиш, че не ти е обърнала на теб внимание, а от всичките от компанията ти си последен.

Град
    В страната на чудесата
    Проблема е , че не искам да виждам съквартиранта ми наранен просто ми е прекалено добър приятел , и ще е много жалко защото после аз ще събирам парчетата , когато тя го разбие....

И прочети поста отново....Ако нямаш отговор не пускай злобни коментари...Това , че ти се дразниш , не значи че всички са тикива...
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Понякога трябва човек да се справя сам, без останалите да го съжаляват и да се опитат да го предпазят.

Единственото, което можеш да направиш за него, е да поговорите. Пък той ако не те послуша и иска да си троши главата, негова си работа...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си