- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да ги спра ?!
Хора кажете как да спра цигарите ?! Много искам ама не мога секи път като се саберем с фр и те като пушат не мога да издаржа и отивам и си купувам и азМоля ви помогнете НЕ ИСКАМ ДА ПУША !
![]()
стегни се малко - ако трябва си стой 1 седмица вкъщи. Аз 2 седмици не излизах.
това е добра идеяа и е много важно човек да иска и да има воляПървоначално написано от the_hottie
![]()
Трябва да имаш голяма воля.Казваш си няма да пуша и толкова. Може да чоплиш семки когато ти се пропуши;дъвчи дъвки постоянно и това е! Казваш си СПИРАМ. \/
хайде Успех![]()
Намери достатъчно силен стимул за да ги спреш.
Ако си мотивирана, колкото и да ти е трудно ще се пребориш.
Успех!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мерси много на всички мисля че има нещо което може да ме стимулира да ги спра![]()
Аз като малък на 1-2 годинки майка като ме е водела на кафе и е пушела след това съм е клюкарел че пуши ( а баба и се е карала че трови малкото дете, голяма скърна съм от малък
) И така на нея и писнало всеки ден разправии и ги е спряла. Като се замисля че тровя хората нямам никакво желание даже да ги пробвам.
Като си напраиш сметка,че тея пари които си даваш може си купиш доста по-полезни неща които няя ти навредят.
Когато излизаш със своите приятели,и когато те запалят цигара ти просто си дай воля и си кажи,че няма да пушиш,дори да ти се иска много.Когато ти се пуши си купуваш дъвка,бонбон или нещо подобно.Това помага.А и в аптеките се продават някакви лепенки,за спиране на цигарите![]()
Тютюнопушенето състарява сперматозоидите(и май водеше до импотентност). Но при тебе това май няма да мине, така че ще кажа друго - състарява кожата и яйцеклетките. Зъбите пожълтяват.
От това по-добър стимул накъдЕ?![]()
Не, честно ся. Много те уважавам и даже поклон ще ти направя за това, че искаш да ги спреш. Първата и вероятно най-важна крачка е това. Според мене може да не ги спираш веднага. А да ги намаляш. Примерно пушиш по кутия на ден. Ако намаляш по 1 цигара с всеки следващ ден, ще има ефект.
А и да знаеш, че когато и да откажеш тютюнопушенето, ще се отрази положително на организма ти.
п.с. Трябва ти постоянство и упорство. Не си казвай "само този път, повече няма". Веднъж казваш КРАЙ и дотам![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Фани един път се напуши, ама толкова яко, че после като видиш няква цигара или кутия или дори реклама да ти се повръща!!![]()
Веднага след като ти мине още един път, може и след това още един път и ше ти станат отвратителни..
На колко си и от колко време пушиш?