Има две момчета, с които се познавам то малка и те са си ми най-добрите приятелчета, но до сега в нито единият не съм забелязала по-различен поглед или държание от приятелски. Честно казано ако стане нещо такова не знам какво ще правя-сигурно ще постъпя като теб, защото и аз ги чувствам само като фрс и не искам нещо повече с някого от тях.

Бившото ми гадже, преди да тръгнеме, ми беше най-добрия приятел, но постепенно стана друго. Само че и аз изпитвах нещо повече от приятелски чувства и за това тръгнахме.

С едно друго приятелче пък ей така бяхме си фрс близо една година и накрая той поиска нещо повече, но аз му обесних, че гледам на него само като на приятел и не мога да се задълбоча във връзка. В крайна сметка не си говорихме 2 месеца след онази вечер. Онзи ден го видях и си полафихме някви общи неща, но нищо не е същото. Преди излизахме почти всеки ден-сега най-много да се засечем 1 път в месеца и то в дискотеката..

Не знам миличка. Може би vamp правилно те посъветва да не търсиш приятелство в момчетата. Недейте да излизате само двамата или само четиримата - гледай като се виждате да сте по-голяма компания и нз така може би няма да си хранят празни надежди.