- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при облизване на гърди
Zdraveitei predvaritelno se izvinqvam che temata moje bi shte vi se stori strana no molia vi razberete me.Znachi kogato mi lijat gurdite i posle kogato stana i mi se vie svqt zaglushavat mi se ushite i imam chuvstvoto che shte povyrna. Niakoi moje li da mi obqsni kakvo tochno stava s men zashtoto sam zabeliazala che viagi stava taka kogato mi lijat cicite i mislq che tova vaobshte ne e normalno prosto se chudq zashto stava taka
Ne e stavalo smao vednyj a vinagi kogato me lijat
Daite si mnenieto molq vi
![]()
т.7
krem4et0
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
![]()
![]()
Такова до сега не бях чувала..
![]()
Иди и питай лекар той ще ти каже най точно какво ти има ако искаш
Ti da ne si nqkoe izvunzemno!?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ami az po princip se vazbujdam ot tva, no za teb naistina se 4udq kvo moje da e
naistina zemi idi na lekar,toi 6te ti pomogne pove4e
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Аз се съмнявам, че има нещо общо с гърдите ти.Това е самовнушение.По-скоро си превъзбудена, кръвта циркулира здраво през цялото ти тяло и и мозъка ти се пренасища.После си леко замаяна.
и тва е възможноПървоначално написано от plmn``
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
аз се възбуждам от това,но и горното мнение е възможно.според няма нищо много лошо![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
споед мен мн се възбужда и като стане по-рязко и става така
Ама чак да й се повръща?Първоначално написано от CocainCocktail
![]()
![]()
![]()
едва ли е самовнушение ама за другото съм по-съгласенПървоначално написано от plmn``
![]()
Значи това предполагам е от ниско кръвно виенето на свят и гаденето и ушите,но от какво ти пада кръвното незнам добре е да се консултираш с лекар.Незнам как точно на него/нея(др) ще обесниш проблема си но .. го направи.Първоначално написано от sladky_bonbonche
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Blagodarq vi che me razbrahteblagodarq i za savetite
shte se konsultiram s lekar
![]()
ami az syper mnogo se vyzbujdam prosto kato stana (nali sam bila legnala ili sednala) i mi stava loshono spored men ne e v priqtelqt mi problema
![]()
a ne az mnogo si go obichkam toi ne go pravi narochno shte se spravim nqkak![]()
na men puk mi stava pishkata kat mi q lapnat shto taka neznam :D
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
И на мен ми е ставало понякога лошо после, не знам на какво се дължи![]()
^ Ти не беше ли девствена?![]()
По темата:Като ти става лошо, да не те целува по гърдите....
i az mislq 4e ne e normalno no puk i ne mislq 4e trqbva da hodi6 na lekar.ne vijdam pri4ina da go pravi6,kvo 6e mu kaje6,4e kato ti celuvat ili lijat gurdite ti se gadi....ideq si nqmam za6to stava taka pri teb...
Да ,защо нима тва е пречка и не можеш да правиш други нещаПървоначално написано от Чичко_Полицай
razbira se 4e ne e pre4ka,pravi6 tova koeto ti haresva i tva koeto iska6Първоначално написано от silky92
![]()
naistina mai nqma nujda da hodq pri lekar shtom ne sam samo az tova ne e mnogo seriozen problem prosto se 4udeh ot kakvo e razbrah che e ot nisko kravno otnovo blagodarq![]()
Kakuv genekoLog..momi4eto ima probLem s cicite i po-skoro s POVDIGANETO... a neeПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
GENEKOLOG
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Споко, просто се възбуждаш и до мозъка ти не стига достатъчно кръв, а и ти се покачва кръвното налягане. Просто изчакай 5-10 минути да се успокоиш малко и тогава ставай, ама не рязко![]()