.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Фимоза

Фимоза

Хмм хора имам малък проблем ... така .. вчера бях опериран от Фимоза .. и снощи неможах да заспя защото нз какво го кара но щом легна ми става .. и болките са ужасни, като стана пак спада .. видях по-горе в мненията че имало някакви лекарства против ерекции , ще може ли името на някой от тях , отделно главичката ми е много нежна и при допир с бельото се чуствам така се една си докосвам ретината на окото , какво да направя за да не ме боли .. благодаря за отговорите на всички.
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

pff da vi iam pomo6ta :@

да четъх .. стигнах до 5-тата страница ама сичко е фулл с убиди и простотии

Медикаменти против ерекция?Разбирам, че имаш проблем, но това звучи прекалено.После ще се чудиш защо не ти става!Хапчетата не са шега работа...А това, че главичката ти е прекалено чувствителна, по-скоро не е добре, защото ще ти идва по-бързо по време на секс.Вземи за пример обрязаните.Слуховете са, че чукат много дълго заради почти безчувствената главичка.

ами аз ако не се лъжа , на всички главичката е чуствителна , но се чуда дали с времето ще загрубее

слушай сега брат от човек дето си е изпатил вече 1во Слагаш си бинт и така секи ден сменяш бинта така 1вите 1-2 седмици и всеки ден си топиш оназ работа в Тетра за 30 мин без да го вадиш ..примерно в някоя чаша след като си готов мажеш бинта 1вия дето покриваш оназ работа с Дефламол и така 1-2-3 седмици След това вече можеш да слагаш боксерки да махнеш бинта и така ако има нещо друго можеш да ме питаш на ЛС
    ПС. с времето главичката загрубява и вече не е така чувствителна Спокойно Patience после ще видиш какъв издържлив ще си за някой неща :P ае здраве от мене
    Raise your fist for ANGERFIST !!!

влизайте ми в сайта, ако искате http://angerfist.dhstudio.eu

Е тфа исках да чуя .. мерси мн брат !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си