- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е ПълеН психар ПОМОщ ...
просто му кажи да те остави.. какъв ти е проблема!? Кажи му че не искаш да имаш нищо общо с него и така..Първоначално написано от Crazy_Buba
сигурен ли сиПървоначално написано от Neon Black
![]()
По принцип има начин да влезнеш в нечий компютър ако няма някаква защита, не съм много запозната каква беше. Приказвай с някой, който разбира да види дали ти е включена тази защита и после прекрати всякакви връзки с него. Все пак той няма право да се меси в личния ти живот по никакъв начин!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Преди време имах проблеми с компа и един фр влезна през неговия. Преди тва ме накара да си изключа firewall-aПросто ми оправи проблема и писле пак си го включих. Не знам аз не разбирам много, много ама напоследък ми прави впечатление, че едно 70% са станали хакери... Само някви клипчета из нета със заглавия "Как да влезете в чужд скайп" или "Програма за разбиване на пароли".. Не че нещо ама много разбирачи се пръкнаха изведнъж. То ако ставаше толкова лесно...
![]()
Авторке - направи си нов скайп или просто го блокирай от стария.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първоначално написано от Crazy_Buba
axaxpaxpxapax axax axxaaxxaaxaxaxa xaxaxaxxaaxax axxa ax xaax xa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
k1f toq haker be q kaji i moita parola da razbie... skypa mi e tenko_lamera neka mi razbie passa
![]()
tova s skype e napulno vuzmojno..... na edna fr biv6oto i gadje be6e vlqzlo v skype i i be6e pro4el edni 4atove i vsu6tnost za tova skusaha ama toi naistina si e haker4e.. i dr ne6ta moje6e da pravi. vuzmojno e da ti 4ete iz 4atovete. blokni go za po sigurno vupreki 4e nz dali ne moje pak da napravi ne6to.
po dobre ne se zanimavai s nego izob6to
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...