Наскоро се запознах с момчето което харесвах от доста време .... но по скайп де ... до сега бяхме в едно училище но ... нали той е с една година по голям от мен и изглеждаше голяма душица но се държеше много странно. Преди да се запознаем ... ме предупредиха да не се занимавам шото бил и много ревнив даже прекалено .... и нали един път се държеше така все едно съм му безразлична а друг път все едно ... ме харесваше наистина ... и мен тва държание ме издразни и взех да страня от него ... Освен че не ми е никав говореше на една моя фр за тва кой ми бил на аватара на скайп (шот беше едно момче ... и си бях сложила разни сърца но те бяха за друго ..) а той си мислеше че имам нещо с тоя фр ... Той казал на тази моя фр .. че щял да си маха абонатите в скайп... включително и мен ... но после ни запази нас двете .. и той щот някав ОтКАЧен Хакер ... и разработвал програма за влизане в чужди компютри... и от там нз как но си хванал аватара ми и взел да го прай на нищо ( момчето което беше на него ) ... и той наистина е мн ревнив и казал на фр ми че който го издразнил без проблем можел да влезе в нечий комп .... и да му делне всичките работи или целия уиндолс ... И нали той си ни запази нас в списъка му с абонати ... и сега нз какво ни очаква ... кат нищо можи да влезе ... в скайповете ни и .... ;( ;( ;( А между другото ... беше разбивал всякви пароли на предишната му причтелка и само е следеше ама аз тогава не вярвах да е толкова гаден ;( ;( ;( ии нз той от ся като няма нищо между нас ... само ме дебне а кво ше стане после .... МОля Ви ПОмоГнете МИ как да се ОТтърва от ТозИ без Да ми се яДоса и без да ми разбива пароли и да ми Прави Мръсно ... с тези програми.... МОлЯ ВИ !!!!!! ;( ;( ;( Всичко се Очаква от този ... ;( ;( ;( HElP ME PLS !!!!!! ;( ;( ;(