.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    баси мощните клюки ...6 клас ли сте е маина !
    \/ \/

Голям фен

Re: Той е ПълеН психар ПОМОщ ...

Цитирай Първоначално написано от Crazy_Buba
    Наскоро се запознах с момчето което харесвах от доста време .... но по скайп де ... до сега бяхме в едно училище но ... нали той е с една година по голям от мен и изглеждаше голяма душица но се държеше много странно. Преди да се запознаем ... ме предупредиха да не се занимавам шото бил и много ревнив даже прекалено .... и нали един път се държеше така все едно съм му безразлична а друг път все едно ... ме харесваше наистина ... и мен тва държание ме издразни и взех да страня от него ... Освен че не ми е никав говореше на една моя фр за тва кой ми бил на аватара на скайп (шот беше едно момче ... и си бях сложила разни сърца но те бяха за друго ..) а той си мислеше че имам нещо с тоя фр ... Той казал на тази моя фр .. че щял да си маха абонатите в скайп... включително и мен ... но после ни запази нас двете .. и той щот някав ОтКАЧен Хакер ... и разработвал програма за влизане в чужди компютри... и от там нз как но си хванал аватара ми и взел да го прай на нищо ( момчето което беше на него ) ... и той наистина е мн ревнив и казал на фр ми че който го издразнил без проблем можел да влезе в нечий комп .... и да му делне всичките работи или целия уиндолс ... И нали той си ни запази нас в списъка му с абонати ... и сега нз какво ни очаква ... кат нищо можи да влезе ... в скайповете ни и .... ;( ;( ;( А между другото ... беше разбивал всякви пароли на предишната му причтелка и само е следеше ама аз тогава не вярвах да е толкова гаден ;( ;( ;( ии нз той от ся като няма нищо между нас ... само ме дебне а кво ше стане после .... МОля Ви ПОмоГнете МИ как да се ОТтърва от ТозИ без Да ми се яДоса и без да ми разбива пароли и да ми Прави Мръсно ... с тези програми.... МОлЯ ВИ !!!!!! ;( ;( ;( Всичко се Очаква от този ... ;( ;( ;( HElP ME PLS !!!!!! ;( ;( ;(
    просто му кажи да те остави.. какъв ти е проблема!? Кажи му че не искаш да имаш нищо общо с него и така..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Neon Black

А Авторката верно може и да е някое лапе но все пак 99% от днешните момичета не разбират нищо от компютри тъй че...
    сигурен ли си

Град
    u nas
    Цитирай Първоначално написано от СладурКаа
    Цитирай Първоначално написано от Neon Black

А Авторката верно може и да е някое лапе но все пак 99% от днешните момичета не разбират нищо от компютри тъй че...
    сигурен ли си
    Убеден съм абсoлютно. Ако разбиране от компютри включва регистриране във флиртче, майспейс,сладур, импулс, лимпа етц....

Град
    Там, където е сърцето...
    По принцип има начин да влезнеш в нечий компютър ако няма някаква защита, не съм много запозната каква беше. Приказвай с някой, който разбира да види дали ти е включена тази защита и после прекрати всякакви връзки с него. Все пак той няма право да се меси в личния ти живот по никакъв начин!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Преди време имах проблеми с компа и един фр влезна през неговия. Преди тва ме накара да си изключа firewall-a Просто ми оправи проблема и писле пак си го включих. Не знам аз не разбирам много, много ама напоследък ми прави впечатление, че едно 70% са станали хакери... Само някви клипчета из нета със заглавия "Как да влезете в чужд скайп" или "Програма за разбиване на пароли".. Не че нещо ама много разбирачи се пръкнаха изведнъж. То ако ставаше толкова лесно...

Авторке - направи си нов скайп или просто го блокирай от стария.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Re: Той е ПълеН психар ПОМОщ ...

Цитирай Първоначално написано от Crazy_Buba
    Наскоро се запознах с момчето което харесвах от доста време .... но по скайп де ... до сега бяхме в едно училище но ... нали той е с една година по голям от мен и изглеждаше голяма душица но се държеше много странно. Преди да се запознаем ... ме предупредиха да не се занимавам шото бил и много ревнив даже прекалено .... и нали един път се държеше така все едно съм му безразлична а друг път все едно ... ме харесваше наистина ... и мен тва държание ме издразни и взех да страня от него ... Освен че не ми е никав говореше на една моя фр за тва кой ми бил на аватара на скайп (шот беше едно момче ... и си бях сложила разни сърца но те бяха за друго ..) а той си мислеше че имам нещо с тоя фр ... Той казал на тази моя фр .. че щял да си маха абонатите в скайп... включително и мен ... но после ни запази нас двете .. и той щот някав ОтКАЧен Хакер ... и разработвал програма за влизане в чужди компютри... и от там нз как но си хванал аватара ми и взел да го прай на нищо ( момчето което беше на него ) ... и той наистина е мн ревнив и казал на фр ми че който го издразнил без проблем можел да влезе в нечий комп .... и да му делне всичките работи или целия уиндолс ... И нали той си ни запази нас в списъка му с абонати ... и сега нз какво ни очаква ... кат нищо можи да влезе ... в скайповете ни и .... ;( ;( ;( А между другото ... беше разбивал всякви пароли на предишната му причтелка и само е следеше ама аз тогава не вярвах да е толкова гаден ;( ;( ;( ии нз той от ся като няма нищо между нас ... само ме дебне а кво ше стане после .... МОля Ви ПОмоГнете МИ как да се ОТтърва от ТозИ без Да ми се яДоса и без да ми разбива пароли и да ми Прави Мръсно ... с тези програми.... МОлЯ ВИ !!!!!! ;( ;( ;( Всичко се Очаква от този ... ;( ;( ;( HElP ME PLS !!!!!! ;( ;( ;(

axaxpaxpxapax axax axxaaxxaaxaxaxa xaxaxaxxaaxax axxa ax xaax xa k1f toq haker be q kaji i moita parola da razbie... skypa mi e tenko_lamera neka mi razbie passa

tova s skype e napulno vuzmojno..... na edna fr biv6oto i gadje be6e vlqzlo v skype i i be6e pro4el edni 4atove i vsu6tnost za tova skusaha ama toi naistina si e haker4e.. i dr ne6ta moje6e da pravi. vuzmojno e da ti 4ete iz 4atovete. blokni go za po sigurno vupreki 4e nz dali ne moje pak da napravi ne6to.
    po dobre ne se zanimavai s nego izob6to
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си