- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пазите ли диети?
Въпросът ми е :Пазите ли диета през лятото и по принцип![]()
Аз не пазя никакви диети,но ям кисели млека,плодове,зеленчуци,со ове,мюсли и т.нИ винаги,когато ми се яде нещо като шоколад си го взимам,ама то ще е 1път на месец
![]()
Според мен,когато не си с мисълта,че си на диета е по-лесно да се лишиш от еди-каква си вкусотийка :P
Аз смятам така,а вие?
SrY,ако има подобна тема![]()
никога не съм пазила диети даже искам да кача някое и др килце ама изобщо не ми се лепят килограми бе пффсамо сега наскоро дето почнах да ходя на фитнес
определено важи и при менПървоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
,диети съм се отказала да спазвам,храня се здравословно,спортувам и отслабвам
![]()
Диета - никога!Хранителен режим - почти редовно!
А що се отнася до лятото - тогава почти не ям,защото е многооо топло и карам само на течности
Едит:Опа!Излъгах!Спазвала съм диета преди около година,но не за да отслабна,а заради здравни проблеми
![]()
+1Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Опитвала съм,но нямам воля за диети.Ако искам да смъкна някое друго килце просто намалявам тестеното и сладкото,повече течности и така.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Не ям каквото ми се яде но и след тва го изгарям в бягане каране на колело или една дума спорт.![]()
Мне, и никога не съм пазила, надявам се, да не ми се наложи.
А и да се наложи, едва ли ще успея. Не мога да се лишавам. Хапвам си, каквото ми се иска, а и после може да спортувам - я баскет, я ходя да тичам.
ем аз ям страшно много на съм много кльощава щото тренирам бадминтон всики ден по 2 часа включително и събота и неделя ,а ако не съм на тренировка тичам и нищо не ми се лепи![]()
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Не спазвам диети, но аз по принцип не ям много. А сега лятото не ми се яде почти нищо, карам на салати и течности, пък и правя гимнастка.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Не,не спазвам диети няма и да го направя поне докато не невърша 18!
какво е това бадминтонПървоначално написано от DuLcEtO
![]()
Cruel Intentions
Не![]()
и нямам нужда
![]()
Аз пък да - дори сега съм![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
и що ше чакаш 18Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
за да имаш право на диета ли??
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Защото растеж и се развиваш,представи сиПървоначално написано от sladkъ_mackъ
Пък и това 18 е отриентировъчно..да няма да чакам да стана на 18,за да мога да спазвам диети,защото мама и тате не са ми давали докато съм непълнолетна!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не спазвам диети,ама хляб не ям въобще,нито мазни или пържени храни.Ако можех и сладко да не ям...![]()
Ама смятам,че съм си добре,щото мн се движа,и трудно бих могла да напълнея,пък и лятото почти не ми се яде.![]()
Ем не спазвам,но лятото по принцип не ям много и много се движа...
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
Никога не съм спазвала диета..ям каквото искам,колкото искам и когато поискам... но явно не ми се лепят килограмиА лятото в жегата не мога да ям и карам основно на кисели млека,плодове и зеленчуци
![]()