- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- скейтъри и пънкари ^^
здр на всички,вчера имаше една тема за тва дали харесваме фешани и бях порицана едва ли не заради тва че не ме кефят и че просто ги мразя.та добре кажете сега кво мислите за скейтарите и пънкарите (да си върна жеста)
И двете са ми адски противни.
Защо хората трябва да се отъждествяват с някакъв стил?
Женските ме радват![]()
Какъв е смисълът да се делите на някакви общества:
скейтъри, пънкари, фешъни, метали, почитатели на хаус музиката и тем подобни класификации...![]()
Ако един човек е стойностен, няма значение по какво се увлича, дали се кефи на кючеците или само борда му е в главата.Може да слушаш само класическа музика, да ходиш нон-стоп по театри, опери, галерии, но ако нямаш акъл в главата за 5 стотинки, опитите ти да бъдеш интелектуалец остават безуспешни...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
изглеждат весело... ;DПървоначално написано от exploitedteen
за мен важното е човека да е стойностен, не ме интересува към коя субкултура принадлежи, може би като изключим тази на кухите лейки
хъхъ..
Йеа ^^Първоначално написано от exploitedteen
Ако под скейтър се разбира смъкнат дрисльо, който седи по цял ден пред НДК с бира и скейт - не, не ми харесват. Даже напротив.
Пънк стилът винаги ми е допадал - и като музика и като външен вид ... но иначе не съм на ясно дали имат някакви по-специални виждания или нещо такова, а и не мисля, че по българските улици се срещат пънкари, че да сме толкова запознати.
Нямам кой знае какво мнение за тези неща, защото по принцип не съм фен на това крайно разделение. За мен хората са си хора и ми смешно, когато някой почне да се вкарва в егати филмите заради такива глупости.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Дамз, и като се почнат едни епични словесни битки, свят да ти се завиее.Най-тъпото е, че се поражда ненавист и неприемственост.
Факт е, че хората не могат да оценят и признаят качествата на различните от тях, по-лесно е да сме като коне с капаци...![]()
Може да си част от една субкултура и пак да можеш да оценяваш другите хора и да са ти интересни или греша?![]()
Не разбрах какво имаш предвид, написвайки последното изречение...
^ А кои бях тези, които мразят хипитата? И защо ги мразят?
Защото е нормално, в природата на човека е да се отъждествява с разни неща. Ти например защо се наричаш човек? Не е необходимо...Първоначално написано от w0sh
Сантра, скинхед културата се заражда като контра на хипитата![]()
Явно не си ме разбрал правилно.
Много от тийновете изпитват омраза към различните от тях, а всъщност самите те не знаят какви са, но пък се имат за голямата работа само защото по цял ден обикалят със скейтовете си, надънили са яко хаус в слушалките или пък си пазаруват само от "на тъмно " и т.н.
Та, тях визирах, а не тези които са наясно със себе си и със субкултурната си принадлежност.![]()
Допадат ми и скейтърите и пънкарите, но не намирам нищо общо между тях.
Скейтърите ми харесват,а пънкари не мисля,че познавам,за да давам мнение за тях...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
и преди съм го казвала-човекът не се определя според стила за мен това е ограничаване-едва ли не не дружим хора слушащи друг стил обличаме еднотипни дрехи...ддз просто имам чувството че едва ли не ти лепват етикет![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
дори си мисля че и повечето хора в стремежа си да са различни стават еднакви-всеки принадлежи на определен стил което напоследък е страшно комерсиално
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
АВЕ МН СТЕ ЗЛЕ ВЕ!АЗ ПИТАМ КЕФЯТ ЛИ ВИ ИЛИ НЕ,НЕ ДАЛИ НЯКОЙ ТРЯЯ ДЕ ВЛИЯ ОТ ЕДИ СИ КАКЪВ СТИЛ!ДА СТИЛОВЕ ЩЕ ИМА И ДА ЩЕ СЕ ДЕЛИМ НА ТЯХ АКО ЩЕ И ДА СПАМИТЕ ДО УТРЕ!!!!!!!!!!!
Скейтъри не харесвам
Пънкари не познавам
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ебати, не мога да разбера как може през 6 месеца да се появяват някви тъпи парчета...и пак същите теми и отговори
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Кажи им,те са ми казали,да не ги нари4ам пънкари..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ще ни набиеш след малко...Първоначално написано от haterkata
![]()
ами скейтърите ме кефят повече, защото повечето са естествени, а пънкари по път и над път, навсякъде ги има и все някакви смешно измислени..достатъчно е да сложиш една тениска с черепи и си пънк![]()
казах, че навсякъде където се обърна виждам измисление пънкари, т.е. дечица, които се правят на такива.надявам се сега да си разбрал.
Коравите пънкари, които слушат Симпъл План и Грийн Дей по цял ден.
Как така не си ги виждал?
![]()
Май нямам приятели от този вид, така че ще се огранича само с това кои ми харесват повече като визия и бля-бля. Доволно глупаво и повърхностно, да.![]()
Та... скейтъри.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...