- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- скейтъри и пънкари ^^
skaterite sa veseli.. az s1m biv6 blader ^^ 6to ne napravite tema i za tqx 6te se radvam![]()
Всички мразят хипита, а защо - защото са гадни.Първоначално написано от ^Santra^
мошно бг пънкове в комуни из Испанияяя![]()
леко кухи![]()
Oshte edna jiveeshta v zabluda, che skaterite sa pynkari...![]()
!!!!!!! V Bylgariq sym sreshtala samo edin edinstven punk... Bylgariq ponqtieto PUNK e kraino izkriveno.Първоначално написано от exploitedteen
Повече ми харесват пънковете...
Естествено че пънковете са по-яки! Те са скейтъри. Имат много яки маратонки с цветни връзки и много значки по дрехите си. Те попринцип са на 13-15 години. Много да сладки. Харесвам ги. И са много добрички. Те слушат екслойтед. Много яка група. Те имат и концерти тук. Ходят много хора там. И аз много харесвам пънковете, те са много яки хора. Те пият бира. С тях ходим и на пейките пред блока. Точка(.) Обичам ви, пънк форевар!
Скейтърите в София (ще ме извинявате) ама са пълни деграданти!Те са нещо като циганите на НДК-то ... така добре работят по разрушаването на главната алея че ако се задържат там за още 5 години няма да е останала една неизкъртена плочка приспособена за рампа или просто за да може надрусаното копеле да я прескача и да се кефи че може да кара!А пейките ... еми поне тези които не са счупени са яко оръфани!Да не ви казвам и как се заяждат като .. забележете те се бутнат така де направо ви прегазят...само където не скачат всички "смелчаци" с дъските да те утрепят!
Ще ме прощавате ама това не са скейтъри като в нормалните страни .. тия са некви абсолютни джагали.
А за пънковете .. ЪъЪъЪ не съм виждал много по улиците ...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Баси боклуците! Що не ги тормоците бе? Надъхвайте бабки и дядовци да им се карат. Аз пък точно на НДК винаги съм искал някой от каращите да ми се изрепчи нещо. Много обичам да им взема мскейтовете и да карамКато бях малък бях много добър. Даже не се сърдят, ако дъските им хвърчат по стълбите (не съм го правил нарочно).
Там бабки и дядовци няма .. има само некви пробити клошари и алкохолици!А това да ги тормозиме .. кой аз и "смелите" ми приятели ли!?!? Заеби няма сериозни хора!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Но поне на мача турция-германия едни турци си го отнесоха на НДК-то яко от едни кежуали!![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
е тва е най-точния пост досега в темата!!!Първоначално написано от exploitedteen
пънкарите БЯХА клошари, щото наистина бяха клошари, носеха окъсани дрехи, щото нямаха други, пиеха етилов спирт и друсаха "кале" щото нямаха пари за друго. не като днешните уонаби-та... с кубинки за 200 лева и тая смешна афа и анархо пропаганда и то от 15-16 годишни ГЛАВНО МОМИЧЕТА... нема такъв смех. 28 пловдив бяха правили един клип точно с тия образи, който е по-итк го е гледал и знае как стоят нещата. кур за пънкарите.
Всъщност не ... бяха некви на моята възраст на по 20 години че и повече !Имаше некви изтупани с чисто нови тениски на отбора им и такива дето си личеше че бачкат по строежите!Първоначално написано от exploitedteen
Ня кое!?!?Първоначално написано от exploitedteen
exploitedteen, май първите ни лични комуникации започнаха покрай този клип![]()
не знам, аз само един съм гледал.Първоначално написано от exploitedteen
сигурен съм, че и ти можеш да потвърдиш, че тия момиченца далеч не са клошарки дето ровят в кофите, някои от тях дори живеят в така да се каже елитни квартали като лозенец и т.н.![]()
![]()
Абе "онова" след 1-ви май. Аз бях пускал тема за него, покарй тази на Зиези за Експлойтед.
Alco, в Лозенец не знам има ли, Ексо може да каже. Повечето ги познава.
Аз едната я засякох на един рожден ден. Говореха ми за някво момиче да си ходим заедно. Оказа се точно тя. Накрая ме прегърна и каза че сме били много яки![]()
(ексо не се радваше на някои снимки)
има ами, нема ви лъжеме...Първоначално написано от Psychopath*
От Лозенец само скинове са ми известни, ама не 14-15 годишните
Имената са само ненужни затормозяващи подробности
А това за гаджетата е толкова вярно...и гадно! Гледам малките моми...все като баткото да са. А по-големите ми харесват повече. Момчето си е запален по нещо, а момичето ми е просто едно обикновено момиче, което все пак споделя идеите му, ама не няква...нашарена цялата като него, облекло а-у.
Пънкът,според моето скромно мнение,не е тръгнал то4но от недоимъка и от клошарията,нито пък е вървял ръка за ръка с етиловия спирт и калето.Пънкът,за мен,си е контракултура на блясъка на една друга музика и култура,по онова време и хората,слушащи пънк са се обли4али с раздърпани/разрязани дрехи умишлено,за да покажат разграни4еността си от нормите на обществото.Първоначално написано от Alco
Сега нещата са доста изкривени,кубинките от 200 лева не се носят заради клошарията,а за да покажеш принадлежността си към дадена субкултура,да покажеш 4е се гордееш с нея,4е ще я защитаваш..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
RAWRRR, аз гововя за пънкарите в България, от края на 90-те, не изобщо за пънк-движението по света.
и тва за гордостта малко не ми се връзва точно с пънка...
Относно гордостта..сигурно не е то4ната дума,имах предвид следното...
Преди хората слушащи пънк,са се обли4али така,защото са били от поколение,което е интерпретирало пънка по-добре,от колкото можем ние сега..
А сега,ние носим определени дрехи,за да покажем уважението си към тях,към нещото което са създали и развили,оценяваме го..или поне аз го правя за това,не знам дали е някакво криворазбрано схващане за гордост (казвам гордост,не 4ест..гордостта за мен е присъща и за пънкарите,а 4естта е по-скоро за скинхедс)..никога не съм казвала 4е съм пънкарка,въпреки 4е слушам това основно,главно защото ми липса пънк атитюд..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower