- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- скейтъри и пънкари ^^
Ама, така като гледам май успявям бе жалък?Първоначално написано от Fuckin'Hostile
И все пак *върти рофлкоптърчето*![]()
^ адя заедно да си го въртим ^^
офспринг, т'ва хубаво, че те вдъхновяват тези групи, които слушаш, и че ти дават сили да твориш, и ти харесват, и етс. етс., обаче не са много на пънк някои от тях, сешш'се.
От поустовете ти имам чувството, че освен да ги слушаш тея групи, ти друго общо с "пънка" нямаш. В смисъл, ебати, струва ми се, че аз знам повече за тоя начин на живот (+ музика), отколкото ти, дето уж си "пънкар". А аз почти нищо не знам ;Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
SageПървоначално написано от ScionOfStorm
^личен проблем ли имаш?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
sk8tarite me radvat ama punkovete sa napraoo ..ujas![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Първоначално написано от RAWRRR
Първоначално написано от exploitedteen
Тука искам да поспоря малко. 'Поп' идва от 'популярен', но не е задължително да е комерс. Всъщност поп стилът е създаден като по-лек тип музика, така че 'поп-пънк' си означава точно 'по-лек пънк'.
And will we ever end up together?
No, I think not, it's never to become.
For I am not the one.
Поп пънк викате няма, а?
http://en.wikipedia.org/wiki/Pop_punk
Ех, умничета, умничета...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ама Симпъл план няма как да са по-лек пънк,след като не са пънк въобще.
Това съм го 4ела много преди ти да го намериш,ей така за обща култура.Но само с 4етене не се нау4ава.Много е субективна статията.Първоначално написано от Sam90'
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не ме е интересувало, не съм го прочел. А за твоята обща култура -> http://en.wikipedia.org/wiki/Simple_plan
Не става с четене? Права си... защо да слушаме Wikipedia, като те има теб![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
Хайде не се подигравай.
Слушай си уикипедия,приемай вси4ко,което пише там за 4иста монета.
Но аз ти казвам,4е за да нау4иш нещо няма да ти е достатъ4но само тя,има си хора,книги,филми по тази тема,които могат да ти обогаят общата култура много пове4е отколкото една енциклопедия.
Разбирането за пънк,не е нещо,което може да се посо4и еднозна4но,всеки си има разли4но виждане,благодарение на групите,които слуша,благодарение на хората,които познава,благодарение на нещата,които е про4ел и тн..затова,когато нямаш собствено мнение,не ми пробутвай някаква статия,писана от някой друг,претендирайки 4е това е единствената истина,само щото е в уикипедия.
Dwight D. Eisenhower
Не се подигравам - не е в стила ми.
И не съм казал, че това е единствената истина - вие сте тези, които казахте, че Поп пънк няма - ето това означава да приемаш само една истина.
Аз мисля, че има, не само заради Уикипедия, а и защото съм слушал неща, които според мен биха се определили най-добре като Поп пънк.
Не съм почитател на тоталното отричане на нещата - за това и се захванах с линковете. За да стане ясно, че думите на един или двама човека не значат нищо и не е окей някой да се изживява като мастър![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
И кои са тези поп-пънк групи,които си слушал?
Dwight D. Eisenhower
ми от момичетата харесвам пънкарките горе-долу,а за момчетата и двата типа страшно много ми харесват![]()
![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Green Day, Fall out boy, Vanillia Sky? Какво са според теб?
Тъй красиви, тъй наивни,
Фабрика за пари са тези групи
Не съм ги слушала,с изклю4ение на 2-3 песни на Грийн Дей,за да мога да кажа,то4но какъв стил са.
Но трябва да разбереш,4е за да е пънк една песен,не е достатъ4но само да зву4и като такава.
Дори и Фол аут бой да зву4ат като пънк (в което се съмнявам),те не са,дори и само защото музиката им се прави за пари.
Dwight D. Eisenhower
Точно за това не са само пънк, а са поп пънк. Т.е. притежават някои от чертите на пънк звученето, примесено с основната идея на попа - да звучи максимално добре за всяко ухо. Както има и поп рок например.
Естествено, че са машина за пари - за това не споря.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
ок бе ,хора,нека приемам...хипотетично,че поп-пънк съществува като стил и това е смесица м/у поп(който възприемам като популявна,достъпна,лека,не ретенциозна музика) и пънк.
аз лично не си падам по тези групи и изпълнители,но като се замисля това определение за музиката им е доста вярно-има донякъде пънк мотиви,текстовете са по-така,но се слушат от секви хора(чалгари,емота,фешъни)-демек тва е кофти интерпретация на един утвърдил се стил,за да е по-популярен и печеливш
съгласна съм със Sam90' и не виждам смисъл да спорим-нито ще променим групите,нито ще заличим стила(колкото и да не ви се вярва,че го има)
П.С.ама моля ви се-грийн дей не са поп-пънк-те са пънк рок
верно,че последният им албум не е от най-тежките им,но все пак...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
За да определиш нещо,като поп-пънк,кръст-пънк,хорър-пънк,стрийт-пънк и тн,то трябва в основата му да стои пънка.Първоначално написано от Sam90'
Проблемът е,4е тези групи,не притежават нищо от пънка,поне по мое мнение.
Другото е,4е не смятам,4е пънка се прави с цел,да се хареса на "всяко ухо".
Гледай това:
http://youtube.com/watch?v=h7IrMqCWzCw&feature=related
Dwight D. Eisenhower
много ясно,че самия пънк не се прави за да се слуша от всеки,но хората са намерили начин да печелят(ти да си чувал/а симпъл план или аврил да се слушат от хора над 18 )Първоначално написано от RAWRRR
иначе има наченки на пънк в текстовете и в някои друга секунда от музиката
п.с-ори,че ви се намесвам в разговора
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
хаха готино клипче. Съгласен съм с товаИ все пак не виждам какво пречи на тези групи да са поп пънк ...
Аз не съм кой знае какъв разбирач от пънк, но от това, което съм слушал - да, пънкът стои в основата на тези песни. Но, както и ти каза, явно е въпрос на лично мнение. Тъй че не отричайте правото на таковаА именно възможността все пак да има поп пънк.
Тъй красиви, тъй наивни,
Всъщност аз ще приклю4а дискусията до тук,защото не искам пак да ми трият сол на главата,колко съм била злобна и как съм се правила на разбира4ка,но в заклю4ение..
Sam90' не знам как определи,4е тези групи в основата си имат пънк..но твоя си работа.
Само ще ти кажа,4е докато вие казвате,4е това е поп-пънк или пък пънк-рок,хората,които наистина слушат пънк,запо4наха да казват,4е слушат "рок енд ролл",само за да се разграни4ат от вас..аз имам такива познати,за които думата пънк ве4е е мръсна.
Dwight D. Eisenhower
Ами, това си е лично техен проблем. Аз пък не виждам защо някои хора чак толкова се захващат за някакви етикети и едва ли не живота им зависи от това. Смешно ми е![]()
Радвам се, че реши да приключим дискусията - на мен също не ми беше приятна.
Лека ти вечер
Тъй красиви, тъй наивни,
Скейтърите и пънкарите са просто велики мн мн мн ги обичаммммммм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само хора кат тях тряя да има ....
не някви фешънииии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Добре, бе.. Екслойтедтийн колко пъти каза какво е пънка, толкова ли сте тъпи, че не видяхте, защото си е точно така..
Самия начин на мислене, а НЕ НАЧИН НА ОБЛИЧАНЕ, МОДА, МУЗИКА и т.н.