- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- скейтъри и пънкари ^^
По-хубаво фешън, отколкото скейтър или пънкар. Абе всички са зле, ама фешънките поне са хубавички.
Ми за неймлес са си хубави. Който квото му изнася, в крайна сметка, ахах.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Бля-бля-бля. Всеки да е какъвто си иска.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Записвате ли си, деца?![]()
добър пост.Първоначално написано от Nam3less
Абе без грима, прическа и очила - не са. Ама се плющят. А това, че сутрин приличат на баба яга ти дава стимул да изфирясаш бързо.Първоначално написано от Nam3less
Grumpy old madman
ама докато ги джасаш са с прическа и грим, така че ми е на кура как ше изглеждат сутринта.![]()
riskovete na profesiqta...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
KILLER-CUNT!![]()
(puke)
Ima nqkoi naprovo neznam hi4 ne me ebe kaf e samo da ne e metal smisal govorq sega samo za vanshen vid :}} Ina4e ima nqkoi izkluitelno sladi4ki emo mom4eta i drugi deto kato gi poglednesh da sa oplashish taka 4e si4ko si e do samiq 4ovekПървоначално написано от haterkata
Moje da si nqkaf xiper grozen i da si feshan taka 4e
Do samiq stil predpo4itam skeitari :}}}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
абе аре стига бе.. всичко е имитация вече![]()
ИСТИНСКИТЕ пънкари , скейтъри ги няма подчти ако ги има те са тея по -дъртичките
слушащи SUM 41, Blink 182?
чисто информативно ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
аз ще ти кажаПървоначално написано от exploitedteen
стил avril lavigne![]()
![]()
Тихо, бе. Не й подсказвайте. Тя познава пънкариии!
ти па от къде зн че не се копират да не си ги ебалаПървоначално написано от radito0
![]()
абе пънкове ИСТИНСКИ ПЪНКОВЕ ..![]()
абе вчера на феста имаше две такива пънкарчета, дето бая тупаник изядоха на Ремонт..![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
скейтърите са супер големи педали, на гилотина до един.
пънкари не познавам, че да кажа.
А пък скейтърите пък откога имат определен стил ?
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Тия противни субкултури са временни, и като пораснат тийнейджърите ги заебават. Само разединяват хората.
Всеки с идеалите си...пънарите(анархистите по точно) принципно имат хубава идея само че практически неосъществима...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb